sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Uusi tukka ja kevättä ilmassa


Minea kävi elämänsä toisen kerran parturissa, mutta tällä kertaa kaikki sujui hyvin!
Pientä lahjontaa tietenkin piti harrastaa jolla varmistettiin, ettei mitään huutokonserttia pääsisi syntymään-
kuten viimeksi. : /
Ensin mietin otsatukan kasvattamista, mutta kun neidin päässä ei pampulat ja pimpulat pysy,
katsoin parhaaksi pysyä otsatukka linjalla.
Hiukset leikattiin vähän kerroksittain ja me ollaan tyytyväisiä lopputulokseen.

Tässä neiti ja uusi tukka : )

Paita ja housut petit patapon 5y

Pihalla on aivan huippu ihanat ilmat!!
Niin keväistä ja mielikin sen mukainen.

Tässä lähdetään syömään paikalliseen Thaimaalaiseen ravintolaan.
Me rakastetaan niiden ruokia ja salaattipöydän tarjontaa.
Minealla vaan on menossa kausi "en halua syödä" joten hänen ateriansa jäi
kurkkujen napsimiseen.
Aina niin hyvin syövä tyttö on kääntänyt kelkkansa - ehkä tämä on joku vaihe, joka
menee ohi.


Minne ne lumet sulaa..ihmettelee pieni ihminen.

: )

Ps; Aurinkoista sunnuntaita kaikille, nyt annamme tutustumistarjouksena -10% kaikista uutuuksista pois kun ostosten summa yli 30e:a. Ei koske Pim Pam hattuja eikä stonz tossuja. Alennuksen saat koodilla tutustu. Voimassa 11-12.3. Nyt äkkiä shoppailemaan www.pikkuminea.fi

6 kommenttia:

  1. Oikun nätti tukka, tosi kivan malliseksi leikattu.

    Mitä senttikokoa mielestäsi tuo Petit Pataponin koko 5 vastaa? 104cm? Meillä on ollut merkiltä vain vauvakokoja, ja pohdin tässä mikä olisi oikea koko 100cm pitkälle sirolle tytölle.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Marika, merkin senttikoot on mainittu kaupassa esim. 5y oli muistaakseni 108cm. 4Y oli muistaakseni 102cm. Minenan päällä tosiaan tuo 108cm ja hihoissa hiukan kasvunvaraa. Tietysti paitaa ei ole vielä pesty, joten olisiko teillekin tuo 5y parhain? Paita on livenä tosi nätti ja käytännöllinen.

    VastaaPoista
  3. Ai kun kivaa kun teille näyttää olevan pikkuinen jo tervehtyneenä! :) Iloinen pilleri is back! Ja kiitos Martze tuhannesti takista, tuli postissa viime viikolla. Olen niin rakastunut siihen, että huh huh! ;)

    VastaaPoista
  4. Suloinen neiti ja kivasti leikattu hiukset, vau! Meillä neidin otsatukkaa on saksittu ja viimeksi oli pappa asialla :D Mut kyllä tieten hiuksia pitäis muutenkin leikata kun menevät lapaluiden alla pisimmillään.. Ja kun ei kiinnikään anna pitää niin pitäis varmaan vaan viedä tässä vaiheessa parturiin :D

    VastaaPoista
  5. Unohdin kysyä, että löytyykö Pikkumineasta siis noita farkkuja? On tosi kivan malliset.. noi lahkeet on mun mieleen :D Kiitti etukäteen vastauksesta!

    VastaaPoista
  6. Inka; juu neiti on saanut iloutensa takaisin ja virtaa pisaa, kiva juttu että pidit takista, mekin tykättiin siitä. : )

    Riikka;
    Mä kyllä tästä lähtien vien neidin parturiin kun yritän taikinoida sen kanssa kotona, kaikki saksetkin niin tylsiä että leikkaamisesta ei tahdo tulla mitään. : )

    Nuo housut tulee kauppaan huomenna, hita vain aika suolainen. Jotkut merkin vaatteet on kalliimpia ja jotkut sopivan hintaisia. Housut on muuten ihan huiput, pieni rusetti taskunreunassakin..

    VastaaPoista