perjantai 30. maaliskuuta 2012

Ibis rose vai violet ice vai joku muu?


No voi huh, huh tätä valinnan vaikeutta!
Kokeilin Minealle kaupastani kaikenlaisia välikausitakkeja ja anorakkeja.
Kaapin uumenista löytyi sopivia asusteitakin ja kevääseen hankittuja kenkiä.
Kaikki on niin ihania, että voisi ottaa käyttöön ne kaikki, mutta järki (ehkä) sanoo jotain muuta. 
Meillä on myös viime vuoden aleista jemmattua välikautta..


Neitikin suostui poseeraamaan pieni palkinto mielessään. ; )

Kertokaahan mikä näistä on teidän mielestä paras setti?

Setti nro 1.
Mini a ture ibis rose anorakki  koko 110cm + Pim Pam hattu

Minea on siis nyt noin 100cm


Setti nro 2.
Mini a ture violet ice anorakki  110cm + lili gaufrette rusettihattu


Setti nro 3.
Wheat murrettu liila takki koko 4y ja lilin rusettihattu


Setti nro. 4
Racoon liila sydäntakki ja housut 104cm + Pim Pam kukkahattu, koko L


Setti nro. 5

Racoon karkkipinkki takki 104cm , housutkin löytyy muttei jaksettu pukea + Reiman pipo, 52cm


Setti nor. 6
Noa Noa mekkotakki (vahamainen kangas) + H&M hattu
Tämä on ostettu viime syksynä alesta ja tätä merkkiä ei löydy Pikku Minean valikoimista.Setti nro 7.

Noa Noa violetti polka dot takki + huutiksesta bongattu violetti tähtihattu.
(vahamainen kangas)
Ostettu käytettynä.


Meille muuten mahtuu monet viime syksyiset kengät jalkaan.
Olivat silloin ehkä vähän isoja kuten kuvan kauniit Angulukset.
Myös monet pipot mahtuu.Vikingin lenkkarit on meille olleet ne parhaimmat ulkoilua ja päiväkotia ajatellen.
Ensimmäiset superfitit on huutiksesta bongattu.

Vielä kaapista löytyy vanhan malliston cupcake takkia, sininen mini a ture anorakki..jne..
Apua, tässä se valinnan vaikeus iskee, mitä jätetään ja mitä lähtee eteenpäin.
 : /


48 kommenttia:

 1. Näistä mun suosikit on nro: 1, 4 ja 5.
  Jos olisi pakko valita vain yksi setti näistä juuri Minealle valitsisin nro 5, koska väri tekee Mineasta kovin pirteän näköisen. Ei haittaa vaikka olisi harmaakin päivä niin tyttö on ihanan pirteän näköinen :)

  (ja suosikkivärini muuten lähes kaikessa on toi lila ;))

  VastaaPoista
 2. Kaikki ovat ihania <3 Minealle sopii vain tosi hyvin nuo raikkaat värit,eli eka pinkki setti ja Racoon pinkki setti.Syksyyn tumma NoaNoa olisi kanssa kiva :)

  VastaaPoista
 3. Paras numero neljä ja turhan haalea numero 2.

  VastaaPoista
 4. Minusta Minealle sopii vahvemmat värit, haaleat vie kasvoilta värin. Ehdottomasti huonoimmat ovat Wheat murrettu liila takki koko 4y ja lilin rusettihattu ja Mini a ture violet ice anorakki 110cm + lili gaufrette rusettihattu. Suraavaksi huonoin, mutta jo tuhat kertaa edellisiä parempi on Noa Noan mekkotakki. Racooneiden sydäntakkeihin olen niiiin kyllästynyt, mutta tuo karkkipinkki värinä sopii valtavan hyvin Minealle. Paras on ibis rose MAT ja toiseksi paras, mutta kuitenkin edellisestä kaukana tumman violetti Noa Noa polkadot. Ihan mielettömän hyvät setin nuo kaksi suosikkiani ja kivasti toisistaan erilaiset. Itse pitäisin vain ne ja myisin loput, koska valtavasta takkivuoresta tulee vain stressiä. Tai no, jos yhden vielä pitäisin, se olisi värin takia pinkki Racoon.

  VastaaPoista
 5. En edes lukenut muiden kommentteja kun päätin että suosikkini ovat 1,4, 5. Minealle tulee väri kasvoille näissä seteissä! Näistä siis ainakin tykkäisin itse eniten!

