keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Muita hankintoja...Joulukin sieltä kohta taas tulee ja silloin on kiva pitää jotain punaista..Olen joulu ihminen ja tykkään kaikesta mikä liittyy jouluun. Tämä takki on hankittu Elloksen alennysmyynneistä Minealle joulunpyhätakiksi ja kengät ovat H&M tämän syksyn mallistosta. Mukava sitten mennä mummolaan joulunviettoon.
  
Eilen otin käyttöön tämän varmasti jo jokaisen tuntema Cupcake välikausitakin ja housut. Meillä myös tuo samainen takki menossa huudettavaksi koossa 80cm. Kunhan kerkeän sen sinne näpyttelemään. Se takki on samaa kuosia kun kuvan housut eli värit juuri toisínpäin kuin kuvan takissa. Clairen ihana hattu..niin ajaton ja sopii monen kanssa.
Mukavia syksyisiä päivä kaikille!
Ps: isommat lapset päässeet ehjinä perille : )

10 kommenttia:

 1. Ihana tuo punainen kokonaisuus!

  VastaaPoista
 2. Moi, minustakin se on sievä. Muuten laiton sinulle maksun tulemaan..laitoin pk 6,70, mutta jos se ei riitä niin laita meiliä. : )

  Sori kun noita kirjoitusvirheitä tulee..pystyykös niitä korjaamaan julkaisun jälkeen?

  VastaaPoista
 3. Kyllä ne paketiksi menee kun oli sen verran monta vaatetta eli se 8,50 euroa. Virheet pystyy korjaamaan kun meet sinne hallintapaneeliin ja kohtaan "muokkaa tekstejä" ja sinne saa korjata ja lisätä .)

  VastaaPoista
 4. Ok..laitan tässä illan aikana sen loppuosan. : )
  No hyvä tietää..tässä kun yrittää nopsaan kirjoittaa ja vielä neiti roikkuu välillä pultussa, niin ei ehdi tarkistaa mitä kirjoitti.

  VastaaPoista
 5. Kivalta näyttää uusi blogisi!
  Nuo punaiset kengät on aivan hurmaavat, monesti katsonut, mutta jättänyt kun meillä ei niille kaveria kaapissa ole.

  VastaaPoista
 6. Liityin lukijaksi, oli lähes pakko kun meidän Emppu on syntynyt tismalleen samana päivänä kuin teidän tyttö :D

  VastaaPoista
 7. Anni: Meillä taas ei meinaa mahtua mitkään saappaat jalkaan tai ne ei mene kiinni : )) Nuo oli aivan pakko ostaa kun menivät jalkaan! Ja oli meillä tuo takkikin jo kaapissa joten sopi hyvin kaveriksi. Hakusessa muuten sellaiset saappaat jossa leveä varsi..tietääkö joku antaa vink, vink?

  Jennies; ihanko totta? Hauska sattuma.. Meidän Minde on syntynyt illalla, mites teidän? Liityin myös teidän lukijaksi. : )

  VastaaPoista
 8. Löysin tänne tänään ja heti piti rueta lukijaksi.
  Todella kaunis punainen takki!

  VastaaPoista
 9. Tervetuloa vaan Ciansia!

  Huomasin juuri, että Minun kelloni.. siis täällä blogissa näyttää vissiin jotain Ameriikan aikaa..: ) Mistäs sen saa korjattua..Hmm..

  VastaaPoista
 10. Meidän Emppu syntyi päivällä kahden aikaan, eli on vähän vanhempi :D Mitä ei tosin koossa huomaa, Emppu oli 1 v. neuvolassa vasta 74cm ja 9 kg

  VastaaPoista