keskiviikko 15. elokuuta 2012

Minean uudet vaatteet arvonta!


Syksy saapuu ja on taas arvontojen aika!
Kävijämäärät on elokuun tultua nousseet taas normaaleihin lukuihinsa kun kesällä oli 
välillä tosi hiljaistakin, hyvä niin, pieni tauko blogimaailmasta tekee hyvää.
Itse en pääse irroittautumaan niin pitkäksi aikaa mutta se kuulu ns. työhöni. : )
On siis ammatinvalinta kysymys!

Lukijoitakin on tullut muutama lisää, toivotan erittäin tervetulleeksi kaikki uudet ja vanhat!
Nyt laitetaan matkaan kiva arvonta sekä hypätään vähän kulissien taakse.
Eli tässä vähän katsausta kulissien taakse eli kävijämääriä ja mitä ihmiset täältä etsivät.

Sivuillani käy noin 800-1200 käyntiä päivittäin.

Suurimmat viittaavat sivustot tänne ovat:

google
Kaikki mitä olen blogi
lastenhuoneessa

Hakujen suurimmat avainsanat on:

Minean uudet vaatteet
Pikku Minea
Minean vaatekaappi
Ticket to heaven
Racoon/Cupcake

Tämän viikon luetuimmat jutut on;

Valkoinen toppatakki, juu vai ei?
Tuliaisia Helsingistä
Uudet saappaat
Mayoral
Mini a ture haalari sovitusta

Koko historian luetuimmat jutut;

Ticket to heaven kevät 2012
Pohdintaa..
Kiva arvonta
Unelma jonka toteutin

Olen kirjoitellut blogiani jo pari vuotta, ensimmäinen vuosi meni vain Mineasta ja lapsista
höpötellessä ja tietenkin vaatteista.
Viime syksynä mukaan tuli perustamani lastenvaatteiden nettikauppa Pikku Minea.
Eli saimme tupla- Mineat!

Blogin luonne onkin muuttunut aikojen saatossa ja tämä blogi onkin nykyään aikamoinen sillisalaatti!
Haittaakse??
: D

Ajattelin tällä kertaa kysellä teiltä lukijoilta mielipiteitä tästä blogista ja Pikku Mineasta.
Saa antaa ruusuja ja risuja. Ainut poikkeava asia on, että tähän arvontaan ei pysty anonyyminä kirjoittamaan! Vain kirjautuneet osallistuu.

Mutta kirjoitelkaa mielipiteitänne; mitä pitäisi olla lisää, mitä pois jne..
Tuotemerkeistä voi antaa vinkkejä jne..
Toimiiko nettikauppa niinkuin pitäisi, mistä pitäisi kirjoittaa lisää jne.
Miksi yleensä tykkäätte blogiani lukea ja kuinka usein sitä luette?
Pitäisikö Pikku Minealla olla oma blogi vai käykö ihan näin?

Pikku Minea täyttää 1-vuotta juuri samana päivänä kun tämä arvonta päättyy eli 25.8.
Eli kohta on juhlan aika!
Siitä lisää myöhemmin.

Mutta mitä sitten palkintona?

Kaksi 20e lahjakorttia Pikku Mineaan
Mini Rodinin valkoinen kesäkassi
Yhdet vapaavalintaiset sukkahousut Pikku Minean valikoimista
muita tuotepalkintoja (listaan ne tähän myöhemmin)
(Ehkä saan kuvan palkinnoista tänne myöhemmin)

Eli nyt vain osallistumaan ja onnea arvontaan!

Terkuin Marika - blogin takaa
69 kommenttia:

 1. Blogisi oli yksi ensimmäisiä joita aloin seurata ennen kuin perustin omani :).. Tykkään todella paljon positiivisuudestasi ja suloisesta Mineasta :).
  Mun mielestä tämä käy hyvin näin, että on vain tämä yksi blogi, sillä kuitenkin varmaan aika käsi kädessä kulkee kun täälläkin paljon lastevaatteista aiemminkin ollut juttua :). Ja onhan kaupalle oma FB-sivu!

  Toivotaan että arpaonni suosii, vähän sillä silmällä katselin noita Mini a Turen toppavaatteita, että olis aika kivat meidän neideille ;)!

  VastaaPoista
 2. Mua ei haittaa, että samassa blogissa on sekä puodin että perheesi juttuja. Itse asiassa mun mielestä on parempi, että on vain yksi blogi kahden sijaan. Otsikoista on kuitenkin helppo huomata käsitteleekö postaus puotia vaiko tytärtäsi. Minä luen tai ainakin silmäilen lähes joka jutun mitä kirjoitat.

