torstai 19. tammikuuta 2012

ARVONTA Hei kuka siellä?


Olen viimeaikoina saanut paljon uusia lukijoita ja olisi kiva saada tietää ketä/ketkä
käyvät blogiani lukemassa. Vain murto-osa kommentoi jotain, hiljaisia lukijoita on paljon.
Blogihan on sekoitus Pikku Mineaa ja meidän arkea pikkuneiti Minean ympärillä.

Nyt haluasinkin, että varsinkin kaikki te hiljaiset lukijat kirjoittaisitte vähän itsestänne ja siitä miksi tätä
blogia luette, mistä olette pitäneet ja mitä toivoisitte lisää, miten olette tänne löytäneet?
Toki ns. "jo tutut" lukijat saavat myös osallistua, kaikki kommentointi on tervetullutta.
(Bloggaajista olen livenä tainnut tavata vain kaksi.)

 Ja tervetuloa vain kaikki uudet lukijat!




Homma meneekin nyt niin, että laitan tähän porkkanaksi mukaan arpajaiset ; )
Samat tutut säännöt eli yksi arpa kun vastaat noihin esittämiini kysymyksiin ja
kaksi arpaa saa kun liittyy lukijaksi.
Anonyymit jättäkää erottuva nimimerkki.

Palkinnoksi arvotaan yksi vapaavalintainen Franck&Fisher pehmolelu ja toiseksi
vapaavalintainen sisävaate Pikku Minean valikoimista.
(ei ulkovaatteet)
Eikös aika makeeta?! : D

Arvonta alkaa nyt ja päättyy ensi viikon sunnuntaina puoleyön aikaan.
eli päivämäärä taitaa olla silloin 29.1
Voittajat julkaistaan maanantaina 30.1 ja odotan yhteydenottoa viikon ja sen
jälkeen arvotaan uusi voittaja.
 
Eli nyt vain kommentoimaan! : D



Hei, olenko koskaan näyttänyt missä me asutaan?!
Tässä meidän koti ja Pikku Minean majapaikka : )
Olemme ostaneet talon valmiina nelisen vuotta sitten. 
Asiakkaille tiedoksi, sisään tullaan viimeisestä ovesta, ensimmäinen ovi
menee meidän kodinhoitohuoneeseen. 
Monesti postipatekin seisoo ja kolkuttelee kodinhoitohuoneen ovella..; )

Mukavaa loppuviikkoa kaikille!


93 kommenttia:

  1. Täällä yksi hiljainen lukija :)
    Olen kahden lapsen äiti, (poika 8v. ja tyttö 4v.) jota kiinnostaa kauniit lastenvaatteet ja kengät. Sitä en muista kuinka tänne blogiin löysin...mutta kivoja vinkkejä mm. pukeutumiseen, sisustamiseen ja tarjouksia olen blogistasi saanut. Samaan malliin jatkukoon!

    -Milla-

    VastaaPoista
  2. Olen 3,5 vuotiaan tytön äiti pohjoisemmasta suomesta.. Olen lukenut blogiasi ihan päivittäin noin pari vuotta. Löysin ihan googlettamalla. Itse en alussa pitänyt vaatteita niin tärkeänä, mutta sitten innostuin samantien ku aloin seuraamaan muotiblogeja ;) Täältä löytyy todellakin hyviä ideoita vaatteiden suhteen.. Nytkin tilasin meille ens talveen sen molon sini/puna/valkoisen takin, ku nain sen minean päällä. Olin aina aatellut et liian poikamainen. Mutta ei ollenkaan ;) Tällä hetkellä kaipaisimme ideoita tulevaan kesään.. Mistä kivoja mekkoja yms.??

    Sanna S

    VastaaPoista
  3. Täällä yksi hiljainen lukija yhdellä arvalla! Olen reilu parikymppinen kolmevuotiaan tyttären äiti. Tykkään blogistasi ja Pikku Minean nettikaupassa tulee vierailtua aina toisinaan... :)

    Hyvää kevään odotusta!

    Aisha

    VastaaPoista
  4. Hiljainen lukija täällä, luen kyllä kaikki postauksesi mutta kommentointi aina jää.
    Tämä on kohta kolmen lapsen äiti (3,5v, 2v ja vauvaa odotellaan) Länsi-Suomesta. Tykkään lukea Minean pukeutumisvinkkejä kun itselläkin on samankokoinen tyttö.

    VastaaPoista
  5. Niin kuin tuosta bloggerin tunnuksesta näkyy niin olen kahden pienen tytön äiti. Olen blogiasi lukenut varmaan jonkun puolitoista vuotta. Olen tykännyt lukea teidän Minean arjesta ja oppimisesta, koska tuo meidän vanhempi on aika samanikäinen :) Myös vaatepostaukset ovat mieleeni ja sellaista ihanaa pinnallista luettavaa, kun kaikki ei aina tarvitse olla niin kuoleman vakavaa :D
    Myös uuteen "pikkulapseesi" Pikku Minea nettikauppaan olen ollut todella tyytyväinen ja kivaa, että olet saanut yrityksesi hyvin pyörimään ja sinulla on ollut monta kanavaa jossa mainostaa.

    VastaaPoista
  6. minä taidan ainakin silloin tällöin kommentoida. Ennen lueskelin silloin tällöin ja nykyään tulee luettua aina uuden postauksen tultua. Alkuun "eksyin" tänne toisista blogeista, nyt blogisi on oman blogini "näitä luen" listassa.
    Tykkään erityisesti postauksista teidän Minean vaatteista, vaatteet ovat niin paremman näköisiä lapsen päällä kuin henkarissa. :) Lisäksi hulluuteni ulkovaatteisiin nauttii katsella erilaisia tapoja asustaa vaatteita. :) Tykkään myös uusien mallistojen esittelyistä.