  VastaaPoista
 6. Matin Ibis Rose ja tuo Noa Noan polka dot ovat minunkin suosikkejani. Tykkään myös tuosta Ice violetista, meillä se on vaikka ei ehkä meidänkään tytölle paras väri, mutta kun on jo kahtena keväänä ollut vastaava anorakki niin halusin vielä tänäkin keväänä koska sitten ehkä tyttö kasvaa niistä ohi. Myös Racoonin pinkki on hieno, mutta liian samanlainen ehkä tuon Matin kanssa niin pitäisin siis siinä tapauksessa myös Racoonin lilan takin. Meillä on liikaa takkeja pienelle keväälle, mutta eipä sitten kyllästy ja nautin nyt vielä kun voin, lapset kasvaa niin nopeasti. Välillä siitä stressi pukkaa, mutta pukatkoon ;)

  Katami

  VastaaPoista
 7. Mun suosikit ovat 1,5 ja 6. Mä niin tykkään tuosta MaTin Ibis rosesta ja Racoonin vadelmasta, ja siis sopivat hyvin Minealle. :)

  VastaaPoista
 8. Parhaiten minusta Minealle sopii tuo Racoonin lila setti tai Mini A Turen pinkki setti, enkä osaa mitenkään perustella valintaani, ne vain näyttävät kaikkein parhaimmilta Minean päällä. :)

  VastaaPoista
 9. Monien muiden tapaan minunkin mielestä Minealle sopii tosi hyvin vahvemmat värit just esimerkiksi nuo erilaiset pinkit. MATin anorakki on mielestäni ihan täydellinen Minealle. Pirteä väri aurinkoiselle tytölle. Noa Noan mekkotakit ovat myös aivan ihania erityisesti violetti polkadot. Nuo Noa Noat oli minulle ihan uusia tuttavuuksia, en ole tainnut niihin aiemmin törmätäkään.

  -Emmas mamma-

  VastaaPoista
 10. Hei, jos Minea olisi minun tyttäreni, en koskaan pukisi hänelle mitään haaleaa ja vaaleaa, kuten beige tai nuo kuvien vaaleat takit. Vaalea liila ei ole minusta hänen värinsä myöskään, vaikka moni siitä tuntuu tykkäävän. Paras on ibis rose ja sitten tulee muut vahvat värit.

  VastaaPoista
 11. Ykkönen on ykkönen.
  Tämä on loistokas postaus siitä miten värit todella muuttavat ihmistä! Noissa vaaleissa takeissa suloinen tyttö näyttää lähes sairaalta tai ainakin erittäin huonovointiselta, kun taas värikkäissä takeissa neiti on hurmaavan sädehtivä.

  VastaaPoista
 12. Jarna-rouva taas elementissään, voiko ihminen asiaansa enää negatiivisemmin esittää :D?!

  VastaaPoista
 13. 4, 1 ja 7, siinä järjestyksessä. Mietin pitkään 6 ja 7 välillä, kumpi sopii paremmin (ehkä yhtä hyvin), mutta 7 on vaan niin jumalaisen kaunis väri ja näin olisi kolme täysin eri tyylistä ja väristä settiä.

  - Anni A.

  VastaaPoista
 14. Ykkönen sopii Minealle todella kauniisti, väri on ihana ja malli minusta tosi kaunis hänellä! Aivan super!
  Mekkotakeista tuo ensimmäinen noa noa on minusta myös ihana oikein ihana, voisiko niihin jopa yhdistää tummempaa hattua?

  VastaaPoista
 15. Vahvemman väriset vaatteet ovat raikkaita, reippaita ja herkullisia ;) Sopii tosi hyvin Minealle.
  Noa Noan takki on kaunis.
  Mutta niin on myös Mini a turen violet ice.
  Vaikea valinta myös minulle.

  VastaaPoista
 16. Ykkönen on paras :-) sopii kivasti Minealle. Kolmosen takki on malliltaan mielestäni ihanin, ja olisi vähän eri värimaailmaa... Ja näiden lisäksi noanoan mekko takki :-)

  VastaaPoista
 17. Armas Ano, itse kuitenkin ilmaisin mielipiteeni ihan rehdisti omalla nikilläni enkä lymyile nimimerkin takana. Minea on suloinen tyttö, jolle sopii parhaiten raikkaat värit. Meille kaikille sopii paremmin toiset värit kuin toiset, itse näytän maksatautiselta jos on oranssia kasvojen lähellä. Ei noissa vaaleissa setissä ole yhtään mitään vikaa, kaikki on laadukkaita ja maulla valittuja, mutta kun kerran kysyttiin mikä/mitkä on parhaita, kerroin mielipiteeni.

  Tässä ketjussa oli tarkoitus vastata Matzen esittämään kysymykseen eikä tulle huutelemaan anona omia mielipiteitään siitä kuinka joku on sanansa valinnut. Itse puhun ja kirjoitan suoraan, mutta jos näkisit minut, voisit tulkita kasvojeni ilmeistä paljon.

