perjantai 6. tammikuuta 2012

Racoon kevät (ent. cupcake)


Racoon on julkaissut kuvia kevään mallistostaan!
Tässä ulkovaatteita, ovat muuten livenä paljon ihanempia kuin kuvissa!
Mitäs tykkäätte?

Pikku Mineaan pitäisi saapua näitä kaikkia, jos oikein muistan.
Ovat varmaan jo ensi viikon alussa minulla.

14 kommenttia:

 1. Millaista materiaalia ovat? Aiempiin Cupcaken matskuihin olen ollut hieman pettynyt. Ovat olleet aika herkkiä/ohuita.

  VastaaPoista
 2. Galaxy: Hyviä uutisia siltä saralta, materiaali on muuttunut paksummaksi ja laatu on parantunut, sen seurauksena myös hinnat ovat nousset.

  VastaaPoista
 3. Onko pojille mitään takkeja tulossa? Ja olisiko kuvia niistä?

  -Taru

  VastaaPoista
 4. Mun mielestä se aiempienkin materiaali oli kiva :D. Just sellainen kaiken varalta mukana kulkeva takki ja siksi saikin paljon käyttöä. Reilua kokoakin olivat ainakin viime vuotiset, mahtuu vieläkin vaikkei muut sen kokoiset enää menekään.

  Onneksi mulla on jemmassa viime vuotinen violetti isommassa koossa :D. Tämän vuotisia voikin sitten katsella toisenlaiseen käyttöön ;).

  VastaaPoista
 5. Ano: en oo ihana varma tuliko racoonilta poikien takkeja, Phister&philinalta ainakin tulee.

  VastaaPoista
 6. Onhan nuo tosi suloisia, mutta pojan ei niin iske, ja must tyttöjen sopii enempi pikkutytölle. Ei meidän 4-v:n tyyliä vaikka söpöjä olisikin!

  VastaaPoista
 7. Ihania! Mut miks ne on muuttaneet merkin nimeä?

  VastaaPoista
 8. L-E;

  Tykkäsin kanssa siitä vanhasta ihan kesätakkina, on sen verran ohut ja menee pieneen tilaan. : ) Meillä odottaa vanha cuppis neitiä kaapissa.

  Jadore:

  Nää on kyllä aika hempeitä, toiset tykkää tällaisista vielä 8-vuotiaillekin. Nää on niin maksuasioita ja riippuu niin lapsestakin. Pojille en oo edes tilannut racoonilta paljoa kun ne ei napanneet, mutta P&P on kivempia.

  AnO,

  No en tarkkaan tiedä, mutta kait se sekas liikaa pannukakkujen kanssa. Tiedä sitten..

  VastaaPoista
 9. Kaikki ulkovaatteet jotka ensi viikolla tulee on nyt ennakkoon ostettavissa Pikku Mineassa. Lisätilaus lähtee ensi viikolla..

  Sisävaatteet laitan sitten kun saan kuvat, nyt niitä ei ole. Tulossa ainakin kahta mekkoa, body ja sukkahousuja pienille tytöille.

  VastaaPoista
 10. No nyt saa laittaa tämän merkin (mikä sitten onkaan) vihonviimeiseen boikottiin. Uskomattoman törkeää, ettei pienille pojille ole mitään, vaikka tytöille on takkia vaikka missä hempeässä sävyssä!!

  En usko, että olisi ollut mahdottomuus suunnitella ihan yhtä suloista takkia pojallekin (vrt esim. Mini A Ture ja heidän sävyt).

  Ihan yhtä tylsä (lue: yököttävä) oli cupcaken talvimallisto poikien osalta, joten selkeästi tytöille suunnattu vaatemerkki tämä.

  t. tuohtunut mami75

  VastaaPoista
 11. Ei nyt oikein sytyttänyt ja talven suhteen olen erittäin pettynyt merkkiin.Tuleeko Wheatilta jotain kivempaa?

  VastaaPoista
 12. Joo, on kyllä uskomatonta miten sama merkki tekee tosi suloisia vaatteita tytöille ja pojille sitten ihan kauheeta rytkyä.

  VastaaPoista
 13. olisin minäkin toivonut vähän hempeämpää pojillekin ja monet pojan vaatteet jäi pikku mineaan ostamatta kun ne eivät iskeneet. Tuo haalari on kyllä ihana ja sitähän on takkinakin pienille mutta pikku mineassa sitä ei toistaiseksi ole.

  Ensi talvi on paljon parempi pojillekin. Ainakin minä tykkäsin.

  Racoonillehan on palkattu uudeksi pääsuunnittelijaksi Louise Frederiksenin (aloittaa nyt helmikuussa), joka tunnetaan Molo kidsin perustajana, katsotaan mitä uutta se tuo tullessan heidän mallistoonsa.

  Wheatiltä tulee yksiväristä takki&housua, aika yksinkertaista settiä, heillä on se sama tyyli jatkunut aika pitään. Sinnekin toivoisin jotain uutta.

  VastaaPoista
 14. Ja mulle kolahti ihan täysillä ! Ihanat värit. Eipä tartte enää ulkovaatteita haukkua. Pikku-Muori huudahti näitä katellessan ; "Ompa makeet !!" Se oli siis siinä. Palataan ostostellen !

  VastaaPoista