    Täällä puolen ruutua on 2 lapsen äiti. Perheessä tyttö 09/07 ja Poika 07/09 ja joku mieskin ;)
    blogini löytyy os. paivolanlaaksossa.blogspot.com :)

    kahdella arvalla mukana!

    VastaaPoista
  7. Anonyymi kotiäiti täällä...

    Olen 3 lapsen äiti keskisuomesta ja olen seurannut blogiasi puolisen vuotta. Blogisi löytyi sattumalta, jotain toista blogia lueskellessani. Niin nettikauppa kuin blogin muut jutut kiinnostavat ja ovat ilahduttavaa luettavaa. Olisi kiva kuulla perheenne muidenkin lasten kuulumisia ja sisarusten välisistä suhteista.

    terveisin anonyymi kotiäiti

    VastaaPoista
  8. Hiljattain löysin sattumata blogisi ja heti liityin lukijaksi! En ole tainnut kuin muutaman kerran kommentoida.
    Se miksi lukijaksi jäin on suloinen Minea. Joka myös muistuttaa itseäni pienenä :) Ja itsellä kun on vain poikia on kiva lueskella ja katsella vaaleanpunaista arkea :)

    Itse olen siis kahden pienen pojan äiti. Kiinnostunut vaatteista, sisutuksesta ja hauskoista jutuista.

    Ja kyllä, makeat palkinnot!

    VastaaPoista
  9. Löysin blogisi aikoinaan jonkun toisen lastenvaate blogin kautta. Lukemassa käyn aina uudet postaukset, mutta kommentoinut en montaa kertaa ole.
    Minulla on 15-4v ikäisiä lapsia ja siksi mukava kun välillä sivuat isompia lapsiasikin.

    Kivat palkinnot arvonnassa:)

    VastaaPoista
  10. Täällä kirjoittelee 5kk vanhan tyttövauvan äiti. Olen löytänyt blogisi Kultahippu-blogin kautta muutama kuukausi sitten ja siitä asti seurannut tiiviisti postauksiasi. Blogissasi tykkään selkeästä ulkoasusta, kivoista kuvista ja kauniista lastenvaatteista :) Omalle tytölleni olen hankkinut tähän asti vaatteet H&M:ltä, Lindexistä ym. "halpakaupoista", sillä tyttö kasvaa niin nopeaa. Haaveena olisi, että sitte kun kasvu vähän tasaantuu, voisin hankkia esimerkiksi Racoonin ja Wheatin vaatteita hänelle :) Hmm, en kyllä keksi mitään toivepostauksia tai mitään lisättävää blogiisi.. Tähän asti on ollut sopivasti sisustusta, vaatteita ja "normaaleja" lasten juttuja :)

    Lisään samalla itseni lukijaksi!

    VastaaPoista
  11. Minean touhuja on tullut seurattua vissiin alusta lähtien :) Toivoisinkin ehkä jatkossa taas enemmän postauksia myös teidän perheen arjesta ja Minean puuhista, niistä oli aina kiva lukea kun meidän neidit niin saman ikäisiä. Ymmärrän kyllä että yrittäjyys vie paljon aikaa ja kaikkeen ei jää aina aikaa ja energiaa :)

    VastaaPoista
  12. Heip!

    Täällä vajaa 2-vuotiaan tytön äiti Keski-Suomesta ja satunnainen lukijasi. Blogit ovat leppoisaa ajanvietettä ja niistä saa usein mukavia vinkkejä&linkkejä, joten olen kiitollinen niin sinulle kuin muillekin, ketkä kirjoittavat avointa blogia meidän iloksi.
    Harvoin tulee valitettavasti jätettyä kommenttia.
    Jatka vain samaan malliin!

    Iloa talvipäiviinne toivottavat,
    S&L

    VastaaPoista
  13. Hiljainen mamma täälläkin :)

    Lappeenrannasta 2 pienen tytön äiti vierailee blogissa aina kun aikaa riittää. Kiva lukea teidän arjesta ja toivonkin, että olisi enemmän "meidän päivä" postauksia.

    Ihana blogi ja ihana Minea!

    VastaaPoista
  14. Hei!

    Tässä myös juuri muutama päivä sitten lukijakuntaasi liittynyt (pian) kahden lapsen äiti Etelä-Suomesta. Blogiisi löysin oikeastaan useiden muiden lukemieni blogien kautta. :) Blogissa kiinnostaa sekä se syvällisempi havainnointi lapsiperheen arjesta ja sitten se pinnallisempi puoli eli lastenvaatteet. Pikku Mineasta en ole vielä ehtinyt mitään tilaamaan, mutta alet kyllä houkuttavat. Pikku neitien maailma on minulle vielä kovin uusi, joten ylipäätään tyttömäisistä jutuista olisi mukava lukea. :) Kun blogeja luen, yleensä myös kommentoin ahkerasti, joten varmasti tutuiksi tulemme. :)

    VastaaPoista
  15. Mä kanssa oon löytäny tän blogin jonkun toisen lastenvaate blogin kautta, joskus reilu vuos sitte :) kommentoinu en oo ku kerran.
    Me ollaanki nähty areenalla joulumessuilla, meiän toinen tyttö oli sillon 2 viikkonen :)eli tässä etelä-pohjanmaalla asutaa ja kaks pientä tyttöä mulla.. Nättejä vaatteita minealla ja hyvää palvelua pikkuMineassa! kiitos ruokalapusta mikä tuli vielä kaupanpäälle =)