  Pikku Minean merkeistä tällä hetkellä mua kiinnostaa erityisesti Ebbe, Ticket ja F&F. Kiitos hyvistä tarjouksista, joita on usein! Olen myös tehnyt paljon hyviä heräteostoksia Pikku Mineasta. :)

  VastaaPoista
 3. Luen blogiasi säännöllisesti, miltei joka postauksen.

  Minusta blogissa voi ollakaikki sekaisin, hyvä näin :)

  Olisipa ihanaa voittaa pitkästä aikaa!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kivasta blogista ja mahtavasta nettikaupasta! Mun mielestä on just hyvä näin, että tässä blogissa on sekä kaupan että teidän normielämän juttuja, tulee ainakin paremmin luettua ne kaupallisemmatkin jutut ;).

  Erityisen kiva on nähdä uusien mallistojen vaatteita Minean päällä. Näyttää ne aina niin erilaiselta (paremmalta) lapsen päällä, kuin tuotekuvissa.

  Merkkivalikoimaan uneksin edelleen sitä Huttelihutia, ylläri :)!

  VastaaPoista
 5. Mukana arvonnassa :)

  Minä jäin blogiin koukkuun kun tyttömme ovat syntyneet tismalleen samana päivänä :) olen myös Pikku-Minean vakioasiakas ja tykkääkin lukea blogista sekäkaupan että teidän kuulumisia. Ehkä enemmän kaipaisin vielä kotijuttuja :)

  VastaaPoista
 6. Löysin tänne vähän aikaa sitten kaikki mitä olen blogin kautta. Kiva katsella kauniita lastenvaatteita. Ja täytyykin tulla puotiisi asioimaan, kunhan syksyn tarpeet vähän tästä hahmottuu.

  VastaaPoista
 7. Löysin tämän jonkun toisen blogin kautta ja ihastuin tapaasi kirjoitella ja tykkään lukea puodinkin juttuja, saatan käydä montakin kertaa päivässä tsekkaamassa tilanteen... meillä on tytöt likimain samanikäisiä niin kiva seurata minkäkokoisia vaatteita Minea käyttää ja mistä sellasia saa...

  VastaaPoista
 8. Blogi on minusta kiva tälläisenään. Kuvia ehkä voisi olla enemmän :)

  VastaaPoista
 9. Mä en muista milloin aloin lukemaan sun blogia, mutta kauan ennen Pikku Mineaa se oli kuitenkin... Tykkään tästä tälläisenaan, ei tarvitse toista blogia Pikku Minelle. Vaikka itsellä onkin kaksi poikaa, niin on silti kiva katsella kun Minea sovittelee kivoja tyttöjen vaatteita, erityisesti mieleen on jäänyt se postaus jossa kyselit mikä takki sopis Minealle parhaiten. Siinä oli monia kauniita ja hempeitä takkeja, mutta mun suosikiksi nousi sellainen kirkkaampi minkä merkkiä en nyt sitten enää muista... :/ Kiva blogi kuitenkin kaikinpuolin ja jokaisen postin luen aina vaikka en juuri kommentoi :)

  VastaaPoista
 10. Moi!Pikku Minean kautta tänne löysin,Mini a Turen takkien kautta googlailin sinne tieni :) Nettikaupastasi tykkään,ulkoasu on kaunis ja tuotetiedot ja tuotteet hyvin esillä eikä ole ollut mitään ongelmia toimivuudessa.Mini Rodinia olisin toivonut,samoin Tina Wodstrup vaikkei siitä vielä kokemuksia ole mutta molempia taitaa olla tulossakin jo!Tämä blogi riittää kaupalle mielestäni ihan hyvin,siulla on paljon muutakin juttua mutta kaupan uutiset menee hyvin siinä sivussa eikä niitä ole mielestäni yhtään liikaa.Se että näkee puodinpitäjän siellä nettikaupan takana antaa syyn myös asioida siun eikä jonkun muun luona joten toimii minusta kivasti näin.

  VastaaPoista
 11. Kannatan myös yhtä blogia, hyvä näin:)

  VastaaPoista
 12. En tiiä mitä pitäs muuttaa, hyvä näin :)
  Mä päivittäin katon pikku Minea verkkokauppaa ja ihailen kaikkea :D
  Ja tätä blogia tulee kans seurattua tiiviisti.
  Onnistaispa kerranki arvonnassa! =)

  VastaaPoista
 13. Yksi blogi ehdottomasti, hieman enemmän toivoisin ei puodin postauksia niin kuin ennen :) mutta viihdyn täällä nytkin!

