lauantai 3. joulukuuta 2011

Täällä taas!


Terveisiä Helsingistä, seuraavan talven toppavaatteet onkin jo osittain ostettuna Pikku Mineaan ; )
Näin se vain menee, ajoissa ollaan liikenteessä vaikka tämäkään talvi ei ole vielä edes kunnolla alkanut.
Ensi talvi näytti Racoonilla oikein kivalta.
Cupcake fanit eivät tule pettymään! ; D
Wheat jatkaa samaa linjaa kuin aikasemminkin, mutta jotain kivaa uutta sinnekin saadaan.

Itse tuli koluttua sitten viimeisenä päivänä (melkein) kaikki Jumbon liikkeet.
Mukaan tarttui kaikenlaista mm. Po.p liikkeestä sekä Zara:sta.
Niihin kun niin harvoin pääsee..
Alla olevissa kuvissa voittekin nädän po.p ihanaisen yöpuvun joka onkin ollut
esillä jo monessa blogissa.

Meillä leivottiin ekaa kertaa pipareita..


Mukavaa viikonloppua toivotellen

Marika & Minde
+ muut apurit


8 kommenttia:

  1. Ihana leipuri suloisessa yöpuvussa. Mielenkiinnolla jään odottamaan ens talven uutuuksia. Ihan mielenkiinnosta on pakko kysyä (jos siis tiedät) että miksi ihmeessä muuttavat nimen Cupcakesta Racooniksi?? Jotenkin tuo vanha nimi kuvastaa enemmän heidän tyyliään.

    Oli pakko suositella kaverille Pikku-minean huippua palvelua ;) (lifewihtasilverlining.blogspot.com). Neidit olivat kyllä niin ylpeitä uusista topistaan :)

    VastaaPoista
  2. Voi mikä pikku leipuri <3 Tosi kiva tuo popin yökkäri, olen niin laiska pyykinpesijä että ehkä meilläkin vois olla vielä yhdelle pyjamalle tarvetta...

    Vähänkö epistä että sä tiedät jo nyt ensi talven vaatteet:) Voit kai hiukan paljastaa missä värimaailmassa ja kuoseissa mennään...;)?

    VastaaPoista
  3. Iik, mitäköhän ihanaa sitä ensi talveksi tuleekaan?
    ihana tuo yökkäri, mutta ihanampi on tuo pikku leipuri sen sisällä!

    VastaaPoista
  4. Koska sitä saa paljastaa ensi talven malliston?? Voit kertoa ihan hyvin meille ensi talven malliston, koska me luvataan olla kertomatta eteenpäin :)
    Täytyisi itsekin alkaa piparihommeleihin, sillä muumimuotit ovat odottaneet jo toista vuotta tuolla laatikossa.
    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  5. Ihana pikku apuri ♥
    Minealla on tosi kaunis, paksu tukka- hänellä taitaa olla tosi paksut hiukset? :o
    Meillä Lumialla on vain sellaista takkuhaiventa, pitäis tasoittaa noita latvoja jos vähän vahvistuisi, mut hiuksenlaatukin on tuollaista karheaa ja takkuuntuvaa kuten äidilläänkin :S

    Hih, mä joudun odottelemaan ens viikon maanantaihin et nään Racoonin ens talven, Ticketin ym oon jo nähnytkin ;)

    VastaaPoista
  6. Monalisa; Nimen muutos on kyllä ikävää kun noin kaunis nimi oli ja kaikkien tiedossa, mutta olen kuullut, että kun nimi cupcake tarkoittaa pannukakkuja ja muita leivonnaisia niin siitä tulee sekaannuksia ja samalla halusivat muuttaa brändin imagoa vähän sporttisempaan suuntaan. En siitä sen kummemmin tiedä.

    Oi, kiitos sinulle, kävin heti kurkkimassa ja hyvin sopivat kyllä topat lapsille. Ihanaa kuulla joskus palautetta ja nähdä ne lähettämäsi vaatteet lasten päällä. <3

    Unelma säleikkö;
    popin yökkäri on kyllä ihana ja hyvä laatuinen. Ensi vuoden värimaailma on liilaan ja violettiin suuntautunut, myös muitakin perusvärejä on tulossa. Sitten tulee pronssia, kultaa ja varmasti hopeaakin kuten jo tänä talvena ollaan nähty.

    -Mam-
    Kiitos, ihania, ihania juttuja on tulossa..; )

    Heini; juu teillähän voisin paljastaa, eihän tässä kovin moni ole lukemassa tätä avointa blogia ; )) Mukavaa sunnuntai sinnekin!

    Lumian äippa;
    Juu Minealla on paljon hiuksia kuten minullakin, yksi hius ei vain ole kovin paksu.

    Kivahan noita tulevia mallistoja on käydä katsomassa ja ihastelemassa. Haastavaa on valita kaikesta ihanasta juuri ne oikeat tuotteet, kaikki kun tekisi mieli ottaa. : )

    VastaaPoista
  7. Me käytiin vaan ideaparkissa asti ja harmittelen jotta sielä ei ole juuri noita kahta kyseistä liikettä =/ Täältä pohjanmaalta ku ajelee niin ei sit niiden takia viitti ajaa sinne saakka. No ale myynteihin sitten... Ihana Minea! Niin ja ne sultasaadut karkkirasiat viihdytti Atrialle saakka ;) Sit oli vielä 15 min matka jonka aikana isosisko kerkes sammua...

    VastaaPoista
  8. Heippa! Ja kiitos omasta puolestani vielä oikein hyvästä ja nopeasta palvelusta - monalisa tuossa ylempänä jo kiittelikin :)Löysin meiltä omasta nettikaupasta (www.silverjungle.fi) oikein sopivaiset asusteetkin molempiin! Vaatteet tulivat heti käyttöön, vaikka äiti nyt vähän miettiikin että EHKÄ niissä talvitoppavaatteissa on VÄHÄN hikiset oltavat +5 asteen kelissä... Mutta ne on niiiiin ihanat :) Kiitos vielä ja oikein ihanaa joulun odotusta!

    VastaaPoista