    VastaaPoista
  16. hei, olen kolmen tytön äiti itä-suomesta. tykkään blogissasi lukea(katsella) ihanista minean vaatteista. käyn jokapäivä lukemassa blogeja.blogiisi löysin sattumalta kun etsin jotain lastenvaatetta. osallistun arvontaan.saas nähdä suosiiko arpa onni pikku neidin synttäripäivä. 29.1 täyttää meidän pienin 3 vuotta.t.titi81

    VastaaPoista
  17. Olen lukenut blogiasi vuoden verran, kahden lapsen äitinä on kiinnostanut lukea teidän arjestanne ja Minen kuulumisista kun meillä aika samanikäinen tyttö.
    Lastenvaatteet ovat myös lähellä sydäntä ;) joten niitäkin on kiva lukea! Vähän olen ollut viime aikoina pettynyt kun paljon on postauksia koskien pikkumineaa, mutta toki ymmärrän että tämä on loistava, ilmainen, kanava mainostaa ;)

    VastaaPoista
  18. Ompas ihana arvonta!

    Mä olen ollut jo pidemmän aikaa vakkarilukija, mutta liian harvoin kommentoin. Löysin tänne muistaakseni jonkun toisen blogin kautta.

    Lueskelen blogiasi, sillä meiltäkin löytyy -09 syntynyt tyttönen ja nyt myös vauveli, joka syntyi vuoden alusta. Mua siis kiinnostaa muiden äitien pitämät blogit paljon.

    Ja täältä löytyy aina ihania vaatepostauksia ja kiva päästä seuraamaan Pikku Minean tarjouksia.

    VastaaPoista
  19. Uusi yritys, kun eka kommentointi ei onnistunut!
    Löysin blogisi ja nettikaupan muiden blogien kautta! Itsellä myös samanikäinen tyttö ja mukava lukea lastenvaatepostauksia. Kiitos myös hyvästä ja nopeasta palvelusta nettikaupassa!:)

    Lumi

    VastaaPoista
  20. Moi,

    kahden lapsen äiti täällä. Tyttö 3,5v ja poika jo koulussa. Tykkään lueskella lastenvaateblogeja, ja myös sinun postauksesi luen aina innolla :) Jatka vaan samaan malliin, ja Pikku Mineastakin on pelkästään hyviä kokemuksia muutaman paketillisen verran :)

    VastaaPoista
  21. Kahdella arvalla mukaan arvontaan! Minä olen 30-vuotias 2-vuotiaan pojan äiti ja toinen lapsi syntyy keväällä. Olen lukenut blogiasi muutaman kuukauden verran, sitä ennen piipahtanut täällä satunnaisesti. Etsiydyin blogisi pariin Pikku Minea -nettikaupan vuoksi, täällä pysyy mukavasti kärryillä siitä mitä nettikaupassa tapahtuu ja ennen kaikkea näkee vaatteista kuvia Minean päällä ja kuulee vaatteiden mitoituksista jne. Toivon, että jatkossakin voisit esitellä esimerkiksi uusia ulkoilupukuja Minean päällä.

    Lopuksi vielä... teillä on tosi kaunis talo!

    VastaaPoista
  22. Olen blogisi hiljainen lukija ja kahden lapsen äiti (poika 6v. ja tyttö 1,5v.).

    Löysin blogisi jonkun toisen lastenvaatteita käsittelevän blogin kautta. Tykkään lukea ihan arkisia lapsiperheen tekemisiä käsitteleviä sekä lastenvaatteisiin liittyviä postauksia. Yrityksesi perustamiseen liittyviä postauksia on ollut myös hauska lukea.

    Pikku Minean lastenvaatteet ovat ihania ja muutama on meille kotiutunutkin :) Näin tytön myötä tuo lastenvaatekaappi pursuaa kohta yli...

    Jos löydät kivoja lastenvaatemerkkejä vähän "isommillekin" pojille, niin kuulen niistä mielelläni vinkkejä.

    T: Isla

    VastaaPoista
  23. Kahdella arvalla mukana!
    Mä olenkin jo pitkään ollut lukijana täällä,kommentointi vaan on usein jäänyt. Eli täällä lueskelee 6 lapsen äiti joka alunperin ihastui tyyliisi pukea Minea ja samasta syystä edelleen täällä vierailen,ne kauniit vaatteet :)

    VastaaPoista
  24. Hei, olen kahden lapsen kotiäiti Etelä-Suomesta (poika 10 kk ja tyttö 2v 9kk). Löysin blogiisi toisen lastenvaateblogin kautta. Ja myös minä pidän kauniista lasten vaatteista samoin kuin kauniista kodeista. Pikku Mineassakin on tullut käytyä ostoksilla, ja sieltä löytynyt Wheatin mekko on äidin ja tyttären ehdoton suosikki. Parannusehdotuksia minulla ei sen kummemmin taida olla. Tyytyväinen nykytilaan siis.
    T. Riitta N.

    VastaaPoista
  25. En muista mitä kautta eksyin blogiisi.Olen nippa nappa vuoden ikäisen pojan äiti ja tykkään lukea lapsiperheen iloista ja suruista,ELÄMÄSÄSTÄ.Sinulla on myös kiva kauppa,olen totaalisen ihastunut tilaamiini pöllötyynyihin:))

    VastaaPoista
  26. Heippa!

    Mä oon tainnut Minean kuulumisia lukea blogin alusta asti :). Kiitokset esittäisin minäkin kaikista vaatesovituskuvista, niistä ollut hurjasti apua!

    PS. Kätsäähän ois jos sun työhuone olisi tuossa kodarin tilalla. Ois näpsäkkää siirtää postipaten tuomiset paikoilleen ;).