  VastaaPoista
 14. Yksi blogi riittää hyvin, ja minä taas mielelläni lukisin lisää vielä kauppaan tulevista uusista vaatejutuista ja ylipäätään kauppaan liittyvistä jutuista, koska ne minua kiinnostavat.. niin ja erityisesti poikien vaatteet kiinnostaa, ja se mitä uusia niitä tulee Pikku Mineaan. :)
  Seurailen kyllä aika paljon teidän Facebook sivuiltakin noita juttuja, mutta tuo blogin linkki on sopivasti tuossa oman blogin sivupalkissa, niin siitäkin tulee usein kurkattua.

  Niin, ja mukana arvonnassa.=)

  VastaaPoista
 15. Mun mielestä yksi blogi on hyvä ratkaisu. Mielellään näkisin enemmän sovituskuvia, ideoita asustamiseen yms. Kaupan puolelle toivoisin puolestaan laajempaa valikoimaa Wheatin vaatteista.

  VastaaPoista
 16. Kyllä musta tuntuu, että blogi ja verkkokauppa kulkevat käsi kädessä :) Eli helpointa on jos pysyy tässä yhdessä blogissa. Tällä hetkellä, kun katson verkkokaupan valikoimaa ja aattelen että on ollut kuitenkin vasta vuoden toiminnassa niin todella hyvältä näyttää ja uskoisin että tällä hetkellä eri merkkejä on riittävästi. Verkkokaupassa on hyviä tarjouksia, ihania sovituskuvia, yms. Jatka vain samaan malliin! :)

  VastaaPoista
 17. Tykkään blogista tälläisenä. Pikku-Minean valikoimiin toivoisin enemmän pojille vaatetta jos se sopii verkkokaupan imagoon :)

  VastaaPoista
 18. Minusta näin hyvä! blogi toimii näin hyvin! :) jokapäivä täällä käyn ja tulen jatkossakin käymään.. :)

  VastaaPoista
 19. Yksi blogi on hyvä ratkaisu. Minulla tuppaa jäädä lukematta blogit, jotka ovat pelkästään jonkun verkkokaupan. Sinun blogia luen säännöllisesti. Verkkokaupassa toivoisin pienempiä postikuluja yksittäiselle pinelle tuotteelle. Minulta tuppaa jäädä ostamatta ne yksittäiset sukkahousut/paidat jos postikulut on yli 2,50. Valikoima on ihan jees. Jotain ihania (kohtuuhintaisia) tyllihameita ja prinsessajuttuja voisi tulla valikoimiin =)

  VastaaPoista
 20. Luen blogista joka jutun :). Ja minustakin saa olla kaupan asiaa ja teidän muuta elämää samassa blogissa. Kaupan puolelle en osaa toivoa uutta, nättiä on :).

  VastaaPoista
 21. Joka jutun luen blogista :). Ja minustakaan ei tarvitse olla nettikaupalle omaa blogia. Kauppaan en osaa toivoa uutta, nättiä on :).

  VastaaPoista
 22. Kaikki toimii hyvin yksi blogi mielestäni riittää,kivasti vaatemerkit lisääntyneet verkkokaupan puolella ja tykkään erityisesti siitä kun näkee vaatteita Minea päällä, värit ja mallit pääsee paremmin oikeuksiin niin. Paljon onnea vielä yksivuotiaalle <3

  VastaaPoista
 23. Yksi blogi saa äänen minultakin! Tykkään tällaisena "sillisalaattina", parhaita ovat jutut Mineasta, mutta tykkään katsella myös sovituskuvia ja kauppaan liittyviä juttuja. Mielestäni lastenvaatekauppa on kiehtova ala ja itsekin välillä sellaisesta haaveilen :) Eli mun puolesta voi olla vaikka lisääkin juttuja kauppapuolelta, kauppiaan arjesta yms. Paljon olen hyödyntänyt hyviä alekoodeja jne :)

  VastaaPoista
 24. Tykkään lukea blogiasi ihan tällaisenaan. Sovituskuvat ovat kivoja! Näkee parhaiten miten vaate istuu lapsen päällä. Kaupan puolelle toivoisin vielä enemmän ihanuuksia (sisävaatteita) pikkupojille/poikavauvoille. :)

