sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Zara vaatteet! Apua kaivataan!

Olen siis vain ihastellut (kuolannut, nähnyt painajaisia ; ) ) muiden ostamista Zaran vaatteista, muissa blogeissa 
ja asiaa pohdittuani yhtäkkiä äkkäsin, että minullahan asuu joukko ystäviä Helsingissä, joten pirautin yhdelle ystävistäni (shoppailuholisti hänkin) josko hän voisi ihanuudet minulle käydä sieltä ostamassa. 
Kuulemma asio itsekkin siellä usein (kamala yllätys),ja asian oltua ok siis
..eikun Zaran mallistoa katsomaan ja sieltä valitsemaan ne meidän jutut!
Huok..haluan ne kaikki! : ) Jokaista koon 92cm tai 2v tyttöjen vaatetta 1kpl minulle -Kiitos-
Tai niinkuin edesmennyt Michael Jacksonin tapaan kaupassa.. " this one, this one jne..." (tv:stä joskus tuli kun oli shoppailemassa lastensa kanssa)

Mutta asiasta rasiaan..

Kertokaapas nyt te Zaran asiantuntijat!!

Vastaako vaatteet kokoaan? (pienetä vai suurta kokoa)
Vauvapuolella on kokoon 36month asti...Mitä tuo 36kk vastaa niinkuin
Suomeksi sanottuna??
Minea kun on siinä rajoilla..vauva vai ei.
Mitä kokoa kannattais neidille ottaa??
Nyt käytetään 86/92cm vaatteita.

Entäs kenkien koot?
Yhdet tenskut meillä olikin ja vastasivat hyvin kokoaan.
Saappaita lähinnä sieltä haluaisin.

Kuinka hyvin sieltä löytyy vaatetta jotka tuolla netin syysmallistossa?

Näitä ihanuuksia nyt katselin..

 jne, jne...

Valitse nyt sitten niistä kaikista ihanuuksista!


10 kommenttia:

 1. Suomen Zarassa vauvakoot loppuvat kokoon 18-24kk, joka vastaa n. kokoa 92cm. Meillä menee ne koot juuri ja juuri, mutta parempi on koko 2-3v, joka vastaa pienehköä 98cm. Kenkiä ei meillä ole Zarasta ollut vielä.

  VastaaPoista
 2. Ai niin ja siis nuo kaikki olen Zarassa nähnyt paitsi kenkiä en vielä. Koot on usein loppu, pieniähän tulee vain pari per malli.

  VastaaPoista
 3. Zaran takit ovat usein slimmejä ja hihat aika nafteja. Kengät ovat taas pääsääntöisesti aina kapeaa lestiä. Paitojen koot voivat heitellä aika paljonkin, osassa tosi pitkiä hihoja ja toisissa taas samassa merkissä lyhyitä. Joskus menee vähän metsään itselläkin. Noissa lyhythihaisissa mekoissa ei ole kauheasti riskiä, joten suosittelisin ensiksi aloittamaan niillä jotta merkin koko tulee jotenkin selväksi.

  VastaaPoista
 4. Meiltä löytyy tuo mm. tuo tyllihame ja legginssit frillahameella koossa 12-18 ja ovat meille sopivia (Emppu on 76cm/10200g), eli teille ainakin tuo 18-24 tai sitten jo isojen puolelta pienin koko.

  VastaaPoista
 5. Hei, meillä on vain muutama Zaran vaate ja itsekin harmittelen kun Zaraan ei pääse koskaan, niin ihania ovat siellä vaatteet. Mutta siis nämä meidän vaatteet on ainakin olleet melko naftia mitoitusta, varsinkin pienempänä bodyt oli tosi pieniä.

  VastaaPoista
 6. Heh, täällähän on meidän vaatekaappi esillä ;)
  Itse olen ottanut Zarasta aina melkein seuraavaa kokoa. Ovat mielestäni nafteja. Toi tyllihame on tosi joustava vyötäröstä, joten menee varmasti teille vielä, vaikka onkin vauvapuolelta. Noi takit on aika niukkaa mitoitusta, joten vauvapuolen ei välttämättä enään mahdu. Noita saappaita pyörittelin Helsingin keskustan Zarassa ja olivat aika kapoista mallia tosiaan ja pieniä kokoja oli enään jäljellä, mutta suositukseni on että ota mielummin reilumpi kuin nafti.

  VastaaPoista
 7. Mun mielestä osa Zaran vaatteista on vähän pienenpää mitoitusta, meillä käytetään Zaran vaatteista 12-18kk, mutta myöskään 18-24kk ei ole liian iso, vana niissä jää sopivasti myös sitä kasvunvaraa.

  Kengät ovat, kuten muutkin ovat sanoneet, ainakin ne mitä meillä on kapeaa mallia, meidän hoikkiskaposjalalle ovat ihan täydellisiä ja tykkään siksi juuri tosi paljon Zaran kengistä. Itekin ihailin noita nilkkureita, mutta kun meillä on jo kahdet (ja muutenkin PELKKIÄ kauppa/hienostelukenkiä järettömän monta paria..)niin pakko kai ne on kauppaan jättää.
  Mutta pullukka jalalle kannattaa ottaa mun mielestä ehdototmasti isompi koko, kaverini lapsella on samankokoinen jalka kuin Lumialla mutta pullea ja leveähkö ja meidän Zaran kengistä ei mitkään muut kuin ne mustat nilkkurit mahtuneet hänelle, vaikka meillä niissä on vielä kasvunvaraakin, mut juuri tuo leveys kinnasi vastaan. (ovat kokoa 20 ja nilkkurit 21, ovat vielä aika isot)Eli suosittelen kokoa suurempaa kokoa.

  Mä himoitsen myös tuota neuletakkia, mut jotenkin ei ole sitä tyädellistä väriä siinä, mut malli on aivan ihana. Myös tuo harmaa rusettineulemekko on ihana.
  Tuo ylempi valkoinen takki meillä on roosanvärisenä. Meillä on se kokoa 12-18kk ja on ehdottomasti vielä iso, hihoja saa kääntää melkein 10cm ja on muutenkin vähän pitkä ja löysä, mut ei musta silti mitenkään pahannäköinen.

  Voi, ja erehdyinhän sitä minäkin Zaran sivuille. Täytynee varmaan itsekin kysäistä jos ystävällä olisi sinne asiaa ;)

  VastaaPoista
 8. Just eilen siellä poikkesin ja ainut minkä noista näin oli tyllihame. Esim. neuletakeissa se 18-24 on aika reilu ja sillä edelleen menen sinne vauva-puolelle. Se isojen puolen 2-3 on musta hankala, kun on kapeampaa kuin 18-24, mutta 3-4 koossa usein hihat vielä ihan liian pitkät.

  VastaaPoista
 9. Kiitos vinkeistä! : )

  Olette ihana apu!

  Olen muuten huomannut saman H&M vaatteissa eli vauva puolen 86cm on monesti isompia kuin isojen puolen 86 tai 92cm vaatteet.

  Sama taitaa olla Zarassa.

  VastaaPoista
 10. Ainakin Helsingin keskustan Zarassa oli vauvapuolella mielestäni pari päivää sitten surkea tilanne, ei oikein mitään kivaa...ehkäpä Itäkeskuksen tai Jumbon Zaroissa parempi tilanne?

  VastaaPoista