    VastaaPoista
  27. Moikka :) Täällä siis 23vuotias 1v 6kk pojan äiti ruudun takana. En muista mistä aikoinaan löysin sun blogiin, jokaisen postauksen käyn kurkkimassa, mut en juuri kenellekään muista kommentoida. Joskus sentään jotain kommentoin :) Tykkään blogista ja ihana seurailla Minean vaatetusjuttuja ym, vaikka itsellä onkin poika.

    Vanhana lukijana siis mukana.

    VastaaPoista
  28. Mukana kuljettu alusta asti (tietääkseni/muistaakseni) ja olen siis 4 lapsen opiskeleva äiti pks.
    Kaksi arpaa kiitos. Ja kiitos myös kivasta blogistasi.

    VastaaPoista
  29. "MILLAnen" täällä taustalla on myös jonkin aikaa lukenut blogia. Ihastuin kauniisiin vaatejuttuihin kun omasta tuttavapiiristäni ei löytynyt juttuseuraa tämän kaltaisiin aiheisiin. Löysin tänne muistaakseni jonkun toisen blogin kautta ja kiva plussa oli löytää tätä kautta myös "pikku minea kauppa" johon juuri lähti tilaus (jos toinenkin :-)
    T.MILLAnen

    VastaaPoista
  30. Täällä jo pitempiaikainen lukijasi, neljän pienen lapsen äiti keski-suomesta :) Toiseksi nuorimmainen on aikalailla Minean ikäinen ja onkin ollut mukava seurata minean touhuja yms. Tykkään blogisi kokonaisuudesta, enkä muutoksia kaipaa!

    VastaaPoista
  31. Ihana arvonta, kahdella arvalla mukana!

    En muista mistä blogiisi aikoinaan eksyin, mutta varmaan jokun muun blogin kautta.

    Täällä neiti reilu 4v. ja poika vajaa 3v.

    VastaaPoista
  32. Heippa! Luen blogia Bloglovinin kautta, eli jokaisen postauksen. Välillä harmittaa kun Minealta pieneksi jääneet ihanuudet on meillekin jo liian pieniä!

    t. Sari

    VastaaPoista
  33. Kahdella arvalla mukaan arvontaan. Minäkin tykkään noista kokosovitusjutuista. Niistä niin konkreettisesti näkee sen vaatteet koon.

    VastaaPoista
  34. Moikka moi! Löysin blogeihin ylipäänsä joskus viime keväänä enkä enää muista kenen listauksen kautta sinun blogisi löytyi. Lisäsin sen kuitenkin heti lukulistalle, Minea vaikutti niin söpöseltä ja lastenvaatteet ovat itselle rakas hömppäharrastus. Erinomaisen ihastuttavaa siis että myös huutiskohteita on päässyt täältä seuraamaan. :) Sitten polkaisit pystyyn vielä PikkuMinean, josta on tullut jo muutamasti tilattua. Olen tykännyt kovasti lukea hieman omaani (2v) vanhemmasta tytöstä, tuntuu kuin saisi vinkkejä siitä mitä odottaa. Lastenvaatemaailma kiehtoo kovasti, olisin tavattoman kiinnostunut jos valottaisit maailmaa ja työtä kaupanpidon takana! Lähes päivittäin aamu- tai päiväkahvin kera tulee täällä vierailtua. :)

    VastaaPoista
  35. Blogiasi seurailee kahden lapsen äiti (tyttö 10kk ja poika 2v)samasta kaupungista kuin sinä. Blogisi löysin muistaakseni samoihin aikoihin kun kauppasi avattiin, mutta en muista kuinka sinne eksyin. Lastenvaate jutut kiinnostaa aina ja niitä blogistasi onneksi löytyykin.

    Kahdella arvalla mukana.

    VastaaPoista
  36. Mukana ollaan kahdella arvalla. Mä olen varmaan se toinen, jonka oletkin nänyt livenä ;) Tykkään blogistasi tosi paljon!

    VastaaPoista
  37. Kolmen tytön äiti-ihminen täällä moi! Mua kiinnostaa kauniit lastenvaatteet ja "lifestyle-tyyliset" blogit. Mieluusti luen teidän kuulumisia enemmänkin! Tätäkin blogia on jo pidempään tullut seurattua ja lukijanakin ollaan :)

    VastaaPoista
  38. Kahdella arvalla mukaan.
    Kahden rinsessan äiti (2v4kk ja 7kk). Rakastan kauniita lastenvaatteita ja olen luvattoman laiska kommentoimaan vaikka blogeja tykkään hirmuisesti lukea! Sinun blogiisi löysin Sinin blogin kautta ja onhan tätä tullut lueskeltua jo hyvä tovi :)
    Teidän touhuista on mielenkiintoista lukea ja Minea on niin suloinen että! Ja onhan tuota tullut puodistakin tilailtua kerran jos toisenkin... ;)

    VastaaPoista
  39. Hiljainen lukija yhdellä arvalla mukaan. Olen reilu kolmikymmpinen (no kohta tätäkään ei voi hyvällä omatunnolla käyttää, mutta reiluus on suhteellinen käsite...;)) kolmen lapsen työssä käyvä äiti. Lapset on kohta 10v poika, jonka pukeutumiseen ei äidillä ole osaa eikä arpaa, mitä nyt kiikuttaa puhkikulutetut pois kaapeista, 6,5v ja 3,5 vuotiaat tytöt, joiden pukeutumiseen minulla on vielä jotain sanomista. Ja onneksi molemmat tykkään mun tarjoamista vaatteista.

    Olen seurannut blogiasi varmaan vuoden verran. Tykkään katsella kivoja vaatteita ja nyt vielä bonuksena nettikauppasi. Siellä on muutama tuote, joita tytöilleni olisin halunnut, mutta koot on aina ehtineet mennä. :(

    Mitään postauksia en osaa toivoa. Jatka samalla mallilla vain.

