keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Pohdintaa...

Näiden ikävien tapahtumien ansiosta, olen minäkin pohtinut blogini tulevaisuutta ja
sitä laitanko blogini salasanan taakse.
Silloin ainakin tietäisi kuka blogiani käy lukemassa ja ns. "turvallisempaa"
kertoa asioita omasta elämästään.

Kuin valitettavaa se onkin, maailmassa on ilkeitä ihmisiä!
Sen sain todeta viime viikonloppuna näillä ärsyttävillä
keskustelupalstoilla.

Otetaan hetki mietintätaukoa...


25 kommenttia:

  1. Mietin tässä juuri itse ihan samaa siirtyäkkö salansanan taakse...vaikka en tiedä mistä on kohuttu, mutta tieto siitä, että sellaista tapahtuu saa jo pelkästään miettimään...:(

    VastaaPoista
  2. No höh. Siis maailma on niin täynnä ihmisiä, joilla ei vissiin ole muuta tekemistä kun suoltaa p..... suustaan ja ilkeillä muille. Tsemppiä!

    VastaaPoista
  3. Älä nyt sinäkin vaan lopeta, ainakaan tästä syystä. :( Ja jos päädyt sdalasanan taakse, niin ehdottomasti haluan lukea juttujasi myös jatkossa.

    Kävin katsastamassa tuon kuuluisan av-keskustelun, ja myös mun blogi oli mainittu jonkin naurettavan pettämisjutun yhteydessä. En voi kuin ihmetellä miten ihmisillä on aikaa tuolla ruotia toisten ulkonäköä ja spekuloida kenen blogin pitäjän mies on pettänyt. Voi elämä. :( Naurattaa ja surettaa samanaikaisesti...

    Mä oon miettinyt myös blogin sulkemista (mutta en näistä viime aikaisista keskusteluista johtuen). Mua on vaan alkanut jostain syystä hieman ahdistamaan. Teenkö lapsilleni hallaa julkaisemalla heistä kuvia, mitä jos joku tunnistaa kaupungilla jne...
    Toisaalta täällä on "tutustunut" mukaviin ja ennenkaikkea samanhenkisiin ihmisiin. :)

    Tsemppiä! En osaa muuta sanoa, kuin että älä välitä. ♥

    VastaaPoista
  4. Jaksuja sinne. Tosi tylsä keskustelu av:lla tosiaan. Ja jatkunut jo ties miten kauan.

    Kaikki blogistit varmastikin miettivät niitä rajoja, mitä voi kertoa ja mitä kuvata. Itse en niinkään ole huolissani keskustelupalstojen typeristä jutuista vaan siitä, ettei lasten kuvia käytetä väärin.

    Tämän päivän todelisuutta on kuitenkin sekin kamaluus, että netistä kopioidaan lasten kuvia ja niitä käytetään mm. lapsipornokuvien pohjana. Todella järkyttävää mutta totta. Siksi en itse julkaisisi kuvia lapsistani esim. uikkareissa. Tämä voi tuntua ihan vainoharhaiselta mutta tuollaista toimintaa tapahtuu maailmassa koko ajan. olin yhdessä seminaarissa, missä esim. Pelastakaan Lapset ry:n ihmiset puhuivat tästä.

    Joka tapauksessa toivon, että jatkat blogin pitämistä. Älä anna keskustelupalstojen ilkeiden puhien häiritä. Sinulla on kiva blogi ja Minea on hurmaava pakkaus.

    EDIT: Jaahas, Blogger ei taaskaan anna kirjautua sisään. Huah.

    t. Petran buduaari

    VastaaPoista
  5. Voi että, ethän vain lopeta bloggaamista kokonaan. Sinun ja Annin blogit ovat suosikkejani ja olisi tosi kurjaa, jos en voisi enää teidän postauksianne lueskella. Olen todella pahoillani, että olet saanut osaksesi sellaista pilkkaamista av-palstalla. Kyllä ihmiset osaavatkin olla ilkeitä :-( !! Kovasti tsemppiä ja voimia !

