sunnuntai 14. elokuuta 2011

Meidän Next


Nextiltä on vain aivan pakko tilata joka kerta
jotain, kun uudet mallit saapuu nettikauppaan.

Ihan pakko...: /

Tässä meidän ostokset


 Syötävän suloiset tenskut!


Kevysti topattu takki sopii väriltään kivasti kenkiin.
Takissa toistuu sama teema kuin kengissäkin.
Ihania pitsi kukkia. : )


Takki oli hieman reilu, mutta vielähän tässä ehtii kasvaa
ennen kunnon kylmiä kelejä.
Sovituskuvia on nykyään hankala saada ja olen jo luovuttanut
yleensä ennenkuin on täysi sota päällä. : )



Takissa on kivoja yksityiskohtia



Nämä yökkärit oli herkut!!
Ja materiaali silkkisen pehmeää.



Nämä yökkärit taas ovat hauskat! 



Oi, ja tämä taas on hillityn kaunis.


Ja tämä söpöläisyys on päässyt jo päiväkotiin päällekin.
Suloisen pupun kera.
Sori, kuvat ovat sitä sun tätä, nyt ei ollut aikaa
niitä sen kummemmin käsitellä.

Niin ja hyvää huomenta vaan kaikille!!
: )

15 kommenttia:

  1. Ihania juttuja!
    Nyt epäonnistuneen kengänkokoepisodin jälkeen on pakko laittaa Nextille uusi tilaus, taidan naputella tuon puputunikan mukaan. Se taitaa olla oikeasti paljon hempeämmän v.punainen mitä Nextin kuvissa... :)

    VastaaPoista
  2. Ihania, tennarit on huippu söpöt:)

    VastaaPoista
  3. Ihania juttuja! Erityisesti takki+kengät +pipo setti on ihana. Onko kengät minkä tuntuiset? Entä niiden mitoitus?

    VastaaPoista
  4. kengät ja takki ovat kuolattavan ihanat. Tajusin itse vasta tilauksen laitettuani, että nuo saman tenskut piti tilata kokeiluun...Kerrothan ovatko kovin matalaa lestiä vai sopisivatko pullukkajalalle?

    VastaaPoista
  5. Ihania juttuja! Nuo sydän- ja tähtiyökkärit näyttäisi ihan "meiltäkin" ;).

    VastaaPoista
  6. Aivan ihania kaikki!

    Meillä on tilauslistalla myös ainakin tuo myssy ja rusettipaita! Minkä koon otit muuten Minealle tuosta hatusta? Meille passais varmaan sama koko, niin en tilaa sitten liian pientä tai isoa!

    Terkuin: vakkarilukijasi Heini

    VastaaPoista
  7. VOi ei miten ihania! Monta kertaa olen ajatellut tilaavani tuolta, mutta monesti budjetti tulee vastaan. Ehkä nyt alan oikeesti säästämään ja laitan ekan tilauksen itse myös nextille sisälle, hakusessa ugg tyyliset popot talveen, ja nextillä niitä ihanissa kuoseissa! :) Mitenkä tilaus onnistunee ilman visaa, tiedätkö? Elikä käykös electroni vai joudunko sanomaan haaveille goodbye...

    VastaaPoista
  8. Mäkin noita kenkiä olen miettinyt, mutta en uskaltanut tilata kun ei ollut hajua mitoituksesta. Minkä koon otit Minealle? Voisitko mitata mulle siitä sisämittaa jos millään viitsisit? Mun piti Tukholamssakin käydä katsomassa noita ihan paikan päällä, mutta ei sitten jaksettukaan enää lähteä..

    Onko muuten teidän vaatteet sitä 3-4 kokoa, vastannee kait 98-104 kokoa?