    VastaaPoista
  40. Heippa!
    Olen kahden tytön (3v ja 7kk) äiti ja blogisi lukijaksi eksyin etsiessäni lastenvaatteita netistä. Kaupoille ei ehdi kuten ennen ja on ihana lukea blogiasi ja seurata lasten vaatemuotia kotisohvalla, lasten nukkuessa.
    Ostoksillekin yritin Pikku Mineaan mutta joku nopeampi oli jo vienyt haluamani koon. Toisella kertaa sitten. Loistavaa talven jatkoa!

    VastaaPoista
  41. Vitsi näitä on ihana lukea!! : D <3 joskus sitä ihan unohtaa kuinka moni tätä oikeasti lukee..

    VastaaPoista
  42. Vanha tuttu tavallaan, jos niin voin sanoa. :) Ainakin sinun blogisi on itselleni tullut tutuksi tässä vuoden aikana mitä olen itse bloggaillut, taisit itse asiassa olla niitä ensimmäisiä lastenvaateblogeja joita aloin seuraamaan! ;) Yhdellä arvalla mukana.

    VastaaPoista
  43. Kahden lapsen 24v äiti (poika 4v ja tyttö 2v) Lounais-Suomesta. Olen blogiisi ihan uusi tuttavuus, mutta ihastuin heti :)

    VastaaPoista
  44. Mukana kahdella arvalla :)!
    Löysin tänne silloin aikoinaan kun mietin oman blogin perustamista kun Lintsukka ja Minea on aika samanikäisiä.
    Tykkään sun positiivisesta tavasta kirjoittaa ja sulla on kyllä niin hyvä maku vaatteiden suhteen että oli jo aikakin avata oma putiikki ;)!

    VastaaPoista
  45. Kahden tytön (2v 6kk ja 11kk) äiti Pirkanmaalta. Aikalailla alusta asti on blogiasi tullut seurailtua, mukavaa luettavaa. Ja onpa pikku mineaankin tullut tehtyä tilaus jos toinenkin :)
    Jatka samaan malliin!

    VastaaPoista
  46. Mukana ehdottomasti! Kolmen riiviön äiti Etelä-Suomesta. Olen seuraillut ihanaa blogiasi varmaan ihan alkumetreiltä asti. Täällä on vaan kaikki kohdallaan!

    VastaaPoista
  47. Olen 22-vuotias naisihminen eteläisestä Suomesta, joka harvoin kommentoi mitään. Blogiisi eksyin aikoinaan jonkun toisen blogin kautta. :) Suloiselle Minealle terveisiä!

    Yhdellä arvalla mukana!

    Johanna (nxmo)

    VastaaPoista
  48. Kahdella arvalla mukana. Olen lukenut blogiasi varmaan jo vuoden verran. En kyllä muista, miten tänne löysin, mutta koukkuun jäin. Tykkään lukea juttuja Minean arjesta ja touhuista. Sovituskuvatkin ovat kivoja. En kyllä menis muuttamaan mitään. Pidän rennosta tyylistäsi kirjoittaa. Kiitos mukavasta blogista!

    Täällä siis 1v 8kk -ikäisen tyttären äiti, joka on hurahtanut lastenvaatteisiin. Onneksi täältä löytyy samanhenkisiä, kun niitä ei omassa ystäväpiirissä oikein ole.

    VastaaPoista
  49. Hei,

    olen kolmen lapsen äiti (tytöt 4 ja 16 v sekä poika 6 v) ihan tästä naapurikunnasta. Saan blogistasi vinkkejä varsinkin nuorimmaisen vaatetukseen.

    terveisin Jonna

    VastaaPoista
  50. Hei! ja kiitos, posti toi eilen kauniita vaatteita meidän 4 kk ikäiselle pojalle. Olen 3 lapsen äiti pohjanmaalta. Kiinnostunut lastenvaatteista ja sisustuksesta. Käyn täällä sillointällöin kurkkimassa mitä ihanaa olet löytänyt jommalle kummalle Minealle;)
    Terveisin Mari

    VastaaPoista
  51. Minäkin olen jo pidemmän aikaa lueskellut blogiasi, ensin anonyyminä ja nyt jo tovin "virallisena" lukijana :)
    Blogisi löysin jonkun toisen blogin kautta.

    Jyväskylässä asustellaan ja meillä on kolme lasta (P -04, T -07 ja T -11). Pikku Mineassa tulee myös aika ajoin vierailtua ja täytyy kyllä kiittää saamastani hyvästä palvelusta!

    VastaaPoista
  52. Heipä hei!
    Täällä myös enimmäkseen taustaileva lukija, joka nyt vasta muisti virallisesti kirjautua lukijaksi. Olen seuraillut tätä jo ennen kauppaa, mutta nyt on kiva käydä lukemassa myös Pikku Minean uutisia. Meiltä löytyy tytöt -07 ja -09. En osaa toivoa blogilta mitään, näin on hyvä :) Ja arvontaan siis kahdella arvalla.

