sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Uusi mallini ja sisävaate alekoodi!


Brumsilta on tullut taas pieni erä uutuuksia!
Meidän suloinen vieraamme suostui minulle malliksi ja tämä Brums- paita istuukin
tälle hoikalle lapselle oikein hyvin.

Ensin otettiin muutama poseerauskuva ja sitten in action! 

Paita siis Brums ja hame Mini a ture, sukkikset Wheat
 



Brum-paita kokoa 5y. (110cm)

Toinen mitä kokeiltiin saman mekon kanssa oli Phister&Philinan liila raitapaita.
Tämäkin sopii mekon kanssa yhteen.



Neidin päällä paidasta ja hameesta koko 5y. Neiti on 5v, erittäin hoikka ja pituutta noin 
lähemmäs 110cm.
Hame olisi saanut olla hoikkuuden takia ehkä numeroa pienempi.

SYYSILTOJEN TARJOUS!

Pikku Mineassa onkin nyt kaikki sisävaatteet -25% alennuksessa kun ostat vähintään
30e:lla tuotteita.
Ei koske sukkahousuja eikä tossuja.
Alennuksen saa koodilla sisävaatteet25
Voimassa 1.10 asti



20 kommenttia:

  1. Siirry ihmeessä kokonaan hoikempiin malleihin, jos haluat MYYDÄ! Varmasti oma pallero on äitin mielestä ihqupihqu, mutta ei häntä ehkä kannata vaatemallina käyttää, vai mitä?

    Uusi mallisi on nätti ja sopivan solakka.

    VastaaPoista
  2. Kuule Ano, sinä voit ostaa vaatteesi jostain muualta jos se on mallista kiinni!! Joka on miusta aika heikko peruste.. Ja kummasti se kauppa käy vaikka minun tyttäreni kuvissa esiintyykin!? Monet vaatteista käy niin hoikille kuin isommillekin. Harva lapsi taas on niin hoikka kuin kuvissa oleva tyttö.. vaikka mallin ainestahan tässä neidissä on! ; )

    VastaaPoista
  3. Täytyy sanoa että enpä ole koskaan mihinkään blogiin kommentoinut vaikka paljon lueskelenkin, mutta tuo eka anonyymin kommentti on kyllä törkeyden huippu! Mennä nyt haukkumaan jotakuta palleroksi, saati sitten leikki-iässä olevaa pikkutyttöä! Minea on söpö tyttö kauniine pyöreine poskineen, ja kaikesta näkee että on vielä tervettä lapsenpyöreyttä eikä mitään ylensyöntiä. Että huh huh sanon minä, kaikkea ne ihmiset viitsiikin kirjoittaa. Joutaa katsomaan ihan itseään peilistä moinen kirjottaja.

    Terveisin
    Yksi terveydenhoitajatäti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi, minustakin Minea on lapsenpyöreä mutta rakenteeltaan roteva. Ei hänestä koskaan kukkakeppiä varmaan tule mutta ei häntä voi lihavaksikaan sanoa. Neiti on erittäin liikkuvainen ja on sutjakoitunut koko ajan. Minua niin ärsyttää nämä hoikkuuden ylistäjät, niinkuin lastenkin tulisi olla hoikkia tai jos eivät sitä ole niin joutuvat silmätikuksi! Meitä aikuisiakin on moneksi..

      Poista
  4. Osu ja uppos! Piti käydä tilaamassa nuo puserot :) Hame olis ollu kans niin kiva, mutta jos sitten seuraavalla kerralla hankkisi sen. Toivottavasti phister & philinan paidat on reiluja, kun koko 110cm oli jo loppu niin otin sitten 104cm. On meijän ekat lilaan taittavat puserot, on alkanut miellyttää silmää tuo väri.

    Herranjestas tuota anon kommenttia! Voin kertoa, meijän tyttö on mallia kukkakeppi, ja on TODELLA haastavaa löytää jalassa pysyviä housuja, ottaisin enemmän kuin mielelläni muutaman lisäkilon hänelle. Pieni pyöreys kuuluu lapsille, on paljon terveemmän näköisiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kirsi, P&P paidat on reiluja. Voin varmistaa vielä ettei sitä 110cm kokoa enää ole, ilmoittelen jos löytyy. : )

      No niinpä, kun taas muuta tekemistä ei ollut niin piti saada jotakuta kiusta! : / Kuvan tytöllä on ihan sama ongelma kun mitkään housut ei pysy päällä! Ei ole aina kiva olla kukkakeppikään! Ja moinen lasten hoikkuuden ihannointi on varsinkin lasten kohdalla ikävää!

      Poista
  5. Voi että, kun on kaunis paita! Minun oma tyttö on isompirakenteinen ja olen tykännyt kovasti Minean sovituskuvista, kun niistä on nähnyt suoraan, että mikä koko myös omalle lapselle olisi hyvä! Mutta kaunis on tämäkin malli - ehkäpä hyödynnät molempia malleja tuotteiden mukaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tuo P&P paita istuu Mineallekin hyvin, taas Brums ei olla edes kokeiltu. Tuo materiaali on sellaista että siinä näkyy joka makkara ja pömppömaha. : ) Monella alle 3/4-vuotiaalla voi olla vielä se pömppis, kuuluu ihan ikävaiheeseen, häviää sitten iänmyötä. Juu hyödynnän kavereiden lapsia aina jos he siihen antavat luvan.

