lauantai 31. joulukuuta 2011

Hyvää uutta vuotta!


Oikein mukavaa uutta vuotta kaikille!
Meille satoi tänään lunta ja Minea pääsi isin kanssa vähän ulkoilemaan.
Sillä aikaa minä kävin kaupassa.
Illalla menemmekin sitten Minean kummitädin kihlajaisiin.

Taistelun jälkeen neiti saatu päiväunille, meillä on menossa vaihe, että on kiikun kaakun
tarviiko päikkäreitä kotona ollessaan.
Päiväkodissa kyllä nukkuu päikkärit pois tiehensä..
Koska teillä jätetty päiväunet pois??


13 kommenttia:

  1. Oikein hyvää Uutta Vuotta! Mukavat juhlat teillä tiedossa. Meillä pikku neiti täyttää alkuvuodesta neljä ja on nyt kesästä asti ollut ilman päikkäreitä.

    VastaaPoista
  2. Tuo ladybord on niin ihana väri. Meillä on yksi haalari samaa sävyä.
    Ja vähäkö olen kade, kun teillä on oikeesti lunta!

    Meillä Nöpö ei ole nukkunut kotona päikkäreitä enää vuoteen, mutta poitsu jätti päiväunet kotona pois vasta nyt kesän lopussa. Poika nukkuu päiväkodissa, Nöpökin laitetaan nukkumaan ja sitten illalla nukahtaa vasta klo 23! Olen puhunut asiasta, mutta huonoin tuloksin...Nyt kotona lomalla ei ole nukkunut päiväunia ja illalla nukahtaa klo 20.

    Oikein onnellista tulevaa vuotta!

    VastaaPoista
  3. Hyvää uutta vuotta! Vähänkö olen kade tuosta puvusta. Sitten kun joskus luovut siitä niin mä olen kärppänä ostamassa :D

    VastaaPoista
  4. Ihanan värine toi puku tosiaan ja kivaa seuraavaa vuottakin!
    Meillä Liisa kohta 4v ja nukkuu vieläkin päikkärit joka päivä ja Jaakob 2 tietenkin nukkuu myös. Kummatkin siis kotona.. Ihana pelastus päiviini ja tuo ihanan blogaustauon. Tämän takia ehdin niin paljon postaillakin.( kai sitä voisi siivotakin) Mutta taitaa olla harvinaista herkkua tämmöinen.. 9 menevät vasta nukkumaan..

    Tämmöistä jorinaa sitten aattona kirjoittelin vieraita odotellessa..

    Riikka

    VastaaPoista
  5. Tuo puku on aivan ihana! Harmittaa nyt että päädyin Iris-väriin ensi talveksi (tosin aivan ihanan sininen väri sekin) mutta nyt iskenyt joku aivan "kauhea" punaisen kaipuu ja tuo puku iskee ihan täysillä. Mikä koko teillä on siitä käytössä?

    Katami

    VastaaPoista
  6. Kiitos kommenteista! : ) Olen itse sitä mieltä että neidin pitäisi vielä nukkua päiväunet, mutta vapaapäivinä nukkuu niin pitkään aamulla että päiväuni aika menee sitten niin myöhälle iltapäivään että turha edes laittaa nukkumaan enää tai muuten menee yöunille joskus puolenyön aikaan. : ( Päiväkotipäivinä herää 7 aamulla ja nukkuu päikkärit päiväkodilla (kuulemma normaalisti 1,5h) ja esim. perjanataina ei saatua netiä nukkumaan ennen kuin vasta puoleltaöin vaikka oli päiväkotipäivä takana..en nyt oikein tiedä mikä mättää..

    Sitten tuohon toppapukuun eli väri on minusta niin ihana, sopii valkoisen lumen kanssa niin ihanasti. Raikas kokonaisuus. : ) Koko on muistaakseni 104cm, ensi talveen tilasin alesta sen sini/puna ruudullisen ja siihen kintaat. Ne eivät ole vielä tulleet, mutta ihana sekin. Otin koon 116cm ensi talveen, molon haalarit kun eivät ole mitää isoa kokoa.

    Ps; tämä puku lähtee varmaan myyntiin keväällä, sitten kun toppavaatteita ei enää tarvita.
    ; )

    VastaaPoista
  7. Meillä päikkärit jäivät kesällä pois, mutta nyt syksyllä niitä taas nukutaan, melko säännöllisesti. Vartin päikkärit riittäisivät, mutta ne on hankala toteuttaa muualla kun autossa, mutta ilman niitä rupeaa kuudelta jo väsyttämään ihan hurjasti. Suosittelen siis jatkamaan yrityksiä, meillä ainakin oli vana ohimenevää.

    VastaaPoista
  8. Ihania talvisia kuvia, täällä ei vieläkään lunta!!! Murr. Meillä sama juttu, tyttö nukkuu päikkärit päiväkodissa kyllä (joskus kuulemma nukahtaa aivan heti, joskus hieman pitää nähdä vaivaa...), mutta kotona enää todella harvoin. Eilen onneksi onnistuimme saada neidin päiväunille, niin saimme iltasella katsoa raketteja ilman suurempaa väsymystä. Mutta itse olen miettinyt jo jos vaikka kokonaan kotona ollessa jätettäisiin suosiolla päikkärit pois. Marakatille energiaa niin tuhottomasti, että jos päikkäreiltä herätään kahdelta, niin siitäkin huolimatta iltaunet vasta klo 9-10 aikaan illalla saadaan onnistumaan...

    VastaaPoista
  9. Todella kaunis väri lunta vasten ja söpö mallityttö.

    Meillä poika 4,5-vuotta, lopetti päikkäreiden säännöllisen nukkumisen nyt syksyllä. Minusta olisi kehityksen kannalta hyvä, jos edelleenkin nukkuisi. Välillä tosin nukkuu riippuen siitä kuinka aikaisin on herännyt.

    Tyttö hieman päälle 1-v. tietysti nukkuu päikkärinsä joka päivä.

    Poika aloittaa ekaa kertaa päiväkodin (max 10 pv/kk) keskiviikkona, joten aika jännittävää on. On itse odotellut hartaasti, että pääsee päiväkotiin. Välillä äitikin sitä odottaa ja välillä miettii kuinka ikävä silloin on, äidillä : ) Poika on niin sosiaalinen ja reipas, ettei ennätä varmaan ikävä tulla.

    Hannele

    VastaaPoista
  10. Voi kade, teillä on noin paljon lunta! :) Ihanalta näyttää tuo punainen puku, vähän mietin kans ensi talveksi tuolle pikkumiehelle. :)
    Ihanaa ja onnellista uutta vuotta teille!:)

    VastaaPoista
  11. Hei!

    Kaunis talvihaalari Minealla. Mitähän kokoa vastaa Tina Wodstrupin velourtunika 8y? Voisiko hintaa vielä alentaa?
    Päivi

    VastaaPoista
  12. Näin pikaisesti kommentoin..

    Ano: vastaa kokoa 128cm ja ehkä vähän reilukin. Voin käydä laittamassa puoleen hintaan, on viimeinen kappale. : )

    VastaaPoista
  13. Se ruudullinen haalarikin on tosi ihana :) Täytyy yrittää bongaillu sun huutiskohteita keväällä jos tämän sieltä löytäisi :)

    VastaaPoista