tiistai 27. maaliskuuta 2012

Uusi mankka + tavarat järjestykseen


Jipii, sain kuvat kamerasta ulos ja voin taas kuvata, vaikka sitä minun laturia ei vieläkään lötynyt. : (
Kortilta löytyi nämä mukavat kuvat neidistä ja uudesta OMASTA mankasta.
Miten mukava noita nappuloita onkaan painella ja kuunnella musaa omassa huoneessa.
: )

Neiti ylpeä esittelee..


Hintakaan ei päätä huimannut 29,90/ Prisma. 

Yksi ilta hermostuin neidin huoneen lelujen määrään ja laatikoiden sotkuisuuteen ja päätin laittaa töpinäksi!
Suuri kassi leluja lähti kirppikselle, osa roskiin ja osa sitten järjesteltiin omille paikoilleen laatikoihin ja kaappeihin.
Mikään ei ole ihanampaa kuin tavarat on järjestyksessä ja niillä on oma paikka.
Yksi laatikko on pyhitetty pikkusälälle, mitä tytöille kertyy paljon.
 On pikkukoiraa, nukkea, kenkää, harjaa, palloa, puhelinta, korua, jne..

Meillä muutenkin tehdään aina keväisin suursiivous kaappeihin, tehdäänkö teillä tällaisia
suursiivoja keväisin vai tehdäänkö se ennen joulua?
Nuo kaksi taitaa olla ne klassisemmat ajankohdat suursiivouksille.




MUKAVAA VIIKON JATKOA!


12 kommenttia:

  1. Hih, tutunnäköistä. Sama ikean hyllykkö ja keijusaapas. Meinasin itsekkin ensi reissulta napata mukaan noita kankaisia vaaleanpunaisia laatikoita :)

    VastaaPoista
  2. Onpas kivan näköinen mankka:) Meilläkin tuo keijusaapas. Minulle iski samanlainen siivousvimma tuossa pari viikkoa sitten. Ja totesin, että tähän asti järjestelemäni lelut saavat nyt olla sikinsokin laatikoissa, kunhan laatikoissa ovat. Suuri Hemnesin lipasto tyhjeni kaksosten huoneessa vaaatteista ja nyt on kaikki laatikot täynnä leluja:) Ovat nyt isot nuket, nallet, pikkuiset pollypocketit, nukkekodin kalusteet sun muut suloisessa sekamelskassa, mutta onpahan tytöille ainakin helpompaa siivota, kun heittelevät ne vain laatikoihin:) Kyllä tämä kevät on sellaista nurkkien siivoamista ainakin meillä:)

    VastaaPoista
  3. Erinillä on tuo sama mankka. :) Mä kans nautin kun laatikot ovat järjestyksessä ja lelut paikoillaan. Mutta ei ne vaan pysy järjestyksessä, meillä ainakaan. Pitäisi taas tehdä pieni siivous ja laittaa iso kasa leluja pois. Se täytyy tosin tehdä salaa sillä välin ku lapset ovat leikkikoulussa. ;)

    VastaaPoista
  4. Meilläkin on tuo mankka ja juurikin pinkkinä. Joulupukki toi tytöille. ;)

    VastaaPoista
  5. Pakko kommentoida nopeasti, että ihanat sukkikset <3

    VastaaPoista
  6. Kivavnnäköinen mankka, voisi löytää meiltäkin kodin (samanlaisesta hyllystä ja laatikoista :D)

    Millainen toimitusaika Pikkumineassa on tällä hetkellä, kun tilasin viikonloppuna ja odottelen paketin lähtemistä :) Ihan vaan ettei tilaus ole hukkunut mihinkään :)

    VastaaPoista
  7. Jennies; Pikku Mineassa on tilausruuhka,tänään pakataan lauantaina tilattuja ja varmaan sunnuntainkin tilauksia lähtee. Jokaiselle tulee sähköpostiin viesti kun paketti lähtee täältä, osa lähtee maxikirjeenä/kirjeenä ja osa pakettina. Eli kyllä sitä postia kohta lähtee : D

    VastaaPoista
  8. Meillä on ollut jo kohta vuoden sama cd-soitin neidillä. Söpö on. Ja sama ikean hyllystö, nuo vpun laatikot on mielestäni kovia keräämään pölyä, se on ainainen ärtymyksen aihe siivotessa.

    VastaaPoista
  9. Taisin käydä shoppailemassa teidän pöydässä viikonloppuna :D Oli ainakin niin Minean näköistä, kokoista ja oloista vaatetta siinä. Ovistoppari lähti sieltä pöydästä meidän matkaan. :D -Karoliina

    VastaaPoista
  10. Meillä on samanlainen mankka, joulupukki toi. Olen vain kaivannut siihen tavallista kasettisoitinta kun meillä on satukasetit nyt in. Omasta lapsuudesta jääneitä kasetteja olisi, mutta kun soittimes ei oo kasettipesää. Herkullisen värinenhän tuo on!

    Niin ja voi sitä riemua kun meidän S löysi haalaripussista sen Ankan (tipun) =D. Haalari ei enää kiinnostanut pätkääkään, ankalla piti päästä leikkimään. Kiitos taasen! Tämmöset terkut Lapualta ;)

    VastaaPoista
  11. Mankka on kyllä söpö! Kasettipesää siinä ei ole, ei taidan olla enää nykyään missään.

    Nuo ikean hyllyt kyllä kerää pölyä ja kun ovat tuollaista kiiltävää matskua niin kaikki näkyy siinä. No ei auta kuin luututa usein. Nämä matkaa meidän mukana messuille ja vielä pitäisi käydä ostamassa kaksi lisää.

    Lapualla vain terkkuja, kiva että löytö oli mieluinen. : )

    Karoliina; juu meidän pöydässä ole ollut, Minean vaatteet meni kuin kuumille kiville, ne parhaat siis.
    Kaikki ei ole meidän käyttämiä, isompien lasten siskon vanhoja osa.

    Nyt muuten huutiksessa meidän vaunut ja turvakaukalo tulossa.

    VastaaPoista
  12. Minäkin tykkään että jokaisella tavaralla on oma paikkansa. Pyrin myös siihen, että jos jotain ei ole tarvinnut tai muuten vain käyttänyt pitkään aikaan, niin se lähtee kiertoon. Näin on pärjätty hyvin tähän asti, ilman suurempia kaaoksia :)

    Johanna

    VastaaPoista