tiistai 21. syyskuuta 2010

Halens

En olekkaan aijemmin tilannut Halensilta mitään.
Nyt muutama juttu oli pakko klikata ostoskoriin.
Saappaita kun ollaan vailla, ajattelin näiden ehkä passaavan neidin jalkaan.
Varsi ei ole kovin korkea. Nämä ei ole nyt mitkään laatukengät, mutta edes jotkut.
 Pakkaskengät nämä ei myöskään ole.


 Tämä pallohelmainen toppatakki sai lähteä matkaan.
Hintakaan ei päätä huimannut.Ja Tämä syötävän ihana villatakki!!Uudet pillit oli hyvät jalassa, eikä puristanut pientä pallo masuakaan! : D
Minea rakastaa kenkiä ja siksi myös monesti kuvissa kengät kädessä härää.

7 kommenttia:

 1. Meillä on nuo samat Halensin rusettinilkkurit. Varoitus sitten, on tosi kapeaa mallia mielestäni (en tiedä sitten isommista koista tuon kapeuden suhteen) ! Meidän tytöllä on tosi kapea jalka ja ei kyllä olisi saanut olla kenkä enää yhtään kapeampi. Otin koon 21 (tytöllä nyt 19-20) mutta kun meillä on nuo Zaran aika vastaavat niin laitoin palautukseen ja vaihdoin 22seen, kevättä ajatellen. Ja tilasin samalla myös sellaset korkeampi vartset samanmerkin nahkasaapikkaat kevääksi. :)
  Nuo on kyllä oikein somat kengät, mutta kuvassa mielestäni kuitenkin nätimmät kuin luonnossa. Päätin silti kuitenkin ottaa meille. :) Otitko missä koossa ?

  VastaaPoista
 2. Voi ei..onko nekin sitten pienet! No katsotaan kun tulee. Muistaakseni otin kokoa 23. Aina ottaa riskin kun netistä tilaa..kuvat voi niin valehdella, Mutta monesti on ollut positiivisiäkin yllätyksiä. : )

  Onko muuten sinulla Huutonetti toiminut tänään? Minä en pääse sinne ollenkaan.

  VastaaPoista
 3. Minulla ainakin toimii huuto.net.

  Mistä olet löytänyt nuo ihanat kaulahuivit Minealle? Meidänkin pitäisi varmaan joku nätti huivi hommata, mutta en ole oikein missään nähnyt lapsille tarkoitettuja.

  VastaaPoista
 4. Jennies: Huivit olen ostanut Kappalista nuorten puolelta. Sopii hyvin tälläaiselle pikkuisellekin. (harmaa ja vaalenpunainen) Se pitisikaulaliina taas on lastenpuolelta samasta kaupasta.

  VastaaPoista
 5. Kiitokset vinkistä, täytyy käydä katsomassa jos sieltä löytyisi meillekin huvivi :)

  VastaaPoista
 6. Bellabambino, kyllä on huuto-net toiminut ihan moitteettmoasti, ei oo mitään ollut nyt viime päivinä :o Mut välillä kyl on, sanookos se sulle että on ruuhkaa vai mitä ? Toivottavasti se 23 on teille hyvä, en siis tiedä onko se sisämitta siis normaalia pienepi, mut jotenkin tosi kapeen olonen oli tuo 21 ainakin. Ja siis, on ne kengät oikeesti ihanat, mut kuitenkaan ihan niinkuin kuvassa, mut on ihanat ihanat :) Saa nähdä miltä se koko 22 näyttää ja varsinkin sitten ne saappaat, jahka sieltä tuleevat.

  Nuo kaulahuivit on mustakin ihania, meilläkin on kappiksesta se valkoinen pitsikaulaliina, ja tuo vaaleanpunainen sekä valkoinen. Harmaa pitäisi löytää kans. Et muuten tiedä mistä löytyis noita pitsikaulaliinoja ? Vaaleenpunanen ja harmaa semmonen etsinnässä, niin ja just niinkun lapsille :)

  Oisko vinkkejä mistä mekkokengät/saappaat talveksi ? Eli siis vähän lämpösemmät nätit kengät talveen mekkojen kaveriksi. Kerro jos näet jossain :)

  VastaaPoista
 7. Minun huuto.net selain ei pelittänyt tässä yksi ilta ollenkaan. Nyt toimii : )

  Sanos muuta..mekkotakkiin kenkiä ja asusteita tässä etsiskelen. Vinkkaan jos jotain kivaa löytyy. Lumian koko taisi olla 21?

  VastaaPoista