    VastaaPoista
  53. Ja täällä: Äiti Etelä-Pohjanmaalta, nuorimman lapsen kanssa kotona (neiti 2v.). Blogiisi varmaan löysin jonkun lehden jutun perusteella. Olen kyllä sinulta huutiksesta jotain joskus ostanut.
    Iloista kevättalvea!
    Liisa

    VastaaPoista
  54. Lukija pk-seudulta ilmoittautuu. Lapsia 3kpl (tyttö '04 poika kohta '07 ja tyttö '11). Mammalomalainen ehti taas uppoutua enemmän lastenvaatemaailmaan löysi tämän blogin muiden blogien listojen kautta. Blogin kautta löytyi myös Pikku Minea. Mielelläni näen vilautuksia uusista mallistoista, kuvia vaatemessuilta ja tietysti Mineakin tyyliä kahden tytön äitinä on kiva seurailla. Toki tarjous ilmoitusten myötä eksyn aina Pikku Mineaankin katsomaan olisiko jotain meille sopivaa. Ehkä voisit myös poikien vaatetusta nostaa enemmän esille? Vaikea tietenkin Minean avulla, mutta vaikka kaupan näkökulmasta. Arvonnassa mukana 2 arvalla.

    VastaaPoista
  55. Hiljainen lukija täälläkin :) En muista miten tänne blogiin päädyin ensimmäisen kerran, varmaan jonkun muun blogin kautta. Täältä saa hyviä vinkkejä lasten vaatteista ja ihanaa, että aloitte yrittäjäksi :)

    VastaaPoista
  56. Hei,
    Olen kahden tytön (1/10 ja 3/11) äiti Oulun lähistöltä. Löysin blogisi jonkun toisen blogin kautta, enää en muista minkä. Kun vanhempi tyttö oli vielä konttaus iässä en ollut kovinkaan kiinnostunut vaatteista, mutta nyt kun hän on jo iso neiti on lasten muoti alkanut kiinnostaa. Lähinnä haen blogistasi vinkkejä tyttöjen muotiin ja niitä olenkin saanut. Lukija olen ollut noin 4 kuukautta ja tyytyväinen sellainen. :)

    Kahdella arvalla mukana.

    VastaaPoista
  57. Hiljainen lukija ilmoittautuu :) 2v poikasen äiti-ihminen pohjois-pohjanmaalta. Lastenvaatteet ja kaikki lapsiin liittyvä jaksaa kiinnostaa :)

    VastaaPoista
  58. Täällä yksi lukija ilmoittautuu mukaan:) Olen joskus kommentoinutkin jotain, mutta aika usein olen hiljaa taustalla, tosin jokaisen postauksen käyn kyllä innolla lukemassa:) Minä olen neljän lapsen äiti Lappeenrannasa. Nuorimmille, 3-vuotiaille kaksostytöille, kaikkein eniten täältä aina vaatevinkkejä etsin:)

    VastaaPoista
  59. Olen kolmen tytön (synt.2001,2003 ja 2009) äiti etelä-pohjanmaalta. Huutonetin kautta tutustuin blogiisi noin vuosi sitten ja siitä lähtien olen sitä lueskellut. Kiva seurata Minean puuhia ja ihastella kauniita vaatteita. Päivi

    VastaaPoista
  60. Täältä löytyy 4 lapsen äiti Keski-Suomesta. Blogiisi löysin aikoinaan toisen blogin kautta.
    Voi miten kauniisti Minean vaatetat. Vinkkejä oman pienen tyttären pukeutumiseen on kiva blogistasi poimia :)

    Zoanna

    VastaaPoista
  61. Alusta asti mukana pysytellyt mutta harvakseen kommentoiva neljän tytön äiti pohjoisesta. Sovituskuvat kiinnostavat ja Minean kasvua on kiva aina seurata :-)
    Kahdella arvalla ihanassa arvonnassa mukana.

    VastaaPoista
  62. 4-vuotiaan tyttären äippä Seinäjoelta ilmoittautuu :) Tykkään seurata suloisen Minean touhuja, ja katsella kuvia kauniista asukokonaisuuksista. En muista miten ensimmäistä kertaa löysin blogiin, oliko toisen blogin vai jonkun keskustelupalstan kautta....

    VastaaPoista
  63. Täällä 4 v tyttösen äiti Pohjois-Karjalasta :) Mitenköhän aikoinaan löysin blogiisi... hmm? Varmaankin jonkun toisen lastenvaateblogin kautta. Täältä saa ihania vinkkejä lastenvaatteisiin ja Minea on niin mainio neiti, että seurattua tulee säännöllisesti. Myös puodissa olen vieraillut :) Jatka vaan samaan malliin! Ai juu, ja kahdella arvalla mukaan.

    VastaaPoista
  64. Heips! Täältä löytyy 2½ vuotiaan Minean äiti. Blogiisi tutustuin tietenkin nimen kautta :D Vaatteiden suhteen meillä on samantyyppinen maku ja on kiva ihastella kauniita vatteeita ja muitakin postauksia.

    VastaaPoista
  65. Moi! Olen 4-vuotiaan tytön äiti Pohjois-Pohjanmaalta. Löysin blogisi Lastenhuoneessa-sivustolta, ja on tainnut tulla luettua alusta asti, vaikka tooooosi laiska kommentoija olenkin. Mukava katsella söpöä Mineaa ja nättejä vaatteita, ja lukea mukavia juttuja. Osallistun kahdella arvalla.

    VastaaPoista
  66. Heipä hei! :) Olen kahden lapsen (poika 4 v., tyttö 2 v.) äiti Keski-Suomesta, ja tykkään lukea blogiasi, vaikken kommentteja tänne yleensä jätäkään. Lastenvaatejutut kiinnostavat, mutta myös muut lapsiperheen elämää koskettavat postaukset. Arvonnassa mukana kahdella arvalla.

