tiistai 31. elokuuta 2010

Löytöjä...

Tässä meidän löytöjä syksyyn ja talveen. Phister&Philinan ihana neuletakki jonka huusin uutena huuto.netistä. Kesän alennusmyynneistä löytyi Bevetan kaunis liivimekko. Olen kovasti tykästynyt tänä syksynä vaaleanpuna-harmaa yhdistelmään.
Tässä kaksi kirpparilöytöä! Harmaa H&M mekko löytyi 2e:lla kirpparilta ja ruskea samettimekko taisi olla 5e, mutta se on käyttämätön.
Harmaa mekko onkin ollut jo kerran päällä. Vanhempieni 46v. hääpäivän vietossa. Kuvassa myös serkkutyttö.
Ravintolassa Mineaa kovasti mietitytti..Helmet ja rusetti sai olla hetken päässä..kunnes niitä oltiin jo repimässä pois..: )
Huuto.net bongauksia jälleen..kiva Phister&Philina tunika.
Polar o.pyretin ruskea kukkainen tunika/mekko ja minulle uusi merkkilöytö How to kiss a Frog. Jonka löysin sisukas.netin alennusmyynneistä.

11 kommenttia:

  1. Onnea uudelle blogille! Jäänpä seurailemaan mitä tuleman pitää :). Ihania vaatelöytöjä!

    VastaaPoista
  2. Oi, tosi kivoja löytöjä!!! :) Nyt huomasinkin että tämähän taitaa ollakin ihan tuore blogi, hujautanpa itseni tuonne lukijaksikin!

    VastaaPoista
  3. En tiedä mitä kautta tänne eksyin, mutta lukijaksi ainakin aion jäädä.
    Olen aiemmin törmännyt huuto.netissä myymiisi kohteisiin ja blogin otsikko pisti silmään juuri sen takia. :) Mukava blogi :)

    Kivoja löytöjä olet kirpparilta tehnyt, itse en ole kirpparille ennättänyt piitkään aikaan tai mitään sieltä löytänyt. Paitsi ihan pikakierroksella viimeksi löysin suloiset pinkit rattaat 10 eurolla joka kyllä paras löytöni.

    VastaaPoista
  4. Hei kaikille! : ) Kiitos..kyllä tässä on tätä ihmetelty ja kovasti olen tehnyt töitä, että osaisin käyttää tätä. Onkos täällä jokin ns.etusivu jossa voi katsoa kaikki blogit vai mistä te minut bongasitte? Lumian blogin lukija taidan olla minkäkin : )

    Hauskaa että täälä on tullut vastaa monia jotka myös myyvät huuto.netissä. Minä oikeastaan myin siellä koko viime talven ja nyt kesätauon jälkeen taas alloittanut. Mukavaa kierrätystä.

    VastaaPoista
  5. HEipsan, milläs nimimerkillä huuto.netissä myyt? Todella kauniita vaatteita kun on, voisin välillä vilkuilla oisko jotain meille! ;)

    Mä löysin tänne aiemmin sillä perusteella, et jonkun muun, jo sun lukijan blogissa oli uusimmissa päivityksissä blogiluettelossa. Oisko ollut Johannalla, enhän mä enää muista :D Mä kun pompin blogista toiseen, kivojen blogien pitäjät yleensä lukee kivoja blogeja ;) Tervetuloa vilkaisemaan Onnen Apilan Aarteita!

    VastaaPoista
  6. Hei, Iitunen : ) Minulla tuossa jossain linkkikin, mutta tunnuksella Aurora72 löytyy.

    Täytyy tulla vilakaisemaan bolgiasi ja liittyä lukijaksi. Sama täällä; pompin blogista toiseen ja sieltä olen bonggailut sitten näitä ihanien blogien kirjoittajia :))

    Ja tähän jää aivan koukkuun...: / ; )

    VastaaPoista
  7. Hohoo, yritin etsiä linkkiä, mutta en huomannut :D

    Ai miten niin jää koukkuun? *viattomana* ;)

    VastaaPoista
  8. Se onkin vähän kummassa paikassa kun vielä hakusessa tämän käyttö..: D Se on tuon tekstin Minean pikku prinsessa tekstin jälkeen.

    VastaaPoista
  9. Ihana tuo harmaa mekko, joka juhlissakin, aivan ihastuttava!!!

    VastaaPoista
  10. Hei, minäkin täällä uutena lukijana kommentoin. Ihania vaatteita. Ihastuin todella tuohon harmaaseen mekkoon, mistä Jarnakin edellä puhui. Ilmoittaudun heti ostajahalukkaaksi ;). Minulla on pieni kohta yksivuotias, joten mahtuu varmaan hänelle hyvin, kun jää teille pieneksi.

    VastaaPoista
  11. Hei, nyt vasta hokasin tämän sun viestin : / Täytyy yrittää muista Saija teidät sitten kun jää pieneksi. Mekko on kokoa 92cm. Menee meillä varmaan ensi kevääseen asti. Huutikseen ilmaantuu sitten aikanaan ainakin..

    VastaaPoista