    VastaaPoista
  9. Moi! Samaa kyselen, eli kokoja, erityisesti tähtiyökkärissä ja sydänyökkärissä, meidän neiti kun käyttää yleensä samoja kokoja kuin te :) Tosi nättejä vaatteita olet tilannut, melkein kaikki sopisi meidän kaappiinkiin. Mitäs kokoa otit tuon viimeisen pupuihanuuden? Anna

    VastaaPoista
  10. Onpas söpöisiä! Meille ei olekaan tullut hetkeen mitään Nextiltä, isojen tyttöjen puoli kun ei ole yhtään niin kiva:(

    VastaaPoista
  11. SiniK: puputunika on ihanan hempeä ja suloinen, kantsii tilata. : )

    Hanna: Sitä ne kyllä ovat.

    -M-: Tenskut on farkkukankaiset, sisällä kangas vuori. Todella ihanat. Otin Mindelle koon 9 joka hieman vielä suuri (käytetään nyt kokoa 25). Sisäpohjaa todella vaikea mitata. Mutta ulkopohjan mitta on 18cm ja veikkaan että sisämitta noin max 17cm.

    Jarna: Kyllä menee pullukkajalalle kun menee meidänkin neidille. Nauhat antaa periksi siinä suhteessa.

    Johanna: voi, ne on syötävän suloiset. Ihan on teidän näköiset! : )

    Heini: Hattu on mystisesti nyt kadonnut, neiti aina tykkää leikkiä hattujensa kanssa ja nyt yhtäkkiä en sitä löydä. Ilmoittelen sitten kun se löytyy. Hattu oli meille juuri sopiva, nyt käytetään hattu kokoa 52/54.

    Inka: Tietääkö joku muu sanoa toimiiko visa electron nextillä?, mutta visa debit muistaakseni toimii. Mäkin olisin tilannut yhet "uggsit" mutta silloin ne eivät olleet vielä tulleet myyntiin.

    Sini: laitoinkin niitä mittoja jo tuonne, juu tilasin koko 3-4, hempeissä yökkäreistä on siitä seuraava koko 4-5 ja ovat kyllä aika reilut. Jemmaan menee.. ja yleensä juuri tuon koon 104 ja 110cm välillä on suuri ero!

    Ano: Teidän kantsii ottaa sydän/tähtiyökkäreistä se koko 3-4v. Sillä meille tule yksi isompi siitä ja on aika jätti.
    Puputunika on myös kokoa 4-5 ja meille muuten ok, mutta hiat liian pitkät. Sopi sen takia minealle hyvin, koska tämä tunika on aika kapeaa mallia. Niillä on ollut vastaava ennemminkin ja kaveri kehaisi sen olevan kapeaa mallia.

    VastaaPoista
  12. Ihania ostoksia olet tehnyt! Harmi, kun meillä Nextin vaatteet tuppaavat olemaan liian leveitä tyttärelleni, joten en oikein uskalla enää tilata. Housut monesti ok, mutta paidat ongelmallisia. Voisitkohan mitenkään mitata tuon puputunikan kainalo-kainalomitan, niin voisin vähän miettiä tilaanko sen vai en...Kiitos tuhannesti!

    VastaaPoista
  13. Olivia.A.: juu toki eli sain 34cm ja tämä meidän tunika siis kokoa 4-5y. Tässä tunikassa hiatkin ovat mielestäni kapeat.

    Luulen että uskallat tilata tämän teille, samoin noi sydän/tähti yökkärit on kapeaa mallia. Toki antavat periksi käytössä. Jännää kuinka saman merkin sisällä jotkut vaatteet ovat leveämpiä kuin toiset. : /

    VastaaPoista
  14. Tosi kivoja juttuja, meillä 2-3 jäi viime vuonna kesken talven pieneksi paitojen suhteen ja mietinkin että onko koko sitten se 3-4 vai se seuraava, kaksoiskoot on jotenkin nin tylsiä :/

    VastaaPoista
  15. Iik miten ihania teillekin tullut! Next on vaan niin paras merkki :)

    VastaaPoista