torstai 19. tammikuuta 2012

Wheat kesä 2012


Mun on pakko postata tähän heti perään kun näin Wheatin kesän mallistosta kuvia!
Nää niiden fiiliskuvat on vain niin ihania!
Miltäs näyttää??
<3


Ps; katsohan alla oleva postatus, siellä on kiva arvonta.
15 kommenttia:

 1. Tykkään! Parasta näissä Wheatin kesävaatteissa on melkein materiaalit. Meille tuli viime kesän mallista vaikka mitä, ja varmasti tästäkin :)

  VastaaPoista
 2. Eikä miten ihania!Varsinkin nuo pienten poikein jutut, mun on varmaan pakko joku setti ostaa ;) Koska nää tulee sulle myyntiin?

  VastaaPoista
 3. Moikka, juu ihania suloisuuksia on ja montakin. Meillä ei ole vielä yhtään Wheatin vaatetta mutta meitin paikallisessa lastenvaateliikkeessä olen noita hypistellyt ihaillen. -Tiina

  VastaaPoista
 4. Mustakin noi pienten poikien jutut on ihania ja mallitkin niin söpöjä! : D Nyt pitäisi ihan kohta tulla pieni erä Wheatin alkukevään mallistosta ja sitten kesävaatetta alkaa tulemaan ripottain, helmi- ja maaliskuussa.

  Vitsi tuskin maltan odottaa niin paljon kaikkea kivaa on tulossa. Ja girandolan kesä on kanssa kiva, varsinkin tytöille. Poikien juttuja en niin muista ees..

  VastaaPoista
 5. Osu ja uppos :) näitä(kin) odotellessa...

  VastaaPoista
 6. Onko Wheatiltä tulossa saman tyylistä vk-vaatetta,kun viime vuonna(eli pussihihat ja se ihana rusetti takana),jos niin milloin? En osallistu arvontaan,mutta haluaisin kehua blogiasi,joka on AIVAN ihana. Teidän perheestä välittyy niin lämmin ja välitön tunnelma. Hieman(tai aika paljonkin) olen jäänyt kaipaamaan vaatepostauksia,jotka ovat vähentyneet aika lailla,tiedän,että ostelet Minealle edelleen ihanuuksia,olisi siis mukava päästä niitä aina silloin tällöin vilkaisemaan:)

  VastaaPoista
 7. Ihania, tuossa kuudes kuva ylhäältäpäin on ihanan vihreät nuo neitien paidat <3 ja muutenkin kaikki on niin kesäistä!

  VastaaPoista
 8. Vihdoinkin!!
  Koitin näitä jo neitstä etsiä, tuloksetta. Ihanalta näyttää, niin tyttöjen, kuin poikienkin. Koskas näitä saadaa alkaa ostella?

  VastaaPoista
 9. Suloisia, varsinkin nuo pienten poikien jutut. Nuo housut voitaisiin tarvia, jos vaan vyötärönsäätö löytyy.

  VastaaPoista
 10. Oi kuinka kauniita! Värit makuuni kohdillaan. Tuo haalea vaalea mintunvihreä on värinä niin kaunis!

  VastaaPoista
 11. Ihania! Tytöille varsinkin suloisia vaatteita.

  VastaaPoista
 12. Tulipa kepeä kesäinen fiilis noista kuvista. Kuvien tunnelma vaan on parempi kuin vaatteet. Jotain kivaa noissa on, mutta ei niin kolahtanut kuin olisin kuvitellut. Olen ensi viikolla ke -to Seinäjoella. Onko sinulla putiikkia mihin tulla hipelöimään hepeniä ?

  VastaaPoista