tiistai 16. marraskuuta 2010

Kuka tietää??


mistä saisi tähän mekkoon sopivat sukkikset??
Sellaiset murretun violetit...yksiväriset!
Laatikko täynnä jos jonkilaisia sukkiksia, mutta juuri tämä sävy puuttuu. : /
Hieman tarkka...!
Minäkö...
: O

Huusin tämän Mini a Turen kauniin mekon Maikkikselta, kiitos siitä!Mekon alla on Benettonin paita ja jalassa tummanliilat H&M leggarit.
Ne on vähän liian tummat paidan sävyyn ja 
se häiritsee minua. 

Neiti muuten kiiparoitti tänään pöytänsä päälle ja
piti jos jonkilaista älämölöä! 
Äänihuulet on ainakin kunnossa : ))
Kiipeily onkin tullut NYT viimeaikoina VASTA meidän
elämään.
Saunanlauteille, sohvalle, omalle pöydälle, jakkaroille jne..
Meille kotiutui myös nämä Bobosta tilaamani Toffeen juhlasukkikset.
Todella kauniita ja juhlavia.
Otin heti useammat kun alessa olivat.
Onko kellään kokemusta näistä?

Meille kotiutui muutakin mukavaa, mutta siitä sitten myöhemmin ; )


8 kommenttia:

 1. Hei!
  Lillisistä ( www.lillis.fi) löytyy Noa Noan ihanan murretun violetit pitsikuviosukkahousut.
  Meillä on ne ja ovat tosi hyvät myös laadultaan.

  VastaaPoista
 2. Mä olin kans just tulossa noita samaisia Noanoan sukkiksia ehdottomaan kun just aiemmin illalla niitä kans kattelin, on tosin kauniin väriset musta ainakin kuvassa :) Ihana mekko :)

  Tuo kiipeily on niin ihanaa, meillä Lumia rupesi kiiepämään sohvalle ja sängylle siinä 8-9kk iässä, ja vasta joskus reilu 10kk iässä oppi tulemaan itse jalat edellä alas. Samoihin aikoihin oppi kiipeämään keittiön pöydälle ja joka muu paikkaan. Ja vähän myöhemmin oppi sit käyttämään erinäisiä apuvälineitä, kuten nuken rattaita, omaa pientä tuolia ym joita jaksaa kannella/siirrellä. Eli siirsi esim tuolin oman huoneen hyllyn tai eteisen lipaston eteen ja tuolin kautta kiipesi lipaston/hyllyn päälle. Nyt vasta on alkanut vähän laskea innostus tuosta kiipeilystä, mut edelleen kiipeillään ja paljon, tehdään kuperkeikkoja sohvan selkänojalta alas sohvalle ja pompitaan keittiön ja oman huoneen pöydällä, taiteillaan saunan lauteilla. Hetkeksikään ei ole vielä koskaan uskaltanut jättää yksin tai sitten on rymissyt ja paukkunut.

  eli suojelusenkeleitä paljon sinne pienen kiipeilijän turvaksi ! Meillä' niitä on todella ollut ja tarvittu, monta lähellä piti tilannetta on ollut joissa olisi voinut käydä pahasti mut onneks ollaan säikähdyksellä selvitty ja äidillä on ollut hyvtä refleksit nappaamaan tyttö esim just kun on tipahtanut keittiön pöydältä tms. Ehdottomasti sioin ja mieleenpainuvin säikähdys on ollut tuossa pari kolme kk sitten kun siivouspäivänä oli saunankin ikkuna auki, lähdin käymään veskissä ja tyttö toki sillä välin kiivennyt saunan lauteille.Mulla ei veskissä kestänyt minuuttiakaan ja kun menen kylppäriin niin tyttö roikkuu avoimessa ikkunassa, onneks en ollut sekunttiakaan myöhemmin paikalla ! Mut kyllä säikäytti ja vieläkin poden huono äiti- fiiliksiä asiasta. Eli tarkkana pienen kiipeilijän kanssa saa totisesti olla, meidän tytöllä kun ei tunnu ainakaan olevban yhtään itsesuojeluvaistoa !

  VastaaPoista
 3. Zarassa on monesti murrettuja värejä sukkiksissa. Ovat myös leveitä, eli esim. meidän pyöreäjalkaiselle olleet hyviä.

  VastaaPoista
 4. En tiedä mistä niitä murrettuja sukkiksia etsisit, mutta noita Toffeen ale-sukkiksia tuli meillekin :)

  Mä otin ne missä on "ballerinat" mukana, sellaisia olenkin hakenut kissojen ja koirien kanssa, mutten ole tiennyt mistä etsiä. Lumian äipän blogissa joku vinkkas Bobon alsesta ja siellähän niitä! Otin myös nuo valkoiset rusetilliset.

  Aika reilun kokoisilta vaikuttavat. En ole ehtinyt sovittaa kun eilen vasta sain ne.

  VastaaPoista
 5. ellokselta löytyy verbaudetilta luultavasti sopivan värisiä

  VastaaPoista
 6. Oi, kuinka suloinen mekko! Zarasta ollaan meille ostettu paljon yksivärisiä sukkiksia, nyt minusta siellä oli aivan mahtava värivalikoima, mm paljon ihania eri lilan sävyjä! Ja ainakin meillä ovat kestäneet useammankin pesun ilman niitä ärsyttäviä nyppyjä!

  VastaaPoista
 7. Kaunis mekko!!
  Meillä nuo toffeen sukkikset olleet tykättyjä, pesukokemuksia ei vielä kauheasti.

  VastaaPoista
 8. Emmi; kiitos vinkistä! : ) Meidän tämänhetkistä kokoa ei ollut, mutta yhdet isommat klikkasin koriin.

  Lumian äippä; tosi aikasin teillä alettiin kiiparoimaan ja sen ikäisellä kun ei oo kuusaa vielä mistään joten varmasti on perään saanut katsoa! : )
  Minea on ollut aika maltillinen näissä kiipeämis asioissa, tosiaan vasta nyt ruvennut sitä harjoittamaan. Pikku putoamisia ja kömmähdyksiä on ollut, muttei mitään suurempaa. Onneksi! Hui..tuo Lumian ikkunassa roikkuminen..sydärinhän siinä jo meinaa saada!
  Onneksi ei käynyt kuinkaan! Mutta aina ei voi perässä juosta, jos meinaa koti hommiakin saada tehdyksi. Meillä muuten monesti kun on kovin hiljaista niin neiti keksinyt jotain kiellettyä puuhaa ; ))

  Anana; kiitos tiedosta anana, mutta meillä zara niin kaukana ja sitä usein harmittelenkin..nyyh!

  Essiina; meille ei ollut kokoa niissä balleriina sukkiksissa..kivat nekin! Mekin saatiin eilen noi sukkikset..saas nähdä mitä laatu sitten on.

  Darkangel; kiitti vinkistä, täytyy käydä katsastamassa!: )

  Riikka; nyyh se Zara...ostaisin koko kaupan tyhjäksi jos olisi lähempänä!! ; )

  Anni; eikös olekkin! Ostin myös Toffeen tunikan ja laitan siitä kuvaa myöhemmin. Testataan nyt tämä merkki..eivät nyt ihan halvimmasta päästä ole joten luulisi kestävän. (muttei öky kalliskaan)

  VastaaPoista