lauantai 22. syyskuuta 2012

Blogikirppis part 2


Nyt olisi tarjolla uutta toppavaatetta!
Nämä on sellaisia värejä että menee niin tytölle kuin pojallekin.


Mini a ture viime vuoden mallistosta oleva toppahaalari hp 90e sis pk ,koko 116cm ja meille aivan liian suuri. Me hukutaan tähän vielä.

Ver de terre ruskea toppahaalari, uusi tämäkin, hp 120e sis pk. 
Koko 6y ja olisi meille kokonsa puolesta aika hyvä, sopivasti kasvunvaraa mutta
malli ei sovi meille.: (

Ticketin uusi tähtikuvioinen välikausihaalari koko 104cm mutta vastaa kokoa 110cm.
Hp 70e sis pk

Petit by sofie schnoorin talvikengät vielä vapaana, hp 75e sis pk.
Koko 28 ja sisäpohjanmitta noin 17,5cm.(ehkä jopa 18cm)

Sitten lopuksi muutamasti käytetyt mustat Sorelin talvikengät koossa 41,5 (UK 7,5)
Nämä ei ole minun juttuni.
Hp 95e sis pk.11 kommenttia:

 1. Hei, Jos on vielä vapaana niin kiinnostaisi tuo Mini A Ture haalari. Saisinko siitä niska-haara, haara-lahje ja kainalo-hiha mitat? Merkki on haalareiden osalta vielä ihan vieras minulle :) Malli näyttää ainakin tuossa sellaiselta, että kävisi kait pojallekin, eikö vain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Sari, kaikki käy myös pojalle ja taitaa tuo Mini a turen haalari ollakin poikien mallistosta enemmin. Laitan sinulle mittoja tämän päivän aikana. Varataan haalari siis sinulle siksi aikaa. Minkäkokoinen poika sinulla on?

   Poista
  2. Eli mitat on haara-lahje 47cm, niska-haara 64cn ja kainalo-hihansuu 34cm.

   Poista
 2. Taitaa valitettavasti olla iso meillekin :(. Poika on pian 6v, mutta ei sieltä isoimmasta päästä eskariryhmäänsä :) Molo Kids 116cm haalari näyttää olevan sopiva, täytyy keksiä sille jonkin muun merkin haalari kaveriksi. Tai pärjätä tuolla + takki/housu yhdistelmillä. Kiitokset kuitenkin mitoista.

  VastaaPoista
 3. Hei, onkohan tuo Ver De Terren haalari vielä myynnissä? Minuakin kiinnostaisivat mitat niska-haara, haara-lahje ja kainalo-hiha. Poikani on nyt 105 cm pituinen, olisikohan hänelle liian reilu tälle talvelle? Millainen malli tuossa haalarissa on kun se ei teille ollut sopiva?

  Yst.terv.
  Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Matia, juu on vapaana : ) Kyllä se on juuri tuon kokoisella aika hyvä kun sovitin sitä meidän neidille joka noin 104cm pitkä. Malli on yksinkertainen ja Minea kun on roteva niin näytti jotenkin hassulta tämä päällä. : ) Meillä on niin paljon muutenkin toppaa että vieläkin pitää karsia.. laitan sulle kohta mitat.

   Poista
  2. Heippa, voi ihana tässä kiireessä unohdin.. eli ne tulee tässä haara-lahje 46cm, niska-haara 65cm, kainalo-hihansuu 37cm ja kainalo-kainalo 47cm.

   Poista
 4. Hei vielä, ja paljon kiitoksia mitoista! Arvelinkin, että et ehkä muista jos olet ollut messuilla :).

  Vertailin nyt noita mittoja tuohon Mini A Turen 116 cm haalariin ja aika samankokoisia näyttivät olevan. Kysyisin vielä millä tavalla mallit mielestäsi eroavat toisistaan kun mainitsit, että tuo Mini A Ture olisi ihan liian suuri? Olisin oikeastaan nimittäin siitä vielä enemmän kiinnostunut, mutta ajattelin sen olevan meidänkin pojalle liian iso koko tulevalle talvelle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, tuo ver de terren haalari on mielestäni kapeampi ja suoraviivaisempi simppeli haalari, taas mini a turen haalari on jokapaikasta reilu. Kyllä ver de terre on pienemmän oloinen, johtuu varmaan mallista.

   Poista
 5. Apua, en tiedä miksi edellinen kommenttini tuli tuntemattomana, mutta sama Maria siis kyselee haalariasiaa ;)!

  VastaaPoista