tiistai 3. tammikuuta 2012

Pikku Minean uutuusmerkki Petit Patapon


Pikku Mineaan on tulossa uutuutena Phister & Philinan lisäksi toinenkin uutuusmerkki joka on
vielä aika uusi tuttavuus Suomessa ja erittäin tunnettu Euroopassa.
Ensimmäiset jälleenmyyjät aloittavat nyt keväällä.

Mukaan tulee siisMukaan tulee siis ranskalaisen Noelle Tutenuit'n luoma ja suunnittelema Petit Patapon. Merkki on suosittu Eurooppalainen klassikko. Mallisto on trendikäs, materiaalit huolella valitut ja työn laatu erinomainen. Kaikki Petit Patapon tuotteet valmistetaan Portugalissa. Mallisto koostuu itsenäisistä, monipuolisista ja värikkäistä teemakokonaisuuksista. Asut ovat kauniita ja muodikkaita, mutta muistuttavat samalla herkästä ranskalaisesta maalaisromantiikasta. Käytännöllisyys ja hienostuneisuus on yhdistetty tasapainoiseksi kokonaisuudeksi. 

 Tässä kuvia viime kesän- ja talven mallistoista.
 Kevään mallistoa ei ole vielä julkaistu.
 Heidän kotisivut täällä
Pikku Mineaan tämän merkin ihanuudet saapuu helmikuussa
Miltäs tämä näyttää ja tuntuu?

Ps: Racoon ja Phister&Philina jo matkalla Pikku Mineaan!
Pian saa hypistellä uutuuksia...
: D


12 kommenttia:

 1. Tykkään, ainakin noiden kuvien perusteella!Varmasti ainakin Aatulle löytyy kivoja juttuja, Eeville ei ehkä ol edes tarvetta ;)

  VastaaPoista
 2. Hyvä merkkivalinta. Saas nähdä kuinka suomalaiset tuon ottaa. Blogistaniassakaan ei ole kauheesti saanut palstatilaa ko. merkki.

  Että mä sitten jotenkin inhoan tuota Racoon-nimeä! Tai inhoan on vahva sana, mutta jotenkin en tykkää=/ Miksi piti mennä hyvä nimi vaihtamaan? Uskon, että vaikuttaa negatiivisesti ihmisten ostohaluihin...

  VastaaPoista
 3. Sini; minustakin kivoja juttuja pojille ja ihaniiia vauvoille!

  Jarna; Kiitos, katsotaan kuinka nämä valloittavat suomalaiseten sydämet. Minusta uusia tuulia pitää tänne saada ja siksi päädyin tähän. Kevään vaatteet on ihania! Innolla odotan!

  VastaaPoista
 4. Kivoilta näyttää ja mukavaa päivää!

  Riikka

  VastaaPoista
 5. Olen kyllä tykännyt näistä Petit Patapon talven mekoista.Näitä löytyi the kids6mothersilta tänä talvena.Toivotaan,että kevät on yhtä ihanaa :-)

  VastaaPoista
 6. Kuvien perusteella ihania vaatteita, innolla odotetaan että saadaan ne Pikku Minean valikoimiin, ja pääsee tilaamaan :)

  -Kirsi

  VastaaPoista
 7. Kivan näköisiä vaatteita, uskon että löytyy meillekin jotain tuolta merkiltä.

  VastaaPoista
 8. Ihanaa, hyvä homma !! Siitä onkin jo reilut kymmenen vuotta aikaa kun kyseisen merkin myymälä Espoon Tapiolassa lopetti. Sitä jäin kaipaamaan.. Ostin sieltä aikanaan todella paljon vaatteita Iso-E:lle kun hän oli 2-5 vuotias. Ihania vaatteita, hyvä hinta-laatusuhde.

  VastaaPoista
 9. Tosi kiva uutinen! Kuvien perusteella tulossa kivoja juttuja! Meillä on noita ollut aikoinaan Isoveljellä paljonkin, sitten merkki katosi harmiksi "kartalta", ainakin silloin oli hinta-laatu -suhde kohdillaan!

  VastaaPoista
 10. Kiva kuulla että merkki on jo ennestään tuttu ja siitä on hyviä kokemuksia. : ) En tiennytkään että heillä on ollut liike täällä joskus.

  Kauniita vaatteita minusta ainakin olivat, ikinä en ole ko. merkin vaatteita omilla lapsilla käyttänyt.

  VastaaPoista
 11. Olen tilannut PP:n vaatteita vuosia heidän omasta nettikaupastaan ja toimitus ulkomailta on ollut ihailtavan nopeaa, parissa päivässä kotiovelle. Mitä on merkille nyt tapahtumassa, webbisivut eivät toimi? Lopettaako?

  VastaaPoista