tiistai 2. lokakuuta 2012

Meillä ei koskaan...


ole kengät kuluneet puhki ja näin nopeasti!  : O

Minealla on mennyt syksyn aikana valehtelematta viidet kengät kärjistä puhki!!
Kahdet ensimmäiset meni jo elokuun aikana ja olivat ns. halppiskenkiä.
Kuvan converset oli jo kevään ahkerassa käytössä päiväkodissa mutta nekin nyt sitten syksyllä kului puhki.
Sitten kun ilmat kylmeni löysin kirpparilta noi siniset vikingit 8e:lla.
Noh eipä mennyt montaa viikkoa niin nekin on puhki.

Tässä vaiheessa jäljellä on vain upouutena ostetut vikingin lenkkarit ja mietin hetken
raaskinko laittaa niitä neidille jalkaan ,koska nekin olisi kohta puhki, mutta sitten
ajattelin että eihän ne mahdu jalkaan enää ensi kesänä joten olkoon!
Noh niillä mennään, vielä ei ole ihan puhki asti.

Mutta mitäs sitten seuraavaksi laitetaan jalkaan..
(tiedoksi muuten että kumpparit kuluu samallalailla..)

: (Ja haluatteko kuulla syypään kulumiselle?

Se on tämä tässä..Minea ja pojat ovat innostuneet päiväkodissa ajelemaan näillä Plaston-mopoilla aina kun ovat ulkona.
Päiväkodin piha on asfalttia joten noillä kengän kärjillä on sitten kiva ponkaista siitä vauhtia tai harroittaa jalkoja perässään kovassa vauhdissa. 

Minä en ole raaskinut tätä kieltääkään kun mukavaa tuntuu olevan niin.
Nyt vain toivotaan että lumi tulisi aikaisin ja mopot laitettaisiin talviunille : ))
Kirppiksellä olen kytännyt edullisia lenkkareita jotka malttaisi tuonne laittaa.
Kyllä ne eteen vielä tulevat..

Onko muilla vastaavia kokemuksia?
: )

12 kommenttia:

 1. Meillä ihan sama homma, tosin sitä voi helposti tehdä myös pyörän kanssa ;)

  VastaaPoista
 2. Meillä 2v.n kanssa ihan sama juttu ja syylinen on sama vehje..:) Mutta pitäähän pojan saada mopolla :) Toisaan kalliita kenkiä ei kyllä raaskis useempia pilata heti kättelyssä..

  VastaaPoista
 3. Meillä tehdään samaa puupyörän kanssa, mutta Crocsit ovat säästyneet vähän enemmän..

  Voi, että noista Plaston mopoista ja rekoista lähtee myös kova ääni. Entisenä päiväkotityöläisenä tulee ihan kylmät väreet niitä muistoja ajatellessa.. On meidän pihalla kuitenkin yksi mopo ja kaksi rekkaa..

  VastaaPoista
 4. Meidän 3,5v tekee samaa ihan kaikilla mahdollisilla vehkeillä, mm. Sailan mainitsemalla pyörälläkin. Ainoa kengät, mitkä on kestäneet, on Superfitin goret, joissa on paksu kärkivahvike. Meidän "onni" on hiekkapiha, joten kengät säilyy paremmin (joskin taas sitä hiekkapölyä on kaikkialla..).

  VastaaPoista
 5. Sama juttu. Meidän kakkonen kulutti yhtenä syksynä 5 kumpparit tuolla vehkeellä puhki + sitten kaikki muut kengät. Kesän potkutteli ilman kenkiä ja lopputuloksena istuttiin sairaanhoitajan luona puhdistamassa ja paketoimassa puhkikuluneita ja tulehtuneita varpaita:/

  VastaaPoista
 6. Tuttu juttu myös meillä: asfaltoitu piha ja alamäki plus erilaiset menopelit=kenkien surma. Mutta on se niin ihana katsoa lasten riemua!

  VastaaPoista
 7. Superfitin gorelenkkareissa on tosi paksut kumiset kärkisuojat. Ne on meillä kestänyt aina moitteitta tuossakin käytössä.

  VastaaPoista
 8. Joo, kyllä tuo kuluttaa kengät kuin kengät MUTTA paraiksi meillä tähän mennessä havaittu KAVATIN välikausilenkkarit, missä semmoinen supervahvistettu kärki. Siihenkin tuli kulumaa kärkeen, mutta ei ole vielä puhki...

  VastaaPoista
 9. Meillä kengänkärjet kohta kolmeveellä kuluu keinussa tai paremminkin jarruttaessa. Tyttö on tosi kova keinumaan ja osaa nyt ottaa tosi kovat vauhdit ihan itsekin, joten jarruttaminen on ihan yhtä kovaa.. Tosin meiltä ei vielä yhdetkään kengät ole puhki asti kuluneet. Tuohon tarkoitukseen ei tosiaan kalliimpia kenkiä raaskisi laittaa - kannattanee panostaa enemmänkin tuollaisiin kirppishankintoihin...

  VastaaPoista
 10. Tuntuu olevan oikein buumi tuo kenkien kuluttaminen puhki. Ja juurikin tuolla mopolla... Justiin työkaverin kanssa päiviteltiin samaa. Meillä mopo lähti jo talviteloille.

  VastaaPoista
 11. Sama homma meillä samaisen mopon kanssa. Mopon kyljessä pitäisi paketissa lukea tarvitsee käyttöä varten 5 ylimääräistä kenkäparia :D Mutta kieltämättä ei kauheesti viitsi satsata varsinkaan välikausikenkiin, koska muutama viikko ja näky on lohduton. Talvella tietysti kestää lumen takia paremmin.

  VastaaPoista
 12. Härregud! Tähänkö tämä meilläkin menee. :-D Muistan, kun olin lapsi että kavereillani kuluivat kengät puhki ja se oli minusta todella omituista. Itsellä, kun eivät kengät menneen koskaan rikki. Kummallista sinänsä, koska kaikki me yhtä hurjasti keinuttiin yms. Ehkä en sitten jarrutellut yhtä kovaa. ;-)

  VastaaPoista