  VastaaPoista
 25. Vaikkei itselläni olekaan ns. lastevaateblogia, niin seuraan mielelläni niitä. Yksi syy seurata sinun blogiasi on blogisi kiva positiivinen sävy. Lisäksi olemme melkein samalta seudulta. Mielestäni yksi blogi riittää mainiosti. Aurinkoista syksyn jatkoa sinulle ja perheellesi! :)

  VastaaPoista
 26. Hei, olen lukenut blogiasi reilu puoli vuotta ja sitä kautta löysin myös nettikauppasi. Mitään ihmeempiä ruusuja tai risuja ei tule mieleen. Yksi toivomus olisi kuitenkin... 4 Funky Flavours on ihana, värikäs lastenvaatemerkki ja toivoisinkin että tutustuisit siihen. Kuka tietää vaikka joku päivä ottaisit sen valikoimiisi. Olisi kiva jos ei tarvitsisi sitä Englannista asti tilata (sieltä olen löytänyt kivan nettikaupan joka myy kyseistä merkkiä).

  VastaaPoista
 27. Suosikkijuttuja on teidän elämästänne kertovat. Kuvat Mineasta touhuissansa ovat lemppareita. Kauppa toimii hyvin.
  Mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 28. En enää muista kuinka eksyin blogiisi, mutta liityin heti lukijaksi! :)

  Kauppaan kaipaisin ehkä myös edullisempien merkkien vaatteita, mutta kylläpä nuo ihanuudet melkein on aina vähän tyyriinpiä :) 'mayoral on ihana, ja niitä voisi tulla lisää, lisäksi kenkiä voisi jossain vaiheessa... Ja huomasin että nettikauppa on perustetettu samana päivänä kun tyttärelläni tulee vuosi mittariin :)

  VastaaPoista
 29. Hyvin riittää yksi blogi :) Ja minäkin tykkään sovituskuvista. Verkkokauppa toimii hyvin. Toiveena olisi saada enemmän isoja kokoja vaatteisiin 152cm asti. Ja pojille on paljon vaikeampaa löytää ihanuuksia kuin tytöille, niitä voisi tulla lisää..

  VastaaPoista
 30. Morjensta :) Kokeilen onneani myös tässä arvonnassa. Ihania palkintoja tiedossa, varmasti kelpaa ;)

  Itse aloitin bloggailun helmikuussa 2011, ja sinun blogisi taisi parin muun isomman ohella olla ensimmäisiä joita aloin seuraamaan. Eniten itseä kiehtoo juuri arkiset jutut ja kuvat, äidin omat ajatukset, ja tietysti höpinät lastenvaatteista. Olen useasti saanut blogistasi hyviä vinkkejä (merkkejä), sekä koko apua vaatteissa. Kiitos siitä :) Minusta blogisi on varsin toimiva juuri tälläisenä, sopii sinulle ja itse nautin suuresti siitä kun blogit ovat kirjoittajan näköisiä :) T.Inka alias Pompannappisilmä

  VastaaPoista
 31. Blogisi on todella kiva ja sopivan monipuolinen. Iso plussa tulee sovituskuvista ja vaate-esittelyistä, niistä on hyötyä! :)

  Mukana arvonnassa olen!

  VastaaPoista
 32. Minäkin olen sitä mieltä, että blogisi on kiva näin. Itse olen lueskellut blogiasi jo pitkään ja aina täältä tsekkailenkin onko uutta juttua tullut! :) Kivoja vinkkejä olet jakanut täällä, kiitos niistä! Jatka samaan malliin.

  VastaaPoista
 33. Sovituskuvat on jees, näkee vähän miltä vaatteet näyttää päälläkin. Ja sillisalaatti on usein aika hyvä sekotus, eikö ;)

  VastaaPoista
 34. Sovituskuvat on pop, kiva nähdä miltä vaatteet näyttää ihan päälläkin. Sitä paitsi, sillisalaatti on usein aika hyvä sekoitus, vai mitä ;)

  VastaaPoista
 35. Onnittelut!
  Mahtavaa on nähdä vaatteita mallien päällä! Meillä 4,5v ja 10 kk vanhat tytsyt, eli aina kun on joku ihanuus ja vielä mahdollisesti alennuskoodi, niin avot! Taas läks tilaus! :) Arvonnathan on ihan huippuja, että mukana ollaan!

