maanantai 7. helmikuuta 2011

Ihana Minymo!


Minä sitten sorruin tilaamaan yhden välikausitakin lisää!!
Meillä ei kyllä olisi ollut minkäänlaista tarvetta ja ajattelinkin tilata
sitten pikkuisen isomman koon, että menisi sitten syksyllä
ja ehkä myöhemminkin.

Takki kotiutui tänään ja on aivan IHANA!!
Koko siis 104cm ja aivan hyvin voisi jo pitää.
Vai näyttääkö teidän silmään liian suurelta?


Saanko esitellä Minymon tämän kevään
Tummanharmaa välikausitakki koossa 104!
Ihana harmaan ja pinkin yhdistelmä!
Olen aivan myyty tälle takille!



Takki on ostettu Onnen muruset  nettikaupasta ja
tätä löytyy myös anorakkina pienemmillekin.


Ps;

Huutista päivitetty ja lisää tulee kun ehdin laittaa..


Kaikki kuvan vaatteet eivät ole vielä huutiksessa..sorry!
käyn vähän kuntoilemassa ja kun tulen lisäilen taas jotain.
: )


20 kommenttia:

  1. Voi dämn, et olisi näyttänyt! Mä iskin tähän silmäni jo piirroskuvana, ja toivoin että kaikki muut pitäisi tätä hirveänä, joten mä noukkisin nää ensi kevääksi kaikille kolmelle alesta :D. No tuskin pitävät, kun oonhan tää superkaunis.

    Itse ottaisin kokoa pienemmän, mutta sinähän parhaiten näet asian livenä :).

    VastaaPoista
  2. on tuo vaan kaunis takki, eikä kyllä mun silmään liian iso ( vaikka tää kokokysymyshän on täällä blogistanissa aika kuuma peruna ;)! kävinkin tehomyyjällä jo huutelemassa...

    VastaaPoista
  3. Tuo takki on ihana ja minäkin sen ostin Kuopuksesta. Ei se mitään isointa mitoitusta ollut. Meille tuli 92. Ja lisäksi ostin Lindexiltä pinkit välikausihousut siihen. Sopii täydellisesti =)

    VastaaPoista
  4. Ei kai "naisella" voi koskaan olla liikaa takkeja=) Hieno takki ja hieno Minea!! Eikä näytä yhtään isolta. Takin värikin on aivan ihana. Loistohankinta siis tämäkin=)

    Terkuin, Satu ja Liti

    VastaaPoista
  5. Meillekin tilasin tuon takin, ei ole vielä tullut... meidänkin neidin etunimi alkaa M-kirjaimella, joten ajattelin olevan ihan hauska kun oma nimikirjain löytyy takista. Onko tuossa mitään vesipilaria vai ihan tavistakki? Mun mielestä ehkä pikkasen reilu, mutta onhan tässä toukokuuhunkin vähän aikaa ;)

    VastaaPoista
  6. Marika;
    Tää blogistani on täynnä houkutuksia!
    Tätä ei kyllä voinut vastustaa ja livenä vielä ihanampi! Toivon mukaan löydät alesta omasi! : )

    Onhan se iso ja se oli tarkoituskin, mutta toivoin "salaa" että se olisi pidettävissä jo nyt keväällä kun en malta odottaa..; ))

    Iitsu;
    Kyllä sitä pitää kai voi, mutta meillä jo niin monta takkia kevääksi. Katsotaan maltanko pitää sen kaapissa syksyyn saakka. : )
    Juu mä olen aikamoinen tehomyyjä..hih!

    Mari;
    Kiitti vinkistä, täytyy käydä katsastamassa ne Lindexin housut. Minusta Minymolla on ollut reiluja vaatteita, mutta tämä ei kyllä ole sitä.

    Satu&Liti;
    Heippa ystäväiseni, juu eihän naisella voi koskaan olla liikaa laukkuja, kenkiä, vaatteita, koruja ja kaikkea muuta ihanaa...!
    ; D

    Anonyymi;
    Niin siinähn on tuo M-kirjain. Sitä en tullut ajatelleeksikaan. Hauska! : )
    Muuten en ees tiedä onko vedenpitävä, musta tuntuu että ei.

    VastaaPoista
  7. Katsoin jostain samaa takkia ja ihan hauska :) Vähään aikaan ei merkillä ole ollut mitään mikä iskisi, tuo on kuitenkin kiva.

    Mielestäni takki on liian iso. Ulkovaatteista ei pitäisi joutua kääntämään hihoja eikä niin kannata tehdäkään- sama punttien kanssa. Takki on myös liki polvitaipeeseen joka ei liene tarkoitus, kun kuitenkaan ei mekkotakista ole kyse. Varmasti syksyllä kätevämmän kokoinen lapsen liikkuakin :)

    VastaaPoista
  8. Voi, että Minealla on kyllä niin hienoja vaatteita! Itsekin himoitsen meidän neidille tota ticketin musta-kukallista takkia - oon aivan myyty sille kuosille :)!
    Täytyy vielä kommentoida että Minealla on kaunis nimikin, kun meillä oli ristiäiset pappi sanoi että edellinen hänen kastama lapsensa sai nimekseen Myy Minea :)!

