keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Natura PuraSinulle äiti joka haluat vauvallesi korkeaa laatua, luonnon omissa väreissä.


Pikku Mineaan saapui tänään pieni erä Natura Puran tuotteita.
Ajattelin olisiko merkillä menekkiä näin nettikaupassa.
 Tässä vähän tietoa merkin periaatteista ja tuotteista.
Koot 0-92cm


Natura Pura on portugalilainen, vuonna 1999 perustettu, ekologisesti viljellystä puuvillasta valmistettu korkealaatuinen vauvanvaatemallisto.
Natura Pura on johtava kansainvälinen täysin ekologisesti tuotettu tuotemerkki.
Natura Pura tuotevalikoimaan kuuluvat vauvanvaatteet, kylpytekstiilit, pehmolelut, peitot ja unipussit. Sarjaan kuuluu useita valmiita lahjasettejä. Tuotteet ovat ajattoman kauniita ja käytännöllisiä. Niiden kestävyys ja pesuominaisuudet on huolellisesti testattu.
Natura Pura -tuotteet valmistetaan luonnonmukaisesti tuotetusta puuvillasta luonnon omissa värisävyissä: luonnonvalkoinen, ruskea ja vihreä.
Natura Pura on saanut European Eco Label lisenssin (nro PT/016/01), mikä takaa tuotannon ja tuotteiden 100 % puhtauden. Ekologisen ajattelun lähtökohtana on kestävä kehitys sekä luontoa ja ympäristöä säästävä tuotantotekniikka.
Natura Pura tuotteet ovat kauniita, turvallisia ja miellyttäviä. Missään valmistuksen vaiheessa ei käytetä terveydelle haitallisia menetelmiä tai aineita. Kankaat ovat ylellisen pehmeitä eivätkä ärsytä herkkää ihoa. Työn laatu ja tuotteiden viimeistely on korkealuokkainen.

Kaikki Natura Pura tuotteet valmistetaan Portugalissa.
Natura Puran ihoärsyttävyys on testattu suomalaisessa Histola Research Centerissä. Tutkimuksen perusteella ei havaittu minkäänlaista ihoärsyttävyyttä ja Natura Pura tuotteet saivat huippuarvosanan. Natura Pura soveltuu näin myös herkimmille ihotyypeille ja atooppisille lapsille.

Huomeanna alan lisäilemään tuotteita kauppaan.
Tulossa on bodeja, pulipotkareita, sukkahousuja, potkuhousua, peittoa, tyynyä, mekkoa jne..

Onko kenelläkään kokemuksia tästä merkistä?


2 kommenttia:

  1. Meillä on nyt jo kahdella lapsella käytössä ollut, alunperin lahjana saatu, Natura Puran body. Laatu on kyllä ainakin tämän yksilön kohdalla uskomattoman hyvä. On aivan uudenveroinen edelleen. Samalla käytöllä olleet monet muut vaatteet ovat kyllä jo kovin kulahtaneita. Puuvilla on sellaista paksua ja tukevaa.

    VastaaPoista
  2. Saimme vauvalahjaksi paljon Natura puran vaatteita ja ne olivat todella ihania - pehmoisia ja yksinkertaisia.

    VastaaPoista