keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Saapas jahti

Voiko olla näin vaikeaa löytää pulleajalkaiselle (23cm jalan ympärysmitta paksummasta kohtaa) koon 22 tai 23 saappaita paremmiksi kengiksi!! ARGGG... Teillä kaikilla niin sirojalkaisia neitosia ja kaikki kengät menee sujauttamalla jalkaan! Meillä taas ei sovi sitten mitkään...ja ÄITI haluaa ne SaaPpaaT. Piste! Tässä nyt pari sellaista jolla voisi olla toivoa...Bundgaardin laadukkaat saappaat Nämä ei ole nyt mitkään kamalan sirot, mutta tarrojen avulla voisin saada neidin muhkean jalan sisään : D


Nämä Burberry tenskut taas olisi pakko saada ensi kevääksi! Koot oli vain menneet.. ehkä löydän vielä.Tilasin eilen Missourin juhlakengät joulua silmällä pitäen. Olen nyt vakaasti päättänyt satsata kenkiin.
Hintavat mutta varmasti hyvät. (suurempia kuvia en saanut)Jos jollakin olisi vink,vink kertoa missä olisi sellaisia saappaita mihin saattaisi neidin jalka mahtua, niin kaikki vinkit tervetulleita!

8 kommenttia:

 1. No meillä on pulleajakaisia kaikki ja kenkien valinta usein tuskaa. Kavat, epsut ja Name It valmistavat pulleille jaloille sopivia kenkiä.

  VastaaPoista
 2. Meillä ongelma on päinvastainen, tytöllä on oikein pieni ja siro jalka. Tosi kapea jalka ja kenkiä on hankala löytää, kun useat ovat aivan liian leveitä, jalka hölskyy kengässä tai kenkä ei pysy ollenkaan jalassa.
  Tytön kenkäkoko on 19, mutta 20, jopa 21 olen ostanut nyt syksyksi. Odottelen sitä jalan kasvuspurttia kun ei ole moneen kuukauteen kasvanut juuri tuumaakaan, nyt ihan parin viikon sisällä jokunen milli tullut lisää. Että jospa se kunnon pyrähdys sitten koht puoliin tulisi :)

  Toivottavasti löydätte kengät !
  Meidän pitäisi talveksi ostaa pihakengät sekä jotkut hienostelukengät. Mutta en vielä yhtään tiedä, riippuu nin talvestakin.Jos hyviä saapasehdotuksia on, otetana kiitollisina vastaan :)

  kirjoitit :"23cm jalan ympärysmitta paksummasta kohtaa", siis mistä kohtaa jalkaa on 23cm ympärysmitta ?

  VastaaPoista
 3. Ai jarna, Tepsut on enemmän paremmat pulleajalkaisille ? Meidän tytöllä on TOSI kapea jalka, eli tepsut ei taida olla talveksi meille paras valinta ?

  VastaaPoista
 4. : D jalka siis tuon 23cm pohkeesta mitattuna. Niin en tullut ajatelleeksi, että asia voi olla myös päinvastainen. Meillä nyt menee kengät kokoa 21 ja syksyksi olen ostanut kokoa 22. Meillä muuten samat hopeiset Zaran tenskut kun teillä..ainakin olin katsovinani että ne on samat? Meidän lempparit. Meiltä puuttuu myös talvikengät..tai on minulla yhdet joista en tiedä meneekö vielä talvella jalkaan. Maailma on täynnä ihania kenkiä, mutta kun pitäisi aina kokeilla. Ehkä me jotain löydetään..

  Tepsut ei iske meikäläiseen.. en tykkää niiden muodosta. : /

  VastaaPoista
 5. Nuo Bungaardit ovat kyllä ihanat, meillekin on pakko varmaan kotiuttaa sellaiset :)
  Varsinaisia juhlakenkiä meillä ei ole nyt pariakaan, mutta eipä kyllä juhliakaan tiedossa. Jouluksi ehkä sitten jotkut vois hankkia. Kivat kyllä nuo Missourin kengät.

  Lumian äipälle, meillä on myös tosi sirojalkaista porukkaa ja kyllä Tepsut on istuneet mielettömän hyvin jalkaan. Eli en usko, että olisivat teillekään huonot :) Reilua kokoa ne kyllä ovat, ettei kannata kovin suuria ostaa. Teille riittäisi varmaan 20, max. 21 kokoiset :) Mutta kokeilemallahan se selviää.

  VastaaPoista
 6. Vitsi kun uskaltaisi kokeilematta tilata..tänään melkein painoin tilaa näppäintä! : D

  Sitten jänistin..

  VastaaPoista
 7. Sain parit käytetyt hienostelusaappaat kokeiluun ja ainakaan ne eivät kumpainenkaan soveltuneet Lottikselle, varsi osuus taipeeseen jolloin on liian pitkä ja aika tiukkojakin olivat.
  Monnalisa ja Sofie scnoor nilkkurit ovat meillä ainakin todettu hyviksi.
  Burren juhlakengät on aika leveitä, sopivat ainakin meidän neidin aika normaaliin jalkaan. Samoin see kai ru -merkki on sopiva leveälle jalalle!

  VastaaPoista
 8. Kiitos vinkeistä Anni : ) Pitääpä käydä katsastamassa kyseiset merkit. Harmi kun täällä pienessä kaupungissa on niin huono valikoima ja sovittamatta ei uskalla tilata. : /

  VastaaPoista