  VastaaPoista
 36. Minuta tämä blogi on kiva juuri näin:) Ja pidän ihan hurjasti siitä, että laitat sovituskuvia:) Niihin voisi vielä lisätä sovitusvatteen koon ja tytön pituuden, niin se helpottaisi vielä suhteuttaman, minkä koikoinen olisi omalle tytölle sopiva:)

  VastaaPoista
 37. Mukana ollaan :) Mun mielestä blogisi on tosi hyvä näin..tykkään et välillä tulee juttua Mineasta ja välillä taas pikku-Mineasta :D Ei ollenkaa paha "sillisalaatti"!
  Pikku-Mineasta olen tehnyt kaksi tilausta ja molemmat oli nopeasti perillä kera pienen yllärin-tykkään ja suosittelen!! Jatka samaan malliin siis!! Niin ja onnea pikku-minealle 1-v!!

  VastaaPoista
 38. Munkin mielestä tämä yksi blogi on hyvä juuri näin! Mielelläni katselen sovituskuvia ja muita kauppaan liittyviä juttuja, mutta jos sulla olis kaksi blogia niin varmasti enemmän tulisi seurattua sitten suloista tytärtäsi. Sitäpaitsi monipuolisuushan on vaan hyväksi :)

  VastaaPoista
 39. Tottahan arvontaan osallistun. Luen oikeastaan kaikki postaukset. Tyttöjen äitinä kiinnostaa söpön Minean hienot vaatteet ja sisustusjutut. Ja pikku-Minean valkikoima tietenkin myös!

  VastaaPoista
 40. Mun mielestä blogi on hyvä tällaisenaan ja yksi blogi riittää. :) Nettikauppasi on ulkoasultaan todella suloinen ja houkuttelevan näköinen. Merkkivalikoimakin on melko kattava. Molo kids ja Maileg olisivat kiva lisä. :)

  VastaaPoista
 41. Mun mielestä yksi blogi tälläisenään on oikein kiva :)
  Tykkään ihan eniten sovituskuvista ja vaate-esittelyistä..♥
  Toivottavasti onni suosisi arvonnassa.. ;)

  VastaaPoista
 42. Mä olen lukenut sun blogia melko lailla alusta asti, ekaa kertaa vasta kommentoin tosin. Blogi on oikeen kiva "sillisalaatti" ihan tavallisesta arjesta, Minean kasvusta ja vaatteista ja toivottavasti sellaisena pysyykin. On kiva, että esittelet vaatteita Minean päällä, ja muutenkin kolmen pienen tytön vaatepöllönä äitinä tykkään vaatepostauksista. Olen tilannut myös Pikku Mineasta ja toimitus oli tosi nopeaa ja sulla on kyllä hurrrrjan hyviä alennuksia. Aurinkoista syksyä!

  VastaaPoista
 43. Olen lukenut blogiasi myös alusta saakka. Muistan vielä ensimmäiset postaukset :) Mielestäni on hyvä säilyttää kaikki asiat samassa blogissa. Pysyy blogikin paljon aktiivisempana, kun päivityksiä tulee useammin. On kiva katsoa mitoitusta ja vaatteita Minean päällä, jotta osaa arvioida itse paremmin kokoa.

  VastaaPoista
 44. Osallistun:)! Blogiasi on mukava lueskella juuri tällaisena kuin mitä se nytkin on:) Ja kuten moni muukin on kirjoittanut, niin etenkin sovituskuvat ovat kivoja ja hyödyllisiä.

  VastaaPoista
 45. Vastauksesta tulee nyt myös aikamoinen "sillisalaatti", mutta etköhän sinä selvän ota. ;-) Olen tosiaan lukenut blogiasi nyt vuoden verran? ja asioita joista pidän on arkielämää-naurua,itkua,iloa,surua,juhlaa ja arkea käsittelevät postaukset. Vaatekuvaukset minean päällä, selventävät vaatteen oikeaa ulkonäköä. Äitiyteen liittyvät tekstit,kantaa ottavat tekstit, niistä voi löytyä "uudelle" "nuorelle" äidille niitä jyväsiä, jotka hahmottavat ja auttavat omaan äitiyteen. Kaikkea ja kaikkia sekaisin. Monipuolisuus on blogin valtti. Vaatteita rakastan ja niitä käytetään ja pestään paljon, joten erilaiset käyttökokemukset merkeistä ja materiaaleista olisivat kivoja. Varsinkin ulkovaatteet ja muut hintavammat. Pikku Mineassa olen pyöritellyt tilausta jo muutamaan otteeseen,mutta aina on tullut sitten jokin keskeytys. Tilauksia kyllä varmasti aijon tehdä,kun saadaan kartoitettua mitä todellisuudessa meillä tarvitaan nyt eli hieman vaatekaappien luuraamista olisi edessä. Ihanaa että lempimerkkini Mayoral on ilmestynyt kauppaasi! sitä lisää ja paljon! Myös NoaNoa ja Maileg olisi toooosi kiva. Myös tietysti lastenhuoneen tekstiilit ja piensisustus olisi tämän mamman mieleen! Kaikkea ei tietysti voi odottaa eikä vaatia,mutta tälläistä ajatuksen heittoa.. Mitähän sitä vielä.. Yksi blogi on hyvä, se toimii. Eipä kai muuta kuin, että innolla arvonnassa mukana! Nettikauppa pelittää kyllä ja ulkoasu söpö!