    VastaaPoista
  9. ihana takki ja kauniisti olet kääntänyt hihat :) en nimittäin edes huomannut ennen kommenttien lukua. Mua ihmetyttää miksi niin moni suomalainen nettiputiikki jätti juuri tämän takin minymolta ottamatta valikoimiinsa...

    VastaaPoista
  10. Voi miten ihana takki. Siis tosi nätti. :)
    Mutta nyt on pakko sulkea silmänsä kaikilta houkutuksilta, en vaan enää voi perustella meille yhtään uutta takkia. Mun mies repisi varmaan pelihousunsa. Se kun ei ymmärrä tätä mun harrastusta. ;D

    VastaaPoista
  11. Kaunis on kyllä tuo takki. En kuvissa ole tähän kiinnittänyt huomiota, mutta luonnossa tosi kiva.

    VastaaPoista
  12. Takki on oikein kiva. Ei kai sen oikeasti ole niin väliä, vaikka olisikin hieman iso, tuollainen malli ei varmasti haittaa edes lapsen liikkumista. Makukysymyksiä pikemminkin. Toiset tykkää ostaa reilua (ei mitään jättisuurta), toiset ei. Mielestäni ei ole mitään yhtä oikeaa tapaa. Kokonaisuudessaan hassu juttu tämä "oikea koko" pohdinta. Lapsella on kuitenkin asiansa ajavat vaatteet päällä. Itse istan reiluja, jotta menevät pidempään. Opiskelijana on pakko ajatella rahaa (ja vähän luontoakin)

    VastaaPoista
  13. Jos kosteussuojatusta takista joutuu kääntämään hihat niin, että vuorikangas näkyy, katoaa jo idea koko kosteussuojasta. Kastuvan vuorikankaan kautta kosteus leviää koko takkiin.

    Täyspuuvillainen "kauppatakki" on sitten eri asia, siitä voi kääntää hihaa ilman että mitkään ominaisuudet kärsisivät. Oman kokemuksen mukaan takeissa, jossa on hihansuissa resori/tarrakiristys, riittää ko. keinot tarvittavaan kasvunvaraan jo 2-vuotiaallakin. Ei siis pitäisi enää tarvita mitään hihojen kääntämistä, ts. koko on liian iso ajatellen kasvunvaraakin.

    VastaaPoista
  14. Mun mielestä takki näyttää ihan sopivalta jo nyt :) Varmasti menee kyllä vielä syksylläkin.

    En mä ainakaan huomaa, että hihoja olisi kääritty. Onko niitä?

    VastaaPoista
  15. Anana;
    Minäkään en ole tykännyt pitkään aikaan merkin ulkovaatteista. Meillä onkin ainoana se vanha pallohaalari joka edelleen niin ihana ja notkea.

    Taidan yrittää jemmata takin syksyyn, vaikka se kirpaiseekin : )

    Evelina;
    Kiitos : )
    Minäkin niin rakastan sitä kukkakuosia! Meillä onkin haalari ja anorakki siitä mustasta.
    Olipas erikoinen nimi Myy Minea?! : )

    Anonymi;
    Takki on kyllä ihana. Totta, en ole kovin monessa nettikaupassa tätä nähnyt.

    Sirkku;
    Täällä blogistanissa on turhan paljon houkutuksia! Meillä mies ei kovin paljon puutu..mutta mainitsee aina välillä että on liikaa tavaraa. : D

    Saija;
    Luonnossa todella kiva! Joskus nettikauppojen kuvat ovat todella surkeita ja vääristävät väriä.

    Anonyymit;
    Nuo koko asiat ovat niin makuasioita. Toinen tykkää isosta tai reilusta ja toiset taas että se istuu kuin nenä päässä. Yhden tuttavani sanoja lainatakseni "toinen tykkää äidistä, toinen tyttärestä" ; D

    Ihan hyvin voisin takkia pitää, vaikka se reilun näköinen onkin. Taidan nyt kuitenkin jemmata sen syksyyn kun löytyy muita takkeja pienemässä koossa.

    Tämä takki ei ole kosteussuojattu vaan se on tarkoitettu parempaan menoon. Kuvissa olen kääntänyt hioja kerran.

    VastaaPoista
  16. Tosi nätti takki, mäkin tänään hiplailin sitä :) Hei muutes, kids&motherissa oli ganttia -30% ja siellä uudessa peppiina kaupassa oli just noita takkeja ja ihania Lennen pinkkejä ja harmaita vk-housuja jos on tarvetta :)

    VastaaPoista
  17. Sini;
    Mä kävin siellä hiljan ja en huomannut näitä takkeja..höh!
    Kiitti vinkistä, täytyypä viikonloppuna käydä katsomassa mitä on jäljellä.
    Me käytiin keskisillä viime lauantaina ja bongasin sieltä tosi edullisia löytöjä neidin vaatekaappiin. Espritin paitoja, Name it farkut jne..

    VastaaPoista
  18. Olivat varmaa just tulleet esille. Myyjät siellä kaivoivat ticketin haalareita ja takkejakin jsut laatikosta. Ne lennen housut oli molemmat tosi kivoja, mutta niissäkin oli tälle vuodelle hinta noussut :(

    VastaaPoista
  19. Aivan mielettämän söde takki ja tyttö!

    VastaaPoista
  20. Ihana takki! Eikä musta myöskään liian iso vaikka reilu onkin :)

    VastaaPoista