tiistai 29. tammikuuta 2013

Mini Rodini SS13


Mini Rodini kevät/kesä 2013 on julkaistu. Tulossa myös Pikku Mineaan lähiaikoina.

Tässä muutamia kuvia mallistosta.

Bon Voyage!

Ps: Raoonia ja Tickettiä alennettu -60% alennuksin.
Vain hajakokoja jäljellä. 

13 kommenttia:

 1. Mukava tietää, mistä uimapuvun, jonka perässä olemme saa tilattua :) Muutamia suosikkeja oli ja muutamia inhokkeja tässä mallistossa.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania! Pitkästä aikaa tykkään mallistosta :)

  VastaaPoista
 3. Tuleeko tuota panda-lippistä?

  VastaaPoista
 4. nuo rusettijutut on kivoja ja keltainen takki himoittaa:)

  VastaaPoista
 5. Hei, mitä kokoja tuosta keltaisesta takista tulee? Ihana ja loppuunmyyty joka paikassa, mihin sitä oli tänään tullut....

  VastaaPoista
 6. Olenkohan ainoa joka ei tämän vaatemerkin vaatteista tykkää yhtään. Miks noiden lastenkin pitää näyttää noin surullisilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no et ole, ainoastaa huumorimielessä tuo pandalippis vois iskeä, mut kuitenki on niin kallis ettei tuu kuuloonkaan... :)

   Poista
  2. Täällä kans yks joka ei lämpene ko. merkin vaatteille. Nää on niitä makuasioita.

   Poista
  3. Susirumia, kuten ne Papun pyykkimuijapipotkin. Makuja on monia.

   Pike

   Poista
 7. Vastaan nyt yhteisesti kaikille; juu rusettijuttuja on tulossa, ihania! Lippistä pitäisi myös tulla. Keltainen Pico on nyt supersuosittu ja kannattaa olla tarkkana kun ne tulee jos meinaa saada omansa. Musta kivoja juttuja tässä mallistossa sellaiselle joka ei tykkää niin erikoisesta. Olen muuten miettynyt ihan samaa miksi mallit näyttää niin surulliselta.. onkohan tarkoituksella näin..?!

  VastaaPoista
 8. Onko sinulla tulossa leopardikuosista Picoa? Entäs pandalippistä? Otatko vastaan ennekkovarauksia? Ilmoittaisitko vaikka edellisenä iltana blogissasi, ennenkuin laitat kauppaan, kun töissä ei voi koko ajan käydä kurkkimassa :) Osaatko sanoa leopardikuosisen haalrin mitoituksesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu on ja lippistä myös : ) Ennakkovarauksia me emme ota koska siihen liittyy niin paljon ylimääräistä työtä. Mitoituksesta ei ole kokemusta kuin tämän talven verran, jotka olivat nafteja. Mutta koskaan ei tiedä kun on kevät vaatteista kyse.. : ) Vinkkaan varmasti ainakin Pikku Minean fb:ssa kun ovat tulossa myyntiin.

   Poista
 9. Suurin osa noista kuvissa olevista tuotteista ilmestyy jälleenmyyjille vasta helmi-maliskuunvaihteessa. Eikös vain :)
  Tia

  VastaaPoista