tiistai 13. maaliskuuta 2012

Uutta Pikku MineaanPetit pataponilta ja Phister&philinalta on päivitetty uusia tuotteita kauppaan.
Ihanan kesäisiä mekkoja, t-paitoja ja shortseja jne..

www.pikkuminea.fi


Tänään taas odotellaan uutta kuormaa..


5 kommenttia:

 1. Moikka, ai että tuo suurenkuvan Petit Patapon kukkamekko on kaunis! -Tiina

  VastaaPoista
 2. On varmasti ihanaa työskennellä lastenvaatteiden parissa! Olisin kysynytkin neuvoa. Olen nyt kahtena vuotena peräkkäin onnistunut ostamaan kummitytölleni väärän kokoisen mekon synttärilahjaksi. Tällä kertaa ostin 100cm pitkälle tyttöselle H&M:n 110/116cm prinsessamekon, joka oli liian kireä rintakehän kohdalta. Osaisitko neuvoa mitkä (kohtuuhintaiset) lastenvaatemerkit olisivat leveämpiä mitoitukseltaan? En voi ostaa kokoa 122/128 koska se olisi jo liian iso ja super pitkä! Oli tosi tylsää kun neiti ihastui mekkoon, mutta sitten se ei sopinutkaan!(Omien lasten kanssa minulla on päinvastainen ongelma ja tiedänkin mitä merkkejä heille kannattaa ostella) Kiitos :-)

  VastaaPoista
 3. Pikku Hiiri; H&M sisällä on todella paljon eroja samankokoisen vaatteiden kesken, joskus ostan Minealle 122cm:ä sieltä koska se oikea koko näyttää niin pieneltä. Minun silmäni ovat tottuneet tietysti arvioimaan sovittamatta sopiiko meidän neidille vai ei.

  "Halppismerkeistä" me tykätään Lindexistä. Tutta ainakin on reilua kokoa ja Prisman Giraf merkiltä löytyy joskus todella kivoja juttuja edullisesti.

  P&P:ta löytyy myös reilun kokoisia mekkoja, mutta niiden hinta on vähän korkeampi.

  Se on vähän aina hankalaa ostaa toiden lapselle kun omasta on se tuntuma. Mutta toivottavasti löydät jotain, harmittaa lasta tietysti kun lahjaksi saama mekko ei sitten sovikaan. : /

  VastaaPoista
 4. Ok, kiitos! Eli Lindexin mitoitus on leveämpää, kuin H&M?
  Edellisenä vuonna ostin Name it mekon ja se oli myös ihan liian kapea!
  P&P juttuja voisin myös ostella hänelle, ne ovat ihania!
  (Nyt mulla on yksi my Cinnamon girl mekko jemmassa. Todella toivon että se edes olisi sopiva!)

  VastaaPoista