perjantai 3. syyskuuta 2010

Mini Bodenia

Ekaa kertaa tilasin Mini Boodenin vaatteita.. Laadukkaan oloisia, jotkut värit aika voimakkaita, joten saas nähdä tuleeko käytettyä. Tykkään myös uusretro vaatteista, mutta kyllästyn niin aika pian. Klassinen linja on enemmän meidän tyylinen..ja se vaaleanpunainen vaan sopii Mindelle parhaiten. Tuo päärynä paita mietittyttää eniten..tuleekohan käytettyä?

Nämä aika suloiset..varsinkin tuo mekko.

Kiva ajaton pallopaita ja tämä ihanainen tunika oli mielestäni kaunis. Halutessaan tuon rusetin voi poistaa.

Tämä on sitten alekopasta ensikesäksi : ) Valkoisen kassa kiva yhdistelmä.
Tässä Minea poseeraa uudet H&M vaatteet päällä..todella SÖPÖT!! : )
Minea näyttää uusia kenkiä...
Sitten ei huvittanut enää niin poseerata..
Mutta hauskaa meillä oli :))

4 kommenttia:

  1. Kauniita ostoksia taasen! :) Minealla on kyllä päällä kauniit vaatteet, tuo neule ja kengät olisi niiiiin meitä :D Mä vaan olen yrittänyt hillitä ostosintoani, mutta ei taida onnistaa..

    VastaaPoista
  2. Kivoja ostoja :)
    Mä en tse osaa käyttää kirkkaita värejä enkä oo koskaan sykähtynyt retroilusta. Hempeä linja on enemmän meitä mutta on meillä muutama väripilkkukin aina kaapistä löytynyt. Ja nyt syksyn ulkokamppeet on kirkasta pinkkiä, hempeä vaaleanpunainen ja kuralätäköt kun eivät ole ehkä ihan paras yhdistelmä :)

    Ihanat vaatteet Minealla päällä, meiltä löytyy myös tuo neuletakki :) nuo kengätkin kävin ostamassa mutta jouduin palauttamaan, kun H&mn kengistä vana ei tytölle löydy koskaan sopivaa kokoa, se 18/19 on just niin sopiva et varpaat on ihan päässä ja 20/21 on taas ihan liian iso :S Mut nätit nuo kengät on, aivan ihanat !

    VastaaPoista
  3. Tuo retroilu ei kyllä ole kaikkien juttu..ei mullekaan kaikki iske. Monesti ostan ja sitten jää käyttämättä..ties mitä päähänpistoja tulee kun tuolla kaupoissa kulkee : / Ei osaa pysyä yhdessä tyylissä..:D

    Kovin käy minunkin kukkarolleni tämä vaatetarjonnan paljous..ja kun nyt TÄÄLTÄ olen bongannut mitä ihanempia uusia nettivaateliikkeitä..oioioi : D

    Meille noi H&M tossut kokoa 22 olivat juuri sopivat..neidin pullea jalka vain "pursuaa" tossusta : ))

    VastaaPoista
  4. Ihana tyttö, todella suloinen. Tänne asti kuuluu kikatus =)

    VastaaPoista