maanantai 30. elokuuta 2010

Äidin pikku "prinsessa" Minea

Kerron jotain meidän pikku "prinsessasta" joka on välillä aikamoinen justiina. : ) Minea oppi kävelemään 10kk ja tällä hetkellä juoksee jo..ehtii joka paikkaan ja tyhjääkin kaapit keittiössä yhdessä hetkessä. Asumme omakotitalossa, mutta silti tuntuu että meillä on kaaos Minean leviteltyä kaikki lelunsa pitkin ja poikin. Olen vakioasiakas kirppareilla, joten jos jonkinlaista lelua on tarttunut mukaan..kun kerta halvalla saa. Ostan kyllä vain siistejä ja kauniita leluja. :)) Laitan kuvia myöhemmin Minean Prinsessa huoneesta joka on muutoksen alla jatkuvasti. Minea täytti juuri 27pv 1v ja 3kk. Neiti sanoo jo monia sanoja; pipi,kiitti, äiti,isi, nalle,laiva,muumi,tappi(teletappi),nappi jne..luulen että neidistä tulee aikamoinen papupata. (puhelias). Minea on kasvanut huimaa vauhtia ja onkin todella suurikokoinen ikäisekseen; tällä hetkellä noin vähä yli 80cm ja painaa huikeat 15kg. Vaatteiden kanssa saakin olla tarkkana ja monia vaatteita olenkin myynyt huuto.netissä, koska ne eivät mahdu neidille. Varsinkin farkut täytyy olla erittäin väljät että ne mahtuu reisistä. Vaatetta Minealla onkin yli tarpeiden..satun olemaan aikamoinen lastenvaatefriikki. Kyllästynkin sitten nopeasti ja vaatteet löytää uuden omistajan huuto.netissä. Yritän laittaa linkin täältä meidän huudossa oleville tuotteille..pääsee suoraan ihastelemaan jos vaikka löytyisi jotain kivaa. Meidän vaatteet on erittäin hyväkuntoisia. Ostan merkkivaatteita mutta myös Lindex ja H&M + muut on suosikkeja. Ostan jos silmää mielyttää ja laatu kohdallan hintaan nähden. Vaatteista myöhemmin lisää..
Meidän huudossa olevat vaatteet

2 kommenttia:

  1. Hei!Tulin vastavierailulle :) Juu, meiltähän ne vaatteet olivat peräisin, toinen friikahtanut äiti täällä kirjoittelee :) Mehän asutaan muutes ihan naapuripitäjissäkin!Yritin liittyä lukijaksi, mutta tuli jotain erroria koko ajan, yritän toisella kerralla uudestaan!

    Niin ja tervetuloa bloggaamaan!

    VastaaPoista
  2. Niin taidetaan asua : ) Lisäsin juuri tuonne uutta sivua. Voisiko johtua siitä, ettei antanut sinun liittyä lukijaksi? Yritän opetella käyttämään tätä..koko päivä on mennyt tämän kanssa..patistin miehen ulos jopa neidin kanssa. Mamma ei ehtinyt :D

    VastaaPoista