tiistai 8. toukokuuta 2012

Mummi ja minä


Mun äiti kävi tänään kylässä, joka meille aika harvinaista herkkua sillä vanhempani ovat
liikkuvaista sorttia ja asuvatkin 50km päässä meistä.
Ja mummilla on aina tapana tuoda kivoja tuliaisia, yleensä aina jotain syötävää + kukkia ja
lapsille omat juttunsa.

Tänään Minea odotti mummia kärsimättömänä koska mummi oli myöhässä ajasta jolloin luulimme hänen tulevan, mutta minäpä siinä sitten keksin alkaa siivoamaan terassia kesäkuntoon ja minea leikki hiekkalaatikolla tohkeissaan ja ehdin hyvinkin hoitaa homman ennen mummin saapumista. Nyt voisi sitten kesä alkaa oikein kunnolla! 

Mummin saavuttua riemu oli katossaan ja aah mitä ihania juttuja mummi toikaan!
Koruja, pantoja ja rusettipinnejä!
Ja tietenkin vähän jäätelöä.

Saatiin mummilta lupa julkaista muutama kuvakin, ihania muistoja taas laitettavaksi albumiin.
 <3

 

 

6 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat :) Tyylikäs mummokin!

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Minea näyttää niin onnelliselta mummin sylissä.
  Meillä mummi asuu onneksi 300 metrin päässä :-)

  VastaaPoista
 3. Mummit on kyllä ihania ja lapset tykkää kun saavat aina jotain tuliaisia (tai rahaa) joten ilmassa on pientä jännitystä aina kun heitä odotellaan.

  Mun äiti on aina ollut varsinainen tyylilyyli, muistan kyllä lukuisat riidat teini-iässä vaatteista koska minä EN ollut tyylilyyli, ainakaan silloin. No en vieläkään tuossa mittakaavassa, vaikka vähän toki katson mitä päälleni laitan. : )

  VastaaPoista
 4. Ihana kuva, niin onnelliset yhdessä!

  On onni omistaa mummi. Lapsillamme elää ainoastaan toinen mummi, joka onkin ihan huippumummi eli anoppini. Hänkin tosin asuu papan kanssa aika kaukana, mutta ovat tiiviisti elämässämme.

  Oma äitini kuoli muutama vuosi sitten lyhyen ajan sairastettuaan lapsiamme näkemättä, isosiskoni (aika suuri ikäero meillä) jotenkin luonnostaan halusi olla mummi myös meidän lapsillemme kuten omille lastenlapsilleen, mutta hänkin sai surmansa järkyttävällä tavalla ja äkillisesti parisen vuotta sitten : (

  Te jotka saatte vielä olla äitienne seurassa, olette onnekkaita ja sen onnen tajuaa kokonaisuudessaan täysin vasta kun äiti on jo mennyt.

  Hannele

  VastaaPoista
 5. Ihanan nuorekas mummi teillä! :)

  Meilläkin lapset tykkää mummeista. Tai no mun vanhemmat on niin paljon apuna tässä meillä nyt olleet, että mummista puuttuu ehkä nyt se hohto ;) Mutta appivanhempaini asuvat 40km päässä ja heillä paljon vieraillaan, toki he myös meillä. Siellä on enemmän mummolafiilis muksuillakin :)

  VastaaPoista