torstai 30. syyskuuta 2010

Gymboree


Olen aina tykännyt myös Gymboreen vaatteista. Ja kerhossa yksi äiti mainitsi tilanneensa sieltä suoraan vaatteita. Itse olen aina niitä Huutiksesta huudellut. Ovat mielestäni aika hyvä laatuisia ja ihan kohtuu hintaisia. 
Tietenkin menin heti surffailemaan heidän sivuilleen.

Ostoskori alkoikin täyttyä kaikenlaisita ihanuuksista...
..piti sitten lopuksi jo karsia. : /
Ale juttuja oli todella paljon jopa -60% ja kivoja uutuuksiakin!
Postikulut ovat loppusummasta riippuen 15-30e tai enemmän.

Nämä sitten lähti meillepäin..
paljon ale juttuja ja pari uutuuttakin.(tätä en saanut isommaksi! )
  


Kuvien lataaminen jostain syystä todella hankalaa ja hidasta!
Tässä nyt parhaimmisto tulevista ihanuuksista..


~~****~~

Tässä muita ko.merkin ihanuuksia..
jotka jäi hiukan kaihertamaan.
Lapaset unohdin tilata ja nyt en viitsi niitä yksinään tilaukseen laittaa. : / Tänään sivuilla käydessäni huomasin paljon uusia ale-tuotteita tulleen, joten
vaihtuvuus tuotteissa on hyvä! 

Kantsii mennä kurkkaamaan!!


10 kommenttia:

 1. ihania vaatteita. Itsekin olen monet kerrat käynyt sivuilla katselemassa. Vielä en ole uskaltanut tilaamaan, kun jotenkin tuntuu tilaus tosi hankalalta, ja tullit ym. hankalia joista ei ymmärrä mitään. :)

  VastaaPoista
 2. Gymboreen sivut on loogiset ja minun mielestä helppokäyttöiset. Tilaaminen ei ollenkaan vaikeaa. Pikkusen täytyy tietenkin englantia osata.. koot esimerkiksi kengissä on niin erilaiset.
  Tullista en tiedä minkään.. saas nähä saanko pakettini vai pitääkö tässä jotain tulleja maksella vielä?? Onko jollain kokemusta tästä?
  Minulle on tulossa kaksi eri lähetystä joten aika pieniä paketteja ovat.

  VastaaPoista
 3. Hei, juuri samasta aiheesta luonnostelin kirjoitusta, kun tilauksen tein alkuviikosta ja tänään fedex soitti ja kysyi tietoja tullia sekä veroja varten. Minä valitsin tuon 5 dolaria kalliimman toimituksen, jolloin fedex hoitaa tullauksen luotokortilta ja tuo sitten paketin kotiin. Halvemmassa pitää kuulemma itse ajella tulliin ja selvittää siellä verot ja tullit.

  Vallattomat blogissa on ollut tästä lisää
  http://vallattomat.blogspot.com/2010/01/gymboree-alkeet.html

  VastaaPoista
 4. Oi, kuinka ihania juttuja olit Gymboreelta bongannut! Pitääpä mennäkin katsomaa sinne pitkästä aikaa! Olen paljon sieltä tilannut, jossain vaiheessa tuli ähky:) Välillä aivan ihania mallistoja, joskus taas..noh..liian jenkkiä:) Varsinkin pikkuisten jutut siellä kyllä superihania! Minäkin olen tilannut sen kalliimman paketin, tulee suoraan kotiin ja nopeasti. Postin kautta eka paketti kesti 3 viikkoa ja toka paketti katosi:( Sinulla onkin ihana blogi, ekaa kertaa eksyin tänne, jäänpä seurailemaan;)

  VastaaPoista
 5. Jatkan vielä noista tulleista..jos tilaa halvemmalla, pitää ne itse käydä tullista hakemassa ja maksamassa (niillä taitaa olla joku kotiinkuljetuspalvelukin, maksullisena tietysti). Jos paketin arvo jää postareineen alle 125e (?), ei siitä mene kuin ALV, ei tullia (tai jotenkin näin se meni..) eli maksamaan joutuu noin 25e, jos arvo on yli tuon pitää maksaa lisäksi tulli, jonka arvoa en muista. Minulla on pari pakettia joutunut postin kautta tulliin, pari tullut ihan kotipostiin, eli eivät välttämättä aina joudu tullattavaksi.

  VastaaPoista
 6. Saija; kiitos tiedosta ja tuosta linkistä. Siellähän oli tietoa vaikka kuinka paljon : )
  Toivotaan että minun tilaus ei jäisi tulliin ollenkaan : )
  Rikka; Tervetuloa lukemaan blogiani : ), aina ihana saada uusia lukijoita.
  Ens kerralla kyllä otan sen kalliimman toimitustavan. Pääse helpomalla. Kiitos myös sinulle tästä tietopaketista. Taas ollaan viisaanpia.

  Missähän täälläpäin hoidetaan nuo jutut?!

  VastaaPoista
 7. Miten tuo sana TULLI aiheuttaa vilunvärähdyksiä..eikä varmaan oo sen kummempi kuin posti tait pankki : D

  VastaaPoista
 8. Heissan! Mä oon kaikilla kerroilla ottanut Ennin vaatteille sen hitaamman/halvemman rahdin ja aina on tullut kotiin asti ilman tulleja =) Joskus vaan kestää vähän pidempään. Kalliimpi/nopeampi menee oikeastaan automaattisesti tullaukseen kun Fedex sen hoitaa.

  T.K-M

  VastaaPoista
 9. Ja niin, Vaasaan pitää lähteä tulliin =(

  VastaaPoista
 10. No Hei! ; ) Täällähän on tuttuja.

  No sepä helpottavaa kuulla, toivotaan että meidänkin paketit tulee suoraan tänne, eikä minnekään Vaasan tulliin..höh! : /

  VastaaPoista