    VastaaPoista
  67. Olen eksynyt tänne blogien maailmaan vasta hiljattain, ja löysinkin blogisi ensimmäisten kiinnostavien joukossa jonkun toisen blogin kautta. Itselläni on kolme pientä poikaa. Blogisi erottuu muista, koska rakastan lastenvaatteita, ja sinullahan on samalla tässä tuo putiikki. :) postauksia on myös kiva lukea, ja on kiva, kun näkee kauppasi vaatteita jo 'sovituksessa'. Ensimmäinen kerta, kun mihinkään blogiin kommentoin, on niin houkutteleva porkkana sulla tosiaan tuo arvonta! :) Terveisin äiti Joensuusta

    VastaaPoista
  68. Riikka osallistuu nyt arvontaan, johon jo kerran yritin osallistua..

    Riikka siis ja kaksi lasta ja asumme Alppilassa.
    Sun blogia on kiva lukea ja mukavaa päivää!

    Riikka

    VastaaPoista
  69. Haluan osallistua myös arvontaan. Taisinkin vastata sinun kysymyksiin jo sähköpostitse...

    nimimerkki "sen toisen" pikkuisen Minean äiti

    VastaaPoista
  70. Liityin juuri lukijaksi eli osallistun arvontaan kahdella arvalla. Olen seurannut blogiasi melkein alusta asti, mutta en yleensä jätä viestejä itsestäni. Olen saattanut ehkä kerran jättää kommentin.

    Asun pääkaupunkiseudulla ja löysin aikanaan blogisi jostain toisesta lastenvaateblogiluettelosta.

    Eniten tykkään postauksista, jossa esittelet eri vaatemerkkien tulevia kausia. Nuo postaukset ovat jääneet parhaiten mieleen.

    VastaaPoista
  71. Moikka moi!

    Tulin tänne tällä viikolla kun puhuttiin puhelimessa ja kuulin sinulta että pidät blogia ja heti tulin katsomaan mitä täältä löytyy ja varmasti jään lukemaan juttujasi!

    Olen myös varma että käymme toistekkin Pikku Mineassa ostoksilla, takki ja housut tytölle ovat aivan ihanat!

    Mukavaa loppuviikkoa! :)

    T: Anu ja lapset 2v. ja 5kk :)

    VastaaPoista
  72. Heips! Aika lailla alusta lähtien olen seurannut Minean touhuja. :) Minut varmaan jo tunnetkin eli kolmen lapsen äiti Keravalta.

    Osallistun kahdella arvalla arvontaan. Ihan huikeet palkinnot. :))

    VastaaPoista
  73. Ihana arvonta!! Vanhana lukijana kahdella mukana. :)
    Jaa, kauankohan täällä olen käynyt... :) Varmaan siitä asti, kun oman bloginkin olen perustanut eli aika kauan. :)
    Tykkään vaatejuttujen lisäksi lukea myös Mineasta, nuo meidän pienimmät kun ovat niin samanikäiset. :)

    VastaaPoista
  74. Blogiasi olen tainnut lukea melkein alusta saakka.Eniten olen tykännyt postauksista, joissa esitellään uutuusvaatteita sekä neidin touhuiluja.

    VastaaPoista
  75. Olen tainnut lukea blogiasi aivan alusta lähtien. Löysin tänne varmaan jonkun kommentin kautta minkä jätit toiseen blogiin tai sitten toisen bloggaajan "lukulistalta".
    Meillä on melkein samanikäinen tyttö kuin Minea. Minean touhujaan onkin kiva lukea.
    Lastenvaatejutut on todella mieleisiä mulle myös :) Jos tuossa lastenvaateaiheessa ollaan, niin kivoimpia postauksia on ne joissa "esittelet" Minean ulkoiluasuja, haalareita jne. Haluaisin nähdä lisää myös Minean arkisia päiväkoti-asuja :)
    Kahdella arvalla mukaan.

    VastaaPoista
  76. Kahdella arvalla mukaan!

    Olen 4-vuotiaan pojan ja 1,5-vuotiaan tytön äiti Varsinais-Suomesta. Kolmatta lasta odotellaan saapuvaksi piakkoin. Blogiisi olen löytänyt jonkin toisen lastenvaateblogin kautta ja käyn täällä ihastelemassa ihania vaatteita ja saamassa ostosvinkkejä erityisesti pikkuneidin vaatetuksen suhteen.

    VastaaPoista
  77. Täällä on yksi vierailija, joka lukee päivityksiä aina kun on aikaa netissä oleskella. Kaikki mitä olen -blogin kautta olen tänne eksynyt aikoinaan. Kotona viilettää 1v 1kk tyttö ja isosiskolla on ikää 1kk vajaa 3v. Lastenvaatteet ja toki Minean touhut kiinnostavat, onhan tytöillä aina paljon "omia" juttuja. :)
    Kahdella arvalla mukana!

    VastaaPoista
  78. Hei! Olen kahden tytön äiti Oulun seudulta ja käyn ihan säännöllisesti kurkkimassa Minean hienoja kuteita :-) Liityin lukijaksi!

    VastaaPoista
  79. Täällä kolmekymppinen pienen tytön äiti.Lukeudun varmaankin "hiljaisiin lukijoihin" En muista että olisin kommentoinut aiemmin :)

    Jatkossa toivosin että olisi postauksia teidän arkielämästä, perheestä ja tietty ihasta Mineasta

    VastaaPoista
  80. Heippa!
    Rakastan näitä blogeja. Sinun blogisi on erittäin viihdyttävä ja on ihana katsella millaisia suloisuusvaatteita olet lapsellesi hankkinut. Minulla on poika 4,5 v ja tyttö 3 v. Asustelen Pirkanmaalla.
    Mukavaa tammikuuta!

    -Jonsku75

    VastaaPoista
  81. hiljainen lukija täälläkin...löysin blogiisi joskus muinoin kaksplussan palstalta ja tykästyin! kommentointi vain aina jää kun niin nopeesti vain ehtii tässä istumaan...

    olen nuori, 22-vuotias kotiäiti napapiiriltä. meillä on kaksi lasta, tyttö syntynyt 12/2009 ja poika 1/2012 :) toivoisin juttuja teiltä kotoa, sisustuksestakin olis kiva nähdä :) ja tietty arkisia juttuja on aina ihana lukea!

