perjantai 20. toukokuuta 2011

Aamuvirkku


Apua, meillä neiti on päättänyt alkaa aamuvirkuksi!
Aamut alkaakin tätä nykyä ihanasti 4 - 5 aikaa aamuyöstä. Huok! : (
En tiedä mikä nyt on, sängyssä aletaan itkeä ja mikään lohdutus ei auta, syliin
on päästävä ja useinmiten otetaankin meidän väliin. Noh, neiti tietysti virkoaa
kun tuota valoakin jo tuohon aikaan alkaa olemaan.
Me sitten miehen kanssa puolella silmällä yritetään katsoa mitä neiti keksii,
joskus lähtee käymään olohuoneessa, 
välillä hyppii meidän päällä, höpöttää ja pyörii.
 Ja ei nuku!!


Eihän uskoisi näistä aurinkoisista kuvista päätellen, että
sama tyttö kyseessä.; )
Monesti myös jompikumpi siirtyy sohvalle nukkumaan ja "katsomaan"
sillä puolellasilmällä mitä neiti puuhaa.
Monesti katsoo lastenohjelmia ihan rauhassa.
Lopulta tulee sohvalle viereen ja nukahtaa parin tunnin valvomisen jälkeen.
Nyt hankintalistan kärjessä on pimennysverho!!
Oma pää alkaa olemaan sekaisin tästä valvomisesta ja
katkonaisista öistä.
Joitain ihmeen valojuovia silmissä luikertelee..
Väsyttää, ei muuta voi sanoa..

Nyt menenkin untenmaille, mukavaa viikonloppu kaikille!
: )

15 kommenttia:

 1. Voi apua!
  Mä olen tuskastellut meidän neidin 6.30 heräämistä :)
  Toivottavasti teillä rytmi kääntyy pian hieman siedettävämmäksi!
  Mukavaa viikonloppua teille.

  VastaaPoista
 2. Todellakin, pimennysverho! Meillä ne ainoat on pojan huoneessa. Jätkä nukkuu kuin tukki. Jos erehtyy laittamaan yövalon, joka ei ole edes kovin kirkas, niin ei maistu uni aamuun asti omassa sängyssä, vaan sieltä vaelletaan pois. Siispä meilläkin hankintalistalla nyt myös meidän makkariin pimennysverhot.

  VastaaPoista
 3. Ensinnäkin ihan mahtava asu neidillä, sopii ihan mielettömän hyvin. Noi sukkikset ja kaikki! (Meiltä löytyy toi sama neuletakki:)). On niin ihana palleroneiti, että tekisi mieli nostaa syliin ja rutistaa:)

  Noi on koettelevia noi unirytmin muutokset. Meillä tällä hetkellä nukahdetaan myöhään (21-21.30) ja nukutaan aika pitkään (8-8.30). Mut tuttuja on noi järkyttävän aikaiset heräämisetkin. Toivottavasti pimennysverhosta on apua!

  VastaaPoista
 4. Täältä löytyy kohtalotoveri! Meidän esikoinen on aina ollut aamuvirkku. Vauvana ja taaperona heräsi klo 4-5. Pikkuhiljaa herääminen on siirtynyt klo 6-7. Yleensä kuitenkin ennen lastenohjelmien alkamista. Tyttöjen huoneeseen hankittiin pari vuotta sitten pimennysverho. Ehkä siitä on ollut hieman apua. Nyt tyttö on onneksi sen verran iso, että pärjää DVD:n ääressä ja vanhemmat saavat nukkua hieman pidempään. (Tosin kuopuksella on samanlaisia taipumuksia aamuheräämiseen.)

  VastaaPoista
 5. Pimennysverhosta huolimatta herätys klo 6. Mutta on se paljon parempi kuin 4-5. Sitäkin on koettu molempien lasten osalta =)

  VastaaPoista
 6. Apua, mitä herätyksiä!Olisin minäkin ihan rikki!Meillä tahtoo "ongelma" olla päinvastainen eli neiti nukkuisi aina tosi myöhään ja sitten onkin jo päivä jo pitkällä ja tuntuu ettei ehditä tehdä mitään. Ehkä ne pimennysverhot tosiaan auttaisivat!

  Kävin tänään Sjoella ja huomasin, että se leluhuone oli lopettanut siinä torkan nurkilla. Onko se siirtynyt johonkin muualle vaiko kokonaan pillit pussiin?

  VastaaPoista
 7. Onneksi meillä ei herätä ihan noin aikaisin. Ihanat vaatteet kerta kaikkiaan! Minkä merkkiset?

