perjantai 13. tammikuuta 2012

Alekoodi toimii vielä + meidän talvi 2012


Äkkiä tänne, alekoodi toimii vielä huomisaamuun saakka.
Pikku Mineassa nyt HUIPPUHALPAA! Aletuotteista -20% lisäale koodilla tammikuu!!
Alennukset jopa -60% ja ylikin normaalihinnoista! Samalle tilaukselle ei voi yhdistää uutuustuotteita/normaalihintaisia tuotteita, joten jos haluat tilata niitä, tee erillinen tilaus ja valitse toimitustavaksi nouto, niin ei mene toimituskuluja kahteen kertaan. : ) Tarjous voimassa 12-13.1 välisen ajan. Nyt siis tekemään tilausta Pikku Mineaan!
 
~~ '''''''''''''''''~~

 Sitten muihin asioihin, minäkin olen hamstrannut talvivaatteita Minealle ensi talveen,
-40% ja -50% alennukset houkuttelee kyllä.
 Tällä kertaa mennään Mini a ture painotteisesti, mutta molosta on tulossa hyvä kakkonen. Tykkään niin molon haalarin mallista ja sen notkeudesta.
Ainut miinuspuoli minkä tästä haalarista löysin on se, että vuori tulee jalan mukana joka kerta ulos kun puetaan ja siten lapsen on itse vaikea pukea haalaria päälle.
 Ihana molon ruutuhaalari + rukkaset!
Mini a ture ihana takki, molon harmaat rukkaset ja Hutteli hut talvihattu. (sopii ensi talven racoonin haalarin kanssa) 
Mini a turen harmaa haalari, koko 116cm ja aika jätti nyt, katsotaan onko vielä ensi talvena iso.
Ja lopuksi Mini a turen anorakki.
 Ja tietenkin meille tulee Racoonin haalari joka myös ihana..; )
Saas nähdä kuinka se mieli muuttuu vielä ennen ensitalvea.. ; )

 

13 kommenttia:

  1. Mä olen ihan noita samoja juttuja katsellut, mutta kun on päättämisen vaikeus, niin on jäänyt ostamatta. Mini a turen haalari näyttä kivalta, selkeästi harmaalta. Mikä on värin virallinen nimi.

    VastaaPoista
  2. Hei, mitä kokoa Minean päällä oleva Molon haalari on? Entäs mitä kokoa ostit Mini a Turen takeista?

    Olisipa kiva päästä kurkkaamaan sitä Racoonin ensi talvea!

    VastaaPoista
  3. -M-
    Haalari on nimeltään Wanni. Haalarin väri on oikein hyvä, menee niin tytölle kuin pojallekin. : )

    Ano:
    Molon haalari on 116cm ja tämän merkin haalarit on minusta pientä kokoa. Mini a turen takkki ja anorakki on 110cm:n.

    Katsotaan jos joku päivä pieni vilaisu tehtäisiin.. mutta pienellä varauksella kuitenkin etten sitä voi tehdä.

    VastaaPoista
  4. Näin aikaisemmassa postauksessa tuon huttelihutin lakin ja se näytti niin söpöltä, että mun oli pakko tilata se the fairystä. Otinkin jo kuvat neidistä hattu päässä postausta varten.

    VastaaPoista
  5. Kivoja ovat! Ajattelin etukäteen, että tuo ruudullinen ei ole tytön kuosi, mutta näin sen ensimmäistä kertaa lapsen päällä ulkona juuri tytöllä (olikohan valkoista & punaista sen kanssa) ja oli kyllä superkiva. Oli minusta ulkona vielä enemmän edukseen kuin tuotekuvissa ja sisällä.

    - Mila

    VastaaPoista
  6. Minkä pituinen Minea nyt on? Entä mikä on tuo MaTin haalarin sävy, onko se ombre blue? Anorakki taitaa olla ruskea?

    VastaaPoista
  7. Aarre; sieltä meidänkin hutteli hut on -40% alella. Aivan ihania hattuja, vuori sisällä on liilaa velouria.

