tiistai 6. joulukuuta 2011

Pientä muutosta


Tänään ollaan myös tehty pieniä muutoksia kotona, ihanaa vaihtelua!
Purettiin vanha kirjahylly pois ja laitettiin eteisessä ollut senkki tilalle.
Haaveenihan on vaihtaa kaikki huonekalut valkoisiksi, ehkä pikku hiljaa..
meillähän kaikki huonekalut Minean huonetta lukuunottamatta ovat pähkinän/kirsikan värisiä.
Ja haaveilen siitä valkoisesta sohvasta, mutta mies ei ole tästä kovin mielissään.. : /Nähtiin meillä yksi tonttukin vilahtavan..
: )

Ps: Minityyli blogissa alekoodi Pikku Mineaan vain tänään! ; )

4 kommenttia:

 1. Meidän edellisessä talossa lattiat, kiinteät kalusteet kokonaan tai osittain pähkinää, kaikki huonekalut pähkinä..... Myytiin talo vuosi sitten ja suurin osa irto kalusteista myytiin samalla pois. Muutaman viikon päästä muutetaan uuteen valmistuvaan taloon jossa kaikki muu on vaaleaa/valkeaa paitsi kylppäri osasto on musta-valkea. Olen myös vuoden ajan ostanut joka kuukausi uusia kalusteita uuteen kotiin valmiiksi ja toissapäivänä sain aloittaa pikkuhiljaa niiden kasaamisen. Ihania valkeita kaunottaria paljastuu pahvilaatikoista. En ole edes avannut pakkauksia vaan kantanut aina suoraan varastoon joten olo on kuin joululahjoja saisi. Valkea koti siis tulossa ja ymmärrän sinun fiilikset täysin. En usko että tykkään pähkinästä enää koskaan, sen verran pahan ähkyn siitä sain:)
  -mari-

  VastaaPoista
 2. Voi sinua onnellista!! Voin vain kuvitella tunteen kun avaat niitä paketteja ja laitan kieli keskellä suuta paikoilleen : D

  Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 3. Kivan blogin löysin kun seurasin tilastojani ja huomasin että täältä tuleekin käyntejä. Nyt olen myös sinun lukijasi. Täytyypä tutustua myös kauppaasi.

  Riikka Riikan blogista

  VastaaPoista
 4. Meillä sama projekti menossa. Kirsikka oli silloin niin in ja uusi väri kun rakennettiin.... jep jep.

  VastaaPoista