  Oikein ihanaa viikonloppua Minealle perheinene ja anolle huutelijalle myös. Olisi ollut reilua esittää mielipiteensä nimimerkkinsä kanssa ;)

  VastaaPoista
 18. Ykkönen on mielestäni Minealle paras. Muutkin ovat kauniita, mutta tuo pinkki saa jotenkin ihon hohkaamaan tummien hiusten kanssa. Sopii Minealle hyvin!

  VastaaPoista
 19. Kyllä mun ääni menee ykköselle, kaunis kokonaisuus ja väri sopii tosi hyvin Minealle!

  VastaaPoista
 20. Niin kuin moni muukin sanoi niin nuo tummemmat värit sopivat tosi nätisti Minealle. 1. setti on kaunis, mutta oma ehdoton suosikkini on Racoonin pinkki takki (meille tuli sama tytölle). Sen todellista väriä on hirmusen vaikea vangita kameralla, näyttää mun mielestä luonnossa vielä paljon paremmalta. Noa Noan mekkotakki on myös suloinen =) Pidän tuosta Racoonin liilasta setistä, siihen olisi täydelliset asusteetkin valmiina, mutta ehkä mielummin tuo pinkki. Vaikeaa ;)

  VastaaPoista
 21. 1, 4 tai 7. Ykkösen voisin valita meidän tytöille, mutta vanhin (kesällä 6) tykkäis varmasti ite tuosta nelosesta...

  VastaaPoista
 22. Voi kun nämä on kaikki niin ihania :) Jos mä olisin sä niin pitäisin kaikki ja pitäisin vuoropäivinä :) Ihanan turhamaista ;)

  VastaaPoista
 23. Mun suosikki on setti nro 6, mutta meillä onkin Emilialla tuo sama takki vihreänä :o)

  VastaaPoista
 24. 1, 4 ja 5. Kauniita settejä täällä. Tuota ykköstä ehkä kaikkein eniten ihailen näistä. Tummalle tytölle sopii musta hyvin nuo voimakkaat pinkit.

  VastaaPoista
 25. Setti yksi ehdottomasti, jos nyt yhden valitsen:) Paljon oli ihania !!!

  T:Sanna lähes naapurista.

  VastaaPoista
 26. Ihania settejä kaikki, mutta omaan silmääni parhailta Minean päällä näyttivät setit 1, 3, 4, 5 ja 7. Pirteät värit pukevat Mineaa hyvin. Wheatin takki istuu muuten todella kauniisti päälle.

  Onko Mini a ture kooltaan vähän pienempää esim Racooniin verrattuna? Onko tuo Mini a ture anorakki kuinka hankala pukea päälle?

  VastaaPoista
 27. Niin ihania kaikki! :)
  Mut kyllä toi pinkki väri sopii parhaiten Minealle. Ja toi 7. on kans aivan ihana!

  VastaaPoista
 28. Suosikkini ovat 1 ja 5. Kauniita kaikki, mukavaa kun jaksat esitellä erilaisia settejä.

  VastaaPoista
 29. Monen muun lailla tykkäsin eniten noista pinkeistä, MAT:n eka pinkki ja sitten Racoonin pinkki sydäntakki. Meilläkin on meidän pienelle Minealle tuota samaa Racoonin pinkkiä, tosin haalarina :)

  VastaaPoista
 30. Pinkki sopii tosi hyvin. Niissä seteissä ehkä pipoissa joku mättää. Auttaisko asustukseen joku yksvärinen puuvillahuivin kietaisu kaulaan :) Raconiin suklaanruskea pipo? MAT:ssa paras tuo beige tähdillä? Setin 7 tähtipipossa niin hyvä malli et tähänkin joku samanlainen eri väreillä?

  Vaalea roosa MAT on kaunis ehkä turhan haalea, mut sitku haluaa vähän vaihtelua. Wheat vie enemmän väriä kasvoilta...

  Olikos se setti 7 tähtipipolla, siinä natsaa kaikki.

  Racoon liila vie värin kasvoilta ainakin kuvissa, muuten ihana kokonaisuus.

  Setti 6 on kans kaunis ja pipo ihana! Kokonaisuus!

  Tulipas arviota :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 31. 1 on paras, 5 tulee kakkosena :)

  VastaaPoista
 32. Ihania, ymmärrän, että on valinnanvaikeus. Mä kannatan pinkkejä vaihtoehtoja ja erityisesti MaT:n Ibis rosea. Väri ja malli sopivat hyvin Mienalle. Mekkotakeista Noa Noa on erityisen kaunis.

  VastaaPoista
 33. Setti nro. 1 on paras! ihanan pirtsakan värinen ja sopii teidän neitille tosi hyvin ;) Kyllä väriä pitää keväässä olla!