    VastaaPoista
  82. Hei vaan! Hiljainen ja anonyymi lukija täälläkin. Olen puolitoistavuotiaan tytön äiti ja juuri palannut takaisin työelämään. Äippäloman ajan luin innokkaasti eri blogeja päivittäin, lähinnä lasten vaatteista kiinnostunena. En muista, miten blogisi löysin. Ehkä Kaikkimitäolen - blogin kautta.

    KatiM

    VastaaPoista
  83. Moikka.
    Mä olen varmaan sellainen "puolihiljainen" lukija. Alusta asti olen blogiasi lukenut mutta kommentoin tosi harvoin :/

    Pidän vaatejutuista, jutuista Mineasta sekä kiva lukea muutenkin perheenne kuulumisista. Kun noita teinejä löytyy meiltäkin :)

    En osaa toivoa mitään lisää :) Tämä on hyvä näin. Ja nuo on kivoja kun esittelet blogissasi myös kauppasi uutuuksia, kerrot vähän koko-asioista ja jaat sovituskuvia Minea mallina :)

    VastaaPoista
  84. Täällä yksi "hiljainen lukija" naapuri pitäjästä. Blogisi olen löytänyt n. 1½vuotta sitten kun tyttäreni syntyi ja heti laitoin suosikkeihin:). Lastenvaatteet on tällä hetkellä suurin kiinnostuksen kohteeni ja blogistasi olen saanut hyviä vinkkejä (ja rahaa kuluu:D). Minulla on kaksi lasta ja kolmatta odotan.

    VastaaPoista
  85. Kahden lapsen kotiäiti(reilu 2-vuotias ja reilu 0-vuotias :) )
    Reilun vuoden olen vissiin blogiasi lukenut. Esikoinen on saman ikäinen kuin Minea, niin on ollut mukava lueskella Mineaa koskevia juttuja. Yleensä aloitan aina "blogikierroksen" täältä!
    Kaksi arpaa!

    VastaaPoista
  86. Heips!
    Yks hilijaanen ja alkuperältään pohojalaanen lukija täällä ;) Meillä asustaa 3 lasta ( pojat 7 ja 1½v ja tyttä kohta 6v) ja vaatteet kiinnostaa tietenkin! Työt ja perheen pyöritys uhkaavat viedä kaiken mamman nettiajan. Blogia olen lukenut alusta asti, mutta kommentoinut en varmaan ole koskaan? Tykkään blogistasi just tällaisena, kevään sisustusjutut kiinnoistaa kanssa!

    -Kaisa

    VastaaPoista
  87. Täällä kolmekymppinen kahden pienen äiti Etelä-Suomesta. Alunperin löysin blogiisi noin vuosi sitten jonkun toisen blogin kautta, en kyllä enää muista kenen.
    Blogisi on hyvä näin, en kaipaa erityisemmin mitään uutta sisältöä. Itse tykkään eniten lastenvaatepostauksista, esikoiseni kun on Minean ikäinen tyttö ja lastenvaatteet lähellä sydäntä. Säännöllisesti tarkistan myös verkkokauppasi sisällön, kauniita vaatteita myyt.
    Yhdellä arvalla mukana.

    VastaaPoista
  88. Hiljainen lukija täälläkin, vaikkakin mukana menossa olen ollut jo aika kauan ja silloin tällöin kommentoinutkin :) Mutta siis pian 3v tytön ja 3kk ikäisen pojan äiti Pohjois-Pohjanmaalta hei :)

    Mukava on ollut lukea teidän arjesta ja shoppailuista, samaa toivon jatkossakin.

    VastaaPoista
  89. Hiljainen lukija täälläkin. Olen löytänyt blogit ihan hiljattain ja Minean uudet vaatteet blogi oli ihan ensimmäisiä;O) tais lähtä siittä kun etsin vaatetusta pikkupirpanalle ja kokemuksia uusista ja erinmerkkisistä lastenvaatteista .Edellisestä vauvasta kun on meillä vierähtänyt aikaa.3 lapsen kotiäiti vanhin yläasteella ja nuorin 1 vee. Uusi PikkuMinean asiakas . Ihanaa kevään odotusta kaikille !!

    VastaaPoista
  90. Heips, täällä kolmen lapsen äiti Pohjois-Pohjanmaalta. Olen seurannut blogiasi pitemmän aikaa, joskus kommentoinutkin ja Pikku Mineasta on tullutmuutaman kerran ostettuakkin : ) Ihanat palkinnot!
    Meillä onkin Franck & Fisheriä ihana pöllö ja pöllö reppu.
    -Sari

    VastaaPoista
  91. Olen löytänyt blogisi aivan vasta.

    Olen lapissa asuva yhden tytön äiti:)

    VastaaPoista
  92. Hiljainen lukija täälläkin :)
    Olen kohta 2,5-vuoitaan tytön äiti Keski-Suomesta. Meillä asustaa myös shelttineitokainen.

    Me tykkäillään arkielämän kuulumisista ja noista ihanista vaatteista! :) Me eksyillään tänne blogiin aina välillä ystäväni blogin kautta lukeskelemaan :)

    VastaaPoista
  93. Koitan kahden hulinaviikon päälle lukea vanhoja ja meinasi mennä ihan ohi ihana arvonta - mukaan siis ilman muuta!
    Minusta oikein hyvä näin, sovituskuvat minustakin tosi kiva juttu.

    VastaaPoista