  VastaaPoista
 46. Osallistun myös! :)

  Tykkään ihan tosi paljon siitä, että tämä blogi on kuvailemasi sillisalaatti. Jotenkin vain Pikku Minea -nettikauppana tuntuu inhimillisemmältä paikalta asioida moneen muuhun verrattuna juuri siitä syystä, että blogista voi lukea jollakin tasolla teidän kuulumisia, nähdä Minean kasvavan ja toisaalta taas pääsee myös ihailemaan sovituskuvia ja lukemaan loistavista tarjouksista heti tuoreeltaan. Vierailen blogissa aina, kun se päivittyy, mutta harmittavan harvoin tulee jätettyä kommenttia.

  Pikku Minean valikoima on ihan mahtava ja luotan makuusi täysin. Innolla odotan aina uutuuksia ja myös hyviä tarjouksia... Onnittelut jo etukäteen 1-vuotiaalle Pikku Minealle!  VastaaPoista
 47. Mielestäni yksi blogi riittää. Toivoisin enemmän Minean vaatteiden postailuja, muitakin kun vain oman kauppasi merkkejä. Yksi myös missä olisi kehitettävää, on vuorovaikutus lukijoidesi kanssa. Olen huomannut, että harvoin vastaat blogin kautta tuleviin kysymyksiin kauppaa tai muutakin koskien. Itse olen sitä mieltä, että koska kaupan tarjontaa ja tarjouksia tätäkin kautta mainostat, tulisi myös vastauksille varata myös aikaa ;)

  VastaaPoista
 48. Yksi blogi riittää mainiosti, saa kaksi kärpästä yhdellä iskulla ;)
  Kaupasta löytyy ihania ja erilaisiakin vaatteita mutta yhden miinuksen annan siitä että isoille tytöille on paljon vähemmän valikoimaa. Eli toivoisin valikoimaa isoille tytöille ( 140 -> ) lisää sekä myös olisi ihana jos kokovalikoimaa olisi noin 170cm saakka.

  VastaaPoista
 49. Hei! Mielestäni yksi blogi riittää, sillä on virkistävää saada lukea juttuja laidasta laitaan :) Minusta on mukavaa lukea nettikaupan pyörittämiseen liittyviä kirjoituksia ja esittelyjä eri vaatemerkeistä. Itselläni on 4-vuotias poika, joten valitettavasti mitkään ihanat mekot ei päädy ostoslistalle, mutta olen löytänyt tämän blogin kautta mm. merkin Petit Patapon, jolla on pojillekin todella ihanan näköisiä ja tuntuisia vaatteita. Suosittelen muillekin poikalasten äideille :) Eli tietty poikien vaatteiden esittelyjä voisi olla enemmän. Mini Rodinin sisävaatteita toivoisin kauppaan. Varmasti on olemassa monia sellaisia merkkejä, joista en tiedä eli jos tiedossasi on pojillekin uusia kivoja merkkejä, niin niitä voisi mieluusti esitellä blogissa ja ehkä ottaa myöskin sitten jossain vaiheessa kaupan valikoimaan. Itse olen työssäkäyvä äiti, jonka päivät menee työn ja päiväkotirumban pyörittämiseen. Luen blogeja, koska niiden kautta pääsee nopeasti kartalle, minkälaisia vaatteita on saatavilla ja mistä: nettikaupoista on sitten helppoa ja nopeaa tilata tarvittavat. Jatka vain samaan malliin ja onnittelut 1-vuotiaalle!