  SANNA S

  VastaaPoista
 34. Moikka, voi vitsit, on sulla kyllä aika unelmatyö! "Nurkat" täynnä tälläisiä ihanuuksia joita kokeilla omalle neidille. Helppoa kun voi shoppialla kotona ja heti on kaikki valmista kunhan se päätös on tehty...

  Mun suosikki on tuo Racoonin pinkki Minealle. Pirtsakka ja reipas.

  Meille ottaisin vaikka heti nrot:

  2. MaT violet ice anorakki. Oooiii miten ihana.

  3. Wheatin murrettu lila. Simppeli ja niin ihana tuo väri.

  6. NoaNoan marjapuuronvärinen mekkotakki. Kaunis!

  Ja nro:4 meillä on :) tykkään! -Tiina

  VastaaPoista
 35. IHANIA!!! Kakkonen ja vitonen mun suosikkeja, ehkä siksi että toinen edustaa hempeää linjaa ja toinen on raikkaan värikäs -niin saa kivaa vaihtelua fiiliksen mukaan:)Lila ei muhun oikein iske vaikka onkin tällähetkellä se kuumin trendiväri.

  VastaaPoista
 36. Setti numero 1. sopii ehkä parhaiten Minealle. Tosin kaikki vaatteet kauniita, Noa noa takit erityisesti. Kun sinulla noita asusteitakin on noin paljon, niin raaskitko myydä esim. Lilin hattua?

  T:Päivi

  VastaaPoista
 37. Musta oli 3 ja 6. iahnimmat, tosin kaikki muutkin oli söpöjä=)

  VastaaPoista
 38. 1, 5 ja 6 pitäisin Minealle minäkin :)

  VastaaPoista
 39. Milloin Tina Wodstrupin vaatteet tulee myyntiin?
  Päivi

  VastaaPoista
 40. Kiitos kaikille kommenteista, monta hyvää vinkkiä tuli. : )

  Itse päädyin mini a turen ibis rose väriseen anorakkiin ja racoonin liilaan takkiin ja housuihin. Pinkin racoonin jätit ensi kevääksi varastoon. Noa Noat pidän molemmat. Menee niinkauan kuin menee ja sitten eteenpäin.

  Joku kysyi lilin hattua ostaa, sitä en valitettavasti myy koska se on ihan uusi, ei ole pidetty vasta kuin kerran. : )

  Tina Wodstrupit saapuu ensi viikolla. : )

  Kuvat oli muuten otettu ilman salamaa joten värit saattaa olla livenä hieman erit. Tykkään kyllä tuosta violet ice väristäkin, mutta pinkin rinnalla kalpenee kyllä.

  Mini a turen anorakki ei ole minusta vaikea pukea päälle kun on sellaista notkeaa matskua ja toisella sivulla vetskari kainaloon saakka. Racoon tuntuu olevan isompaa kooltaan kuin nämä mini a turen anorakit. Vaikka mini a turen toppavaatteet oman kokemuksen mukaan isoja mitoitukseltaan.

  Tänään muuten oltiin kaupungilla menossa ja kyllähän pinkki mini a turen anorakki herätti ihailua. : )

  VastaaPoista
 41. Ykkönen ja vitonen. Minea on iholtaan hyvin samanvärinen kuin oma tyttöni ja selkeästi huomaan että vaaleat värit kuten vaalea liila ja vanha roosa tai hempeä vaaleanpunainen ovat niin hänelle kuin Minealle pliisun värisiä :)

  Samanväriseltä iho näyttää kuin silmät ja hiuksetkin.

  Jos yksi valitaan, niin kyllä se ykkönen nyt vaan on kivoin!

  VastaaPoista
 42. Hei!
  Kysyisin vielä, mistä olet ostanut nuo Noa noa takit? Entä Lilin hatun?
  Päivi

  VastaaPoista
 43. Päivi; Noa noan takit on viime vuoden malleja joten tuskin enää kaupoista löytyy. Tai oikeastaan en edes tiedä minkävuotinen tuo tumma liila on kun ostin sen käytettynä fb kirpparilta. Samoin lilin hattu on viime vuoden mallia ja se on ostettu englantilaisesta nettikaupasta. Noa Noaa ainakin myy lillis ja googlettamalla varmaan löytyy muitakin kauppoja.

  VastaaPoista
 44. 1, 5 ja 6 ovat omia suosikkejani Minean päällä :)

  Johanna

  VastaaPoista
 45. Välikusi? Mahtavaa.

  VastaaPoista
 46. Ups, pieni kirjoitushäiriö, mutta kaikki varmaan ymmärsi sen, ei niin vakavaa...

  VastaaPoista