    VastaaPoista
  6. Sinäkin ja sun blogi. Voi ei!
    Tsemppiä!!! ja ilman muuta haluan lukea teidän kuulumisia jatkossakin. :)
    Ihana Minea. <3

    VastaaPoista
  7. Itse tykkäisin myös pitää blogia, mutta en "uskaltaisi" jakaa kaikelle kansalle asioitani. Jo pelkkä Facebook kin välillä ahistaa kun yhtäkkiä havahtuu että puolitututkin tietää asiani. No mutta ihana on lukea teidän blogeja ja ihanaa kun jaatte teidän arjen tähtihetkiä kanssamme. Toivon kovasti että jatkat kirjoittelua kun juuri vasta olen astunut tähän blogimaailmaan =)

    Ihana 2v teillä =)! Mamma tästä 20km päästä ;)

    VastaaPoista
  8. Sulkiko tuo tyylilyylin touhuja kokonaan sivunsa =( Vai laittoko vain salaiseksi?

    VastaaPoista
  9. Voi ei, tosi kurjaa. Mä tahtoisin myös jatkossakin seurata teidän elämää ja suloista Mineaa. Yksi suosikkiblogesta <3

    VastaaPoista
  10. Älä laita salasanan taakse.. Olen jo pitkään seuraillut sun blogia ja saanut monia kivoja ideoita, päivittäin käyn lukemassa ;) Pitääkö muuten olla oma blogi, et pääsee lukemaan toisten blogeja salasanan takaa, näin tyhmänä kyselen? Vai riittääkö kirjautuminen johonkin?

    VastaaPoista
  11. Heippa, voi kurjuus näitä juttuja. Annin postin luettuani kävin kurkistamassa mistä on kyse ja voi sentään mitä panettelua ihmiset harrastaa ja että viitsivät. Mä olen myös miettiynyt jo moneen otteeseen salasanan taakse siirtymistä, vaikka omaa blogiani kohtaan en ole nähnyt mitään herjaa heitettävän. Mutta silti. Saisi pidettyä lukijakunnan juuri sellaisena kuin itse haluaa ja tietäisi ketä käy kyläilemässä. Tsemppistä sinulle valintojesi tekoon. Täällä olisi ainakin yksi lukija joka mieluusti jatkaisi teitin touhujen seuraamista edelleen!

    -Tiina, Adéa blogista

    VastaaPoista
  12. Löysinpä minäkin tuon keskustelun... huoh. :(

    VastaaPoista
  13. Täällä myös uskollinen ja hiljainen blogisi lukija ja tykkääjä!Kertaakaa en kommentoinnut vielä ole,mutta nyt arvelin raapustella jotain kun siis todella ottaa pattiin-ilman että tietoa mitä pahaa puhutaan-mutta ilm. pahaa ja joutavaa kuitenkin!!Itse teidän monien blogeja päivittäin luen!Kotiäitinä se minun rentoutumishetki ja voisipa voimavaraksikin sanoa!Monta monta ideaa ja höyrähdystä myös täältä on löytynyt!Ja niin samoja ajatuksia!

    Toivonpa siis todella että te kaikki ette täältä häviäisi..edelliseen anonyymiin vedoten,minäkään kun en edes tiedä miten blogeihin saisi salasanaa....ei hallussa tämä puoli!
    Minea siis niin hurmaava lapsukainen,ja täällä
    kun vierailee melkein tutulta jo tuntuu!
    Jokatapauksesa niin tai näin päätätkin Hyvää kesää koko teidän perheelle!Ja kiitos kivasta blogista!

    Äiti itäisestä Suomesta

    VastaaPoista
  14. Todella kurjaa,että jotkut ihmiset kokevat oikeudekseen arvostella ja haukkua muita.Olen lukenut blogiasi jo jonkin aikaa,mutta olen ollut tähän saakka lähinnä vain sellainen hiljainen lukija.Blogisi on ihana ja olen saanut blogisi kautta todella paljon ihania vinkkejä ja ideoita.Jos piiloudut salasanan taakse toivon voivani lukea blogiasi jatkossakin.Jaksamisia.=)

    VastaaPoista
  15. täällä myös yksi "hiljainen" lukija. Kiitos ihanasta blogista,sitä on ollut ilo seurata jo pidemmän aikaa. :) Ihana tuo teidän pieni Minea!
    Kyllä on ihmiset julmia tuolla keskustelupalstoilla,HUHHUH. Ei muuta kun tsemppiä teille,toivottavasti saan jatkossakin seurata tätä blogia. :)

    VastaaPoista
  16. Kiitos kaikille kommenteista ja tsemppauksesta!

    Tuolla keskustelupaltoilla kommentit ovat olleet sitä luokkaa, että riittäisi kunnianloukkaus syytteeseen! Harkitsen asiaa...