  VastaaPoista
 8. Ihanat vaatteet taas pikkuneidillä:) Meilläkin pimennysverhot on ihan ehdottomat, muutoin ei tule mitään kenenkään lapsen osalta. Tai, eskarilainen taitaa olla tällä hetkellä ainoa, joka haluaisi nukkua pitkään:) Toivottavasti verho auttaa teilläkin!

  VastaaPoista
 9. Vastaan nyt kaikille yhteisesti. Kiitos kaikille kommenteista ja kohtalotovereita tuntuu olevan muitakin.

  Meille on tulossa tänään neidin serkut Ulvilan seudulta yökylään ja paljon pitäisi ehtiä vielä ennnen sitä.

  Tänään neiti nukkui jopa seitsemään joka meidän tavanomainen aika herätä, eilen tietoisesti pidin pidempään hereillä, että uni sitten tosiaan maistuisi. : ) Ne pidennysverhot täytyy kyllä hankkia, eihän tätä muuten kestä hullukaan. : D Tämä on niin outuoa kun Minea aina ollut hyvä nukkumaan, joitain vaiheita on tietty ollut ja toivotaan että tämäkin sellainen.

  Minean päällä on H&M villatakki ja t-paita, pomp le luxin shortsit (jotka aivan ihanat) ja nextin sukkikset. : ) T-paita ja neuletakki hankittu yhdessä, mutta oli ihan vahinko että meillä oli sävyihin sopivat sukkikset. Muuten pom de luxilla alkoi taas ale, jotain meille taas lähti. Vaatteet on tosi ihania! Postarit vain kalliit. : /

  VastaaPoista
 10. Sini;
  Lelukauppa on tosiaan lopettanut, mutta löytyy edelleen netistä.

  VastaaPoista
 11. Ps; äläkää välittäkö neidin epätasaisesta otsatukasta, yritän leikata sitä itse ja se on kyllä haastavaa (ja sen näköistä). Täytyy odottaa vielä hetken, ennenkuin alkaa viemään oikeaan parturiin, koska luulen, että meillä tulisi huuto jos parturitäti yrittäisi koskea neidin kutreja, saati nyt leikata niitä!. : )

  VastaaPoista
 12. Ai tuo epätasainen otsatukkako? :D Näkisitpä meidän marakatin otsiksen....! ;D Ihana päivän asu teidän neidillä kuvissa.

  Ehkä tuo "kausi" menee ohi? Meilläkin ollut samanlaisia, tosin meillä ne on ne pimennysverhot, joten meidän kohdalla valo ei ole kyseessä. Mhmm...

  VastaaPoista
 13. Ihan samanlaista oli meillä joulukuussa, onneksi se meni sitten ohi, mutta edelleenkin herätään aikaisin, 6-7 välissä. Selkeästi kesän tulo on aikaistanut, vaikka meillä pimennysverhot onkin, mutta ilman niitä herättäisiin varmaan viideltä :)

  VastaaPoista
 14. Meillä oli myös tuo aika kun herättiin (minä ajattelin yöllä) valvomaan. Se oli sit raskasta sekä lapselle että aikuiselle ku jostain 3-5 valvottiin ja sit 7 hoitoon herätys. En tiedä kuuluuko tuo sit johonki kehitysvaiheeseenki, mutta tommonen valvominen meni sit aikanaan ohi. Voimia sinne.

  VastaaPoista
 15. Inka;
  Minun silmään se on kyllä aika vino..hih! Kiitos.

  Toivotaan että kausi menee ohi, nyt viikonloppuna heräsi 7 aikoihin, koska meni nukkumaan myöhempään, mutta katsotaan miten viikolla taas.

  Ikäviä nuo heräilyt, päivällä kestän kaikenlaisen kiukuttelun mutta valomista en tahdo jaksaa. Liekö olen päässyt liian helpolla..

  Anni;
  Lohduttavaa kuulla että menee ohi. : )
  Muistelinkin nyt, että taisit asiasta kertoa silloin, nyt kun muistutit. Pimennyverhot hankitaan ensi viikolla ihan varmaa!

  Anonyymi;
  Just toi, että valvotaan keskellä yötä ja katkaistaan uni, sitten nukahdetaan uudestaan ja kello jo sitten kohta soikin. Sitten neitiä saa herätellä..ja äiti on ihan silmät ristissä.
  Tämä kehitysvaihe voitaisiin meillä skipata, olisiko sellaista nappia olemassa "skip" : D

  VastaaPoista