      Poista
  6. Voi että miten pistää vihaksi tuollainen kommentointi! Kun joku viitsii nähdä vaivaa pitää tällaista ihanaa blogia ja vielä jaksaa kuvata vaatteet oman tyttären päällä, jotta olisi muiden helpompi nähdä miltä vaatteet todellisuudessa näyttävät, on ala-arvoista mennä kommentoimaan pienen suloisen neidin ulkonäköä - no jätämme tällaiset kommentit varmaan omaan arvoonsa ja nautimme ihanista vaatteista sekä kaikenkokoisista ja näköisistä ihanista pikkutytöistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin tekee, täällä riittää näitä. Niin juuri, tarvitaan kaikenkokoisia ja näköisiä lapsia eikä vain kukkakeppejä! : )

      Poista
  7. Kiitos kivasta blogistasi!=) olen viime aikoina aika paljonkin lukenut tätä. Kertakaikkiaan typeriä kommentteja joiltkain, kumma kun ei koskaan uskalleta "rekisteröityneenä" haukkua..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anna! : ) kiva kuulla että blogini kiinnostaa.. juu kaikki kielteiset kommentit tulee aina anona! Minusta hyvänä ohjesääntönä voisi tääläkin olla se, että mitä et pysty toisella kasvotusten sanomaan niin älä sano sitä tääläkään.

      Poista
  8. Kerrassaan asiatonta arvostella lasten ulkomuotoa, oli se sitten millainen hyvänsä (kukkakepittelyä en pidä yhtään sen asiallisempana kun pulleroksi kutsumista).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tästä asiasta olen niiiin samaa mieltä. Omat lapset ovat todella laihoja ja pahalta tuntuu sekin kun nimenomaisesti kukkakepiksi tai pystyynjäätyneeksi pulkannaruksi kutsuminen on muiden mielestä ihan sallittua. Auta armias mikä meteli nousisi, jos yhtä suorasukaisesti isompaa lasta kommentoitaisiin, sehän olisi loukkaavaa....

      Poista
    2. Niinhän se on.. ja ei hoikkakaan halua aina kuulla olevansa liian laiha. Toiset pysyy hoikkina vaikka söisi hevosen joka päivä! Samoin toiset pysyy hieman pyöreänä vaikka eivät niin paljon söisikään. Näihin vaikuttaa myös perintötekijät, ikä jne.., eikö me voitaisi olla onnellisia että ei olla kaikki samasta puusta veistetty! Se tekee meistä persoonia. : )

      Mutta se on kumma juttu kun lapsen liiallinen hoikkuus hyväksytään paremmin kuin lapsen pyöreys.

      Poista
    3. Oikeastaan kaikki ulkonäköön liittyvät asiat on monelle arkoja asioita. Äidit puolustaa lapsiaan viimeiseen asti ja niinhän se pitkääkin olla. Omaan perheeseen suunnatut loukkaukset satuttaa eniten!

      Mutta olen silti sitä mieltä että "lihavat tai pyöreät" saavat enemmän kiusausta osakseen kuin hoikat.. Enpä ole keskutelupalsoilla nähnyt kenenkään tekevän aloitetta kenenkään hoikan lapsen lastenvaateblogistin lapsesta siitä syystä että on hoikka! Kuten taas meistä on ollut montakin vastaava juttua keskustelupalstoilla. : O

      Poista
  9. Kiitos koodista! Tilasin paljon P&P:tä, kun sen kaikki jutut sopivat niin hyvin keskenään. - Laura

    VastaaPoista
  10. Hyvä jotta julkaisit tuon kommentin, jotta ihmiset näkee minkälaisia typeriä kommentteja te joudutte lukemaan. Mielestäni näitä blogeja ei ole pakko lukea, joten jos jotain häiritsee pyöreän tytön katsominen niin suosittelen ettet sitten lue tätä blogia. Jos ahistaa kattoa pyöreää mallia niin voin pyytää miettimään, josko itselläsi on jokin ongelma tämän asian kanssa. Sellainen äiti jolla on sairaslapsi ottaisi varmasti niin paljon mieluummin pullean tai kukkakeppi lapsen, joka päivä saamme kiittää että luoja on suonut meille terveet lapset. Kiitos Marika kun jaksat kirjoitella blogia!

    VastaaPoista
  11. Niin ja tiedoksi kaikille ettei tämä minun blogini ole mikään sotatanner hoikat vastaa pulleat tms.., eikä ketään ole tarkoitus loukata, eihän anot!!? Eikä väännetä ja käännetä kenekään sanomisia jne.. Tämä keskustelu päättyy tähän! Mukavaa viikkoa kaikille hoikille ja pulleille ja siltä väliltä! : )

    VastaaPoista
  12. Minusta Minea on suloinen ja kaunis lapsi juuri tuollaisena, omana itsenään. Meillä Eevi oli aikaisemmin mallia pömppis ja silloin sopivien housujen löytäminen oli vaikeaa, kaikki kun kinnasivat mahasta. Yhtäkkiä neiti muuttui ihan silmissä ja nyt ongelma on päinvastainen, mitkään housut eivät meinaa pysyä jalassa. Mikä ihme ihmisillä on kun pitää lasten ulkonäköä alata arvostelemaan? Itsekin olen saanut joitain kommentteja lasten ulkonäköön liittyen ja kyllähän se äidistä pahalta tuntuu. Minusta on kiva, että laitat sovituskuvia Minean päällä, vaikka oma lapsi eri rakenteinen onkin. Pääasia, että näkee mitlä vaate näyttää päällä, itselle on sama vaikka mekko olisi puettu pojalle ;)

    VastaaPoista