    Lapseni kun on pallinaama, possu jne...joku jopa valehteli tunteneensa minut. Lapset kuulemma samassa muskarissa, jossa me ei olla edes koskaan käyty. Tietääkö nämä ihmiset syyllistyvänsä rikokseen?? Vaikka blogi on julkinen, ei sitä mielin määrin voi arvostella julkisesti.

    VastaaPoista
  17. Voi, että mitä touhua taas!
    Tsemppiä sinne! Älä anna periksi!

    VastaaPoista
  18. Nyt multa tuli itku Minean puolesta. Todella julmaa, hävettävää & surullista=( Juuso 13-vee ihmetteli,kuinka aikuiset naiset voivat haukkua 2-vuotiasta lasta? Vastausta en tiedä! Mutta toivotaan, että heidän omat lapset opettavat joku päivä tämänkin asian vanhemmilleen...
    -Satu

    VastaaPoista
  19. Todella inhottavia juttuja ja varsinkin se sattuu, kun omaa lasta arvostellaan. Sulla on tosi kiva blogi ja ihana tytär, toivottavasti jatkat! :)

    VastaaPoista
  20. Tsemiä sinulle täältäkin, vaikka luen kovin vähän tämmöisiä blogeja. Tulin vain hirmu vihaiseksi tuon av palstan keskustelun takia puolestasi. Lapsesi on todella suloinen tapaus :) Minusta voisit ihan hyvin tehdä rikosilmoituksen tuosta loukkaavasta kirjoittelusta.

    VastaaPoista
  21. Siis ensinnäkin blogisi on aivan ihastuttava! Minäkin lukeudun niihin "hiljaisiin lukijoihin" ja ihastelen useamman kerran viikossa miten keksitkin kaikenlaista. Eräällä toisella keskustelupalstalla oli ikävä keskustelu noista sinun tekemistäsi pussukoista Minean päiväkotikavereille, onneksi ketju on poistettu. Minun mielestäni ne olivat aivan ihana muistaminen sekä päiväkotikavereille että päiväkodin tädeille! Voi kun itsekin jaksaisin ja ehtisin miettimään sellaisia mutta herään näihin aina vähän liian myöhään :) Joka tapauksessa, tiedän että ne pahat puheet kumpuaa suuresta voimasta nimeltä kateus. Ihmiset jotka ruotivat toisten elämää haukkuen, arvostellen ja solvaten, ovat niin ääriään myöten täynnä kateutta etteivät edes huomaa talven vaihtuneen kesäksi. Näin kauniina kesäpäivänä kun ei voi sairastumisen vuoksi ulkoillakaan, on ihanaa lukea näin elämäniloista blogia josta huokuu kaunis käytös ja seesteisyys! Jatka vain samaa rataa! Oikein hyvää kesää sinulle ja perheellesi!

    VastaaPoista
  22. Voi ei, taasko keskustelupalstoilla on ollut joku haukimisketju? Mä olen ihan ulkona tapahtumista, kun en ole kerta kaikkiaan koneelle ehtinyt. Mutta huomasin että Anni oli sulkenut bloginsa.

    Huoh. Me aikuiset ihmiset. Ymmärrän sen jos kritisoidaan blogeja. Tosin en sitä, että miksi niitä pitää siten edes katsoa jos ei kiinnosta? Mutta se että aletaan haukkua toisten lapsia, kuten ilmeisesti on käynyt? Onko se aikuisten toimintaa??? Mä en ymmärrä taas ollenkaan tätä nykymaailmaa...

    VastaaPoista
  23. Voi ei. Tulipas paha mieli. Itse en käy keskustelupalstoilla, koska ne ovat niin ala-arvoisia. Nyt oli pakko vilkaista ja en voi ymmärtää, kuinka joku voi arvostella lasta. Varsinkin jos itse on äiti. Todella julmaa. Blogisi on ihana ja Minea mahdottoman suloinen lapsi. Kuvista välittyy iloinen ja reipas tyttö. Ymmärrän hyvin, jos blogisi menee salasanan taakse. Omaan lapseen kohdistuva arvostelu on jotain, mitä on vaikea jättää huomiotta. Toivottavasti saamme kuitenkin jatkossakin seurata teidän elämää.

    VastaaPoista
  24. Voi ei. Ei saa lopettaa, toisaalta ymmärrän myöskin jos lopetat. Ei kuulosta mukavalle tuollainen.

    VastaaPoista