  VastaaPoista
 50. Musta on kiva näin eli yksi blogi riittää. Koen tärkeänä, että kerrot blogin kautta enemmän kaupassasi myytävistä vaatteista. Eli blogi toimii siis lisätiedon antajana :D

  VastaaPoista
 51. Minusta yksi blogi on hyvä, tulee päivityksiä useammin ja kaikki jutut laidasta laitaan kiinnostaa. Vaatetoivomuksia olisi ensinnäkin suomalaisten käsintekijöiden vaatteita enemmän, ja sitten noille isoille pojille jotain kivaa, ei liian lapsellista... Tarkoitan koossa 134 - 140 cm. Siinä koossa on jo aika laihat valikoimat vähän joka paikassa. Ehkä ihan jotain merkkiä tyyliin Hilfiger tai Timberland?

  VastaaPoista
 52. Yksi blogi, näin kaikki kiinnostava löytyy samasta osoitteesta! Eli jatka samaan malliin. Vaatesovittelut ovat erityisen kiinnostavia! Pari vuotiaan pojan äitinä olen seurannut paljon poikien juttua koskevia blogeja. Nyt kun meillä on pieni tyttö, blogisi on entistä kiinnostavampi!

  VastaaPoista
 53. Yksi blogi riittää hienosti! Erityisesti vaatepostaukset kiinnostavat, samoin kauppaan tulevat uutuudet jne. Sovituskuvat auttavat paljon koon ja mallin valinnassa, nämä tosi kivoja postausaiheita, vielä kun olisi poikienkin vaatteista sovituskuvaa;) Poikalapsen äitinä kiinnostaa tietenkin juuri poikien vaatteet, jotka tuppaavat jäämään joka kaupassa vähemmistölle.
  Arvonnassa mukana!

  VastaaPoista
 54. Tykkään kans tästä juuri sellaisena kuin se on ♥ Kaikki postaukset luen kyllä läpi. vaikkein aina (usein kännykällä) ehtisi kommenttia jättämäänkään :/

  Kiinnostavimpia aiheita ovat sovituskuvat ;), kasvu ja kehitys (kun Matsu on niin samanikäinen).

  VastaaPoista
 55. Tykkään myös kovasti tästä juuri tällaisena:) Minusta sillisalaatti on kiva!
  Teidän kuulumiset on kivoja, samoin vinkkaukset kaupan valikoimaan.

  VastaaPoista
 56. Arvontaan mukaan :) Tykkään myös, että yksi blogi riitttää. Eiköhän nämä kuitenkin niin läheisesti liity toisiinsa, että turhaan olisi kaksi. Eikä minua tietty "kaupallisuus" häiritse ollenkaan. Vaatepostaukset/sovituskuvat ovat minustakin tosi hyviä ja kiinnostavia, niissä aina eri tavalla tulee vaatteet esille. Ja ihanan, persoonallisen Minean kehitystä on mukava seurata. Merkkivalikoima on mielestäni hyvä.

  VastaaPoista
 57. Mä tykkään sillisalaatista :) Tykkään kaupan kuulumisista ja vaatesovituksista mutta myös Minean kuulumisista ihan sellaisenaan. Itse ehkä pohtisin sitä että koska blogista on tullut hyvin julkinen kaupan takia, kertoisinko enää niin tarkasti oman perheen, isompien lasten ja Mineankin kasvusta, kehityksestä, lomareissuista yms.
  Toisaalta suljettu blogikin niille kuulumisille olisi hankala.. kuinka rajata porukka sinne (ja minähän tietty haluaisin mukaan ;)) ja kahden blogin ylläpitäminen vie tietysti taas kaksinverroin aikaa..

  Onhan tästä tullut enemmän sellainen kauppaan littyvä blogi. Eikä se sinänsä haittaa, mutta tosiaan neiti-Minean ja teidän perhen kulumisia on aina ollut kiva lukea muutenkin :) Johtuisko siitäkin että niin vähän blogeissa puhutaan näistä isommista lapsista joita teilläkin jo on kuten meilläkin :)

  VastaaPoista
 58. Blogisi oli ensimmäinen, jota aloin lukemaan! Yömyöhään kolusin kaikki kirjoitukset läpi :) Sitten tajusin, että täältä pääsee myös kulkeutumaan toisiin blogeihin ja olin päästä pyörällä!
  Olen tykännyt seurata Minean elämää, koska oma tyttöni on saman ikäinen ja Minean vaikuttaa niin ihanalta tytöltä <3
  Jokseenkin kaupan asiat ovat häirinneet, mutta ei se niin vakavaa ole ;)

