tiistai 14. syyskuuta 2010

JEEE!!!!

Eilen yöllä meni koneella tuonne puoli kahteen..: / Minulla on ollut haaveena tuo TH2 Zephyr- värinen toppahaalari. Olenkin huuto.nettiin laittanut muutamia vahteja ja nyt onni pokaisin kerrankin minua! (ainakin tunnen niin) ; ) Unq:in Tiina laittoi eilen huudettavaksi tuon kyseisen haalarin ja mukana myös siihen sopiva unqin pupuset hatun!!!! Yhteishintaan 120e!! Ovat mallikappaleita. Oi sitä onnentunnetta..
ei meinannut edes unta saada! Hih..
Nyt alkaa kaapissa olemaan liikaa toppahaalareita..
jostain täytyisi luopua..
mutta mistä??!

11 kommenttia:

 1. Oi että, aivan ihana! Tuttu juttu tuo yövalvominen haalarin takia:)

  VastaaPoista
 2. Toi on kyllä nätin värinen haalari :)

  VastaaPoista
 3. Mä bongasin kanssa tuon haalarin, ja mietin pitkään huutaako vai ei. Aivan ihana ja meille sopii tuo baggie-malli satakertaa paremmin kuin baby baggie. Mutta joo, ei me vaan tarvita :). Hyvä, ettei teille löytyi!

  VastaaPoista
 4. Heh, mäkin pyörittelin tuota mielessäni illalla, mutta olis meille kyllä iso vielä talvella, kun ovat niin reilua mitoitusta. Kiva, että löysi uuden kodin teiltä :) Tuo hattukin on ylisöpö.

  VastaaPoista
 5. Voi, tuo on kyllä tosi kaunis ♥
  Meillä on kans tuo T"H Zephyr, tosin mallina on tough eli vyötärökiristyksellinen. Mä ensin sitä harmittelin, mut en sit enää sovituksen jälkeen ollenkaan. Käy Lumialle tosi hyvin ja tos vklp käytiin ihan livenä sovittamassa Kekäleessä ruskeaa baggieta. Ja Lumia kyllä siihen hukkui leveydessä, vaikka muuten sopiva olikin, eli noissa haalareissakin vana on niin että toiselle käy toinen ja toiselle ei. Kaverin lapsen päällä, joka siis samankokoinen, pari senttiä pidempi kuin Lumia, tuo haalari näytti tosi nätiltä.

  Mut Minean päällä varmasti tosi kaunis tuo baggie !! Mullekin tuttu juttu tuo yövalvominen, sen Cupcaken metsästyksen kans oli mulle sama homma :D

  Meidän tytöt on nyt sit aika samiksia, ku eikös teilläkin ole se cupcake ? :D Mutta ovatkin kyllä tosi suloisia samiksia ♥

  VastaaPoista
 6. Tuo on niin kaunis setti, mahtava löytö!

  VastaaPoista
 7. Ihana setti! Kyllä pikkuneidin nyt kelpaa odotella talvea :)

  VastaaPoista
 8. Siis onko noita kahdessa eri mallissa?? (kysyy tyhmänä) Tuo merkki on mulle ihan uus tuttavuus..
  Reimatec haalareita ennen ostin kun isommat lapset oli pikuriikkisiä.

  Anni: olen aivan haltioissani tuosta puvusta!

  Onneksi Marika ja Satu ette haalaria huutaneet! Mä olisin ollut niin kade..: ))

  Lumian äiti: meidän neitit taitaa olla samiksii : ) Täällä on tosi monella sama maku..huomaa vain, että monella samoja vaatteita kuin Minean kaapissa komeilee.

  Siksi kai me kaikki myös kirjoitamme blogia : D

  VastaaPoista
 9. Nää tuli tänään ja on aivan ihanat!!!! Mee like!!

  VastaaPoista
 10. Joo, kyll'ä todella aika monella täällä o tosiaan sama maku :) Ja samoja vaatteita löytyy melkein kaikkien kaapista.

  Siis kyllähän noita Ticketin haalareita löytyy monta erimallia, tuo vyötärökiristyksellinen, baggie, baby baggie, sitten ilmeisesti missä saa sisävuoren pois ja takaisin (toimii siis myös vk-haalarina).. Kiva että oli mieleinen haalari !

  Mä en oo koskaan tykänny noista UNQ-hatuista mut nyt ku niitä on jokaisella on ne alkanu miellyttää myös omaa silmää. Mut haaveeks jää. Meidän tytölle ei yhtään sovi fleece ja fleece hiostaa häntä tosi paljon, joten voi ihan pois lukea nuo fleecehatut :( En vaan tiedä minkälainen haalari kävisi meidän haalareihin.. ideoita ?

  VastaaPoista
 11. Minkäkokoinen teillä muuten tuo haalari on ?

  VastaaPoista