    Ano; no sitä minäkin mietin kun vain poikien päällä olen nähnyt, mutta mä niin tykästyin tuohon. Punaista asustetta ja valkoista olen tähän ajatellut. Meillä pitää olla yksi räväkämpi haalari kun muut paakkaa olemaan yksivärisiä.

    Ano; Minea noin 100cm pitkä ja roteva. Haalarin väri taisi olla juuri tuo ja anorakki on ruskea, dark coffee muistaakseni.

    VastaaPoista
  8. Aivan ihania valintoja olet taas tehnyt:) Olen laittanut sinulla viestiä siitä pompista,oletkohan saanut viestit vai onko ollut vain kiirusta?

    VastaaPoista
  9. Blogiasi usein lueskelen mut nyt ajattelin kommentoida kun näyttää niin kivalta tuo Molon haalari!!:)Pitäisköhän koittaa metsästää omallekin..:D
    Ja oon monesti ollut jo tekemässä tilausta sun putiikkiin mut oon niin kova jahkaaja, siis kun nää kokoasiat on sellaisia vaikeita juttuja. Meillä on myös 2,5v tyttö ja hällä on nyt ulkovaatteissa koko 92 ja kun ensi talvea mietin niin esim. 104 näyttää/tuntuu ajatuksena niiiin isolta! Mut koskaan kun ei tiedä miten paljon kasvaa, jos vaikka ottaakin spurtin niin sitten vois olla ihan passeli. Tuntuu vaan hurjalta esim. tuo 116 koko, pitäis kai vaan itsekin uskaltaa luottaa siihen että lapsi tosiaan kasvaa.:D
    Noita racooneja oon kyllä kovasti kevääksi katsellut, onkos niissä millainen mitoitus?:) Meidän tyttökään kun ei mikään hoikka ole mutta melko lyhyt kyllä.
    -Miisku

    VastaaPoista
  10. Ano;
    Taisin sinulle tänään vastailla, ei tule niin usein blogin sähköpostissa käytyä ja aikamoista kiirettä viimeajat olleet.. : )

    Ano;
    Nää koko asia on joskus todella haastavia, mutta kun oppii tuntemaan eri merkkien koot eli ovatko minkälaista mitoitusta niin se helpottaa valintaa huomattavasti.

    Molosta sinun kannattaa ottaa ainakin koko 104cm, koska ovat pientä mitoitusta. Meillä nyt käytössä se koko. Meillä on mennyt yleensä joka talvi koot kahden koon välein, eli jos nyt 104cm niin ensi talvena kaksi kokoa suurempi eli 116cm. Monesti on käynyt niinkin, että alkutalvesta joku haalari on tuntunut jättisuurelta ja lopulta ollu ihan sopiva sitten tammikuussa. Kummasti ne lapset kasvaa..

    Sisävaatteissa käytetään 104cm ja 110cm vaatteita. Jotkut 110cm on kyllä valtavia. Näiden kahden koon ero on minusta valtava.

    Racoon haalarit oli reiluja, ainakin kun Minealle niitä kokeilin. Minusta takit vastaa kokoa tai hiukan reiluja. Vauvapuolen vaatteet taas vastaavat kokoaan. Jos teillä nyt käytetään 92cm vaatteita niin 98cm riittää teille välikauteen. Leveyttähän näillä takeilla on.

    VastaaPoista
  11. Kylläpäs menevät meillä maut yksiin! Ostin alesta tuon saman Mini a turen haalarin pojalle, kovasti pähkäilin 98 cm ja 104 cm välillä, mutta kun koko ei ollut niin pieni, päädyin pienempään.

    Tuo Molon haalari vaikuttaa niiin kivalta, että kovasti houkuttelisi... Alestakin noita vielä löytyisi. Ajattelin vaan, että nykyisten hankintojen pitäisi riittää.

    Tytölle puolestaan löytyy Mini a turen anorakki tuossa samaisessa vaaleanpunaisessa sävyssä. :)

    VastaaPoista
  12. tähtiheijastimet on ihan parhaita!

    VastaaPoista