keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Messutarjouksia!


Laitan nyt tännekin mainintaa Pikku Minean Lapsimessu tarjouksista.
(itse messuilla tarjoukset voivat olla erillaisia)

Lasten messut lähestyy ja suuntaammekin matkaan jo ensi viikon keskiviikkona. Kaikki eivät pääse messuilemaan jo pitkien välimatkojen takia, joten Pikku Mineassa luvassa vaihtuvia tarjouksia Messujen kunniaksi sunnuntaihin 22.4 saakka. 

Tämän päivän tarjous on: saat -20% lisäalennuksen ALEtuotteista (myös normaalihintaiset käy) jos ostat vähintään 100e:lla tuotteita. Voimassa vain tänään!
Alennuksen saat koodilla messut.


**********************


Tänään muuten saapui taas uusia juttuja; Kinderit kesämekkoja herkullisissa väreissä!
Lisäilen illalla kauppaan kunhan neidin saa nukkumaan.
 
Minealle ehdittiin jo kokeilla vaaleanpunaista - Tietenkin!
Minealla on vähän flunssaa, mutta on ihan hoidossa jaksanut olla.
Eikä kuumetta ole vielä ainakaan ilmaantunut, mutta huomaa että iltaisin neiti on väsyneempi kuin
yleensä - viimeisessä kuvassa peukku karkasi suuhun ja neiti heitti pitkäkseen.
Voi pientä..äidin ruusunnuppua! <3
  


 Tässä on kivat mekot vaikka kolmelle siskokselle!
Koot 92-140cm
 


3 kommenttia:

 1. Moikka,

  Menee nyt ihan aiheen vierestä, mutta tiiätkö yhtään koska Pikku Mineaan saapuu ne Petit Patapon vaaleanpunaiset trenssit? Kovasti niitä odotellaan :)

  -Kirsi

  ps. Kiitos ihanasta MaT:n ibis rose takista, tytön eka kommentti kun avattiin paketti "voih miten kaunis" :) Mutta se pikkukoira olikin sitten kivempi kun se löytyi.

  VastaaPoista
 2. En sano tätä millään pahalla. teillä on valtavan suloinen tyttö joka omistaa aivan upeita ja kauniita vaatteita, mutta vaaleat hailakat värit tekevät hänestä kalpean ja sairaan näköisen. Minea näyttää todella upealta kun hänellä on yllään kirkasta pinkkiä tai muita vahvoja värejä. Hyvää kevään jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Kirsi; Niitä mekin odotellaan, viimeksi maahantuoja vain sanoi että sieltä on lähdössä erä ihan pian.. noh tänään saimme Wheatia yhden laatikon, ei muuta. Toivottavasti saadaan ne pikaisesti.

  Sepä kiva kuulla, ibis rose on kyllä todella kaunis väri! Pikku yllätyksen on aina kivoja lasten mielestä, siksi niitä sujauttelen pussukoihin mukaan. : )

  Ano;
  Varmasti olet oikeassa, mutta silti me pidetään aika monen värisiä vaatteita. Minea ruskettuu (päivettyy) kesällä aika kivasti joten valkoinenkaan väri ei tee hänestä yhtään kalpeaa. : )

  VastaaPoista