  VastaaPoista
 59. Heippa! Minusta tähän blogiin mahtuu hyvin molemmat Mineat :) Johtuu ehkä siitä, että minulla on melkein samanikäinen tyttö kuin Minea ja lasten vaatteet kiinnostaa paljon! Jatka siis samaan malliin :)

  VastaaPoista
 60. Må osallistun kanssa! Plussaa myös multa sovituskuvista, saa aina niin paljon paremman kuvan vaatteesta ja mitoituksesta. Vaatteiden mitat/koon niukkuus/reiluus olisi kiva tieto verkkokaupassa, mutta olen kyllä aina saanut nopeasti niihin kyselyihin vastauksen ja ymmärrän että on aika vievää. Mut sanoin nyt kuitenkin :) Merkeistä; kaikki mistä saa samat/samantyyliset vaatteet sisaruksille on plussaa :)

  VastaaPoista
 61. sovituskuvat ovat todella kivoja lisiä. luen koska täältä saa hyödyllisiä vinkkejä.


  VastaaPoista
 62. Osallistun. Tykkään lukea kaikista jutuista eli ei haittaa vaikka on vaatetta ja lapsia sekasin :) Vaatteet ja erityisesti lastenvaatteet kiinnostavat minua ja liikkeestäsi löytyy mukavasti eri merkkejä. Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
 63. Arvonnassa mukana :)!Tykkään blogistasi juuri sellaisena kuin se on. Molemmat Mineat mahtuvat hyvin samaan blogiin. Joka päivä käyn katsomassa onko päivityksia tullut ja ihan alusta lähtien olen lukijana ollut. Pikku-Minea kauppa on yksi suosikeistani ja palvelu on ollut erittäin hyvää ja ihanaa, kun valikoimakin on laajentunut. Tuotemerkeistä toivoisin ainakin Noa Noan vaatteita Pikku-Mineaan. Sovituskuvat ovat plussaa! Niistä saa ihan toisenlaisen kuvan vaatteesta.

  VastaaPoista
 64. Mukana arvonnassa. Minusta blogisi on hyvä juuri sellaisena kuin se nyt on, helpompaa on seurata vain yhtä blogia.
  Minä pidän postauksista koskivat ne sitten kumpaa Mineaa hyvänsä tahi ihan jotain muuta :)

  Olen todella tykästynyt myös vaateliikkeeseesi ja tulen takuulla käyttämään palvelujasi jatkossakin. Palvelu on ollut tähän asti loistavaa.
  Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
 65. Niin eihän sillisalaatti blogi haita, jos kaikki jutut on mielenkiintoisia kuten täällä. Tulee luettua usein.

  Nettikaupassasi on paljon mielenkiintoisia vaatteita joiden tilaamista olen pitkään miettinyt, mutta ylimäärästä rahaa ei ole, joten lahjakortille olisi tarvetta toivottavasti onnetar on samaa mieltä.

  VastaaPoista
 66. Hyvä blogi nykyisellään, miksi hyvää ja toimivaa pitäisi muuttaa?
  Onnea suuresti Pikku Minealle.

  VastaaPoista
 67. Minä tykkään blogistasi juuri tällaisena "sillisalaattina"!!! ;) Vinkit ja tarjoukset lasten vaatteisiin kiinnostaa tietysti erityisesti. :)

  Mukaan ehdottomasti arvontaan! Ja onnittelut Pikku Minealle!! =D

  VastaaPoista
 68. Tämä on yksi niistä blogeista jotka luen säännöllisesti oli postauksen otsikko mikä hyvänsä. Tykkään erityisesti seurata sellaisia blogeja joissa seikkailee samanikäisiä lapsia kuin itselläni on. Tässä blogissa ehkä parhainta antia ovat olleet sovituskuvat, niistä saa parhaiten käsityksen miltä mikäkin ihana vaate näyttää lapsen päällä. Kiitos suloiselle mallille tästä! :)

  Minua ei haittaa yhtään, että blogissa on sekaisin sekä putiikin että Minean muita juttuja.

  Nettikaupasta olen tilannut muutaman kerran ja olen ollut todella tyytyväinen. Palvelu pelaa ja tuotteet tulivat nopeasti perille, se on iso juttu josta kannattaa pitää kiinni.

  VastaaPoista
 69. Arvontaan saa osallistua vielä tänään 26.8. niin kaikki pääsevät